В тази тема вече няма да гадаем- на ЮЛСКИТЕ бебоци пола ще узнаем!

• 24 728
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Да да наистина при всеки е различно. Аз за сега ям по малко от преди и то предимно ми се ядат салати и леки неща от всичко останало ми става тежко  newsm78 странна работа а до преди да забременея хапвам по 4 пъти на ден и все се опитвах да поотслабна малко

# 601
И аз съм същата,качила съм 2кг,нямам никакъв корем все още.Ядат ми се само плодове и салати,от всичко друго ми се гади

# 602
  • Там някъде
Ям си обяда, чета ви и започва да ми става .....Аз съм с много + кг. отначалото на бременността...няма ли някоя мама, която като мен да си трупка килограми колкото и да се стараят да не е така. А иначе, Моника, не мисля, че има място за притеснения. Едната от кумиците ми до 6 месец не качи почти нищо на килограми, въпреки, че коремче си имаше, а за цялата бременност качи 7 кг. Ох, искренно ви се радвам, аз ще стана слон до края на юни, но пък на моя коментар, че съм "огромна" ММ каза, че ще започнем да се притеснява като стана "необятна" и не може да ме гушка.....не че ми става по-добре от това.

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 13:02 от Mrs Raven

# 603
Добър ден и от мен, bebe2 благодаря за списъка, avencis  количката на CAM изглежда много добре, и аз разглеждам за колички, да те питам сенника пуска ли се до борда. Monik@ аз също съм качила 1кг за сега. Аз се меря всеки ден, също и обиколка бюст-талия-ханш, за сега само талията ми се е увеличила с 6см. Иначе съм с телосложение тип Ким Кардашян, само дето съм висока 170см. Лекарката ми каза, че по принцип, по-едрите жени качват по-малко, защото вече имат запас.  Simple Smile Мен ме притеснява гръдната обиколка, по-принцип нося 85D, за сега сутиените ми все още ми стават, но по-нататък не ми се мисли  ooooh! Колкото и слаба да съм била винаги съм имала голям бюст, първият ми сутиен беше B чашка  Laughing слава богу поне е стегнат, и си позволявам понякога да ходя и без бронежилетка. Иначе най-хубаво ме "обгрижват" сутиените на триумф.

# 604
  • Варна
Аз не знам колко съм качила, тъй като от един месец не съм се теглила, а и не съм сигурна на старта точно колко съм била, защото съм скарана с кантарите  Embarassed.
Обаче днес открих, че всички дрехи за навън са ми тесни, бая корем съм отпрала, при това първа бременност. Хич не знам какво ще обличам.

Да кажа колко съм възмутена. Днес ходих до болницата да си оставя картона за болничен. Няма такъв лед. Тук във Варна Общината все се кани да прави актове на хората за непочистени тротоари пред домовете и магазините, а то пред болницата даже не е е утъпкан сняг, а жив лед - истински кошмар. Не знам как не паднах. Трябваше и с такси да ходя (живея на другия край на града), защото колата ни е супер заледена и се оказа, че акумулаторът е паднал за няколко дни. Точно, когато най-ми трябва кола, не мога да ползвам.  #Cussing out

За аспираторите, трудно ми е да си го представя това с прахосмукачката и като знам какъв шум вдига   #Crazy, нищо чудно, че се стресират дечицата. Другите варианти ми изглеждат по-приемливи.

При нас заради грипната епидемия отмениха ЖК и то точно, когато трябваше да ходя след цял месец чакане и имам оплаквания за пред док. Май пак на частно ще се ходи, няма как.

# 605
Сега, Sweetpie може да ми се смееш ама какво значи сенника пуска ли се до борда. По специално борда какво е   ooooh!

# 606
Mrs Raven не се притеснявай, и аз съм от тези с многото кг (някъде +7 кг) към момента, въпреки че не ям като миналата бременност. Тогава се тъпчех с хот-дог, пица, китайско, абе всичко дето прилича на ядене и то по-много. Тогава от 57 кг като забременях трябва да съм родила някъде около 90 кг. Като ме изписаха от родилното бях 75 кг, а бебо 2 400 кг. Свалих близо 15 кг за 1 година и ги бях закотвила на 59 кг. Сега обаче стартирах от 62 кг и не ми се мисли до края какво ще стане  bowuu моя мъж обаче ме успокои и каза - виж яж каквото ти се яде пък после ще ги смъкнем, това не ти генетичното тегло (родителите ми не са дебели) и аз се чувствам по-добре Hug

П.С. за твое успокоение - тези които не качват през бремеността качват при кърменето - виж там нещата са страшни  Mr. Green Моя приятелка, която по принцип е доста по-пълна от мен качи 12 кг за бремеността, но при кърменето за 1 месец - 4 кг (има доста такива случаи). Аз обаче не качих нито грам при кърменето дори след 6 месец започнах да се ограничавам и свалих допълнителните ми кг. Hug

# 607
 Laughing Avencis  борд е тази преграда отпред(обикновено пластмасова) която предпазва бебето да не изпада, а понякога е широка и може да се ползва за хранене. 

# 608
  • Там някъде
dona_78 , аз по принцип внимавам какво ям, т.е. хляб само сутрин, до обяд плодове и малко соленки, на обяд гледам да е готвено за вечеря също + салата, ама ето на.........

# 609
  • Варна
И аз съм +2 кг, като този път започвам стартово от 60. С миналата бременност започнах от 57, качих първия си кг в 5 месец и общо 15 кг, като 11 останаха в болницата. Е 4,350 си ги взех у нас де.  Joy После от кърменето и разходките станах по-слаба и от преди да забременея. Акушерката ми вика "този път границата е 11 кг", че с втората бременност се свалят по-трудно. Гледам да ям нормално и да се ограничавам от глезотийки. И с това стоене вкъщи сега зимата и да внимавам да не търча подир сина ми, че все ме кара да тичам след него, не знам как ще я карам този път.

Убедена съм, че от кърмене се свалят килограми, тъй като организма хаби енергия, за да произвежда кърма.  Naughty Не е нужно да се яде като за двама, за да произвеждаш кърма, само много течности. Вероятно от там идват проблемите с кг по време на кърмене.  Peace

Моя приятелка, много пълна, роди 3200 гр. бебе, а напълня само 2 кг за цялата бременност.  Laughing И то като се тъпчеше под зоркото око на свекървата. С втората бременност забрави за тъпченето, хранеше се нормално, роди 3600 гр. бебе и не напълня с нито един кг.  Peace Е кажете сега, природата не си ли знае работата?!

# 610
Laughing Avencis  борд е тази преграда отпред(обикновено пластмасова) която предпазва бебето да не изпада, а понякога е широка и може да се ползва за хранене. 

Мале колко съм застреляна  Joy  ами не знам дали може аз все си мисля сега като се постопли то няма да е много сега де, да ходя да ги гледам на живо. Ама това важно ли е да може да прави това.

# 611
Момичета, това с аспиратора и прахосмукачката и на мен винаги ми е звучало доста страшничко-детето не се ли стряска от звука на прахосмукачката  newsm78
За килограмите-и аз съм с около килограм нагоре,  като през първите три месеца не бях качила нищо
Mama Sancho, може ли да пратиш друг линк за количката, че този не се отваря? Ако обаче е Tandem на ABC design, тя е за породени деца /но тя пък тази е доста по-евтинаи сигурно имаш предвид друга/
http://www.bebemarket.bg/bg/item/%D0%91%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88% … Design-15405.html
Мамчета, количка с дължина 92 см със степенките за крака за колко голямо дете става?
Искам да знам до каква възраст на децата ще мога да ползвам тази http://baby.galix.bg/2517/%25D0%25B1%25D0%25B5%25D0%25B1%25D0%25 … %25D0%25B8-gemini
Мимето14, това е много ефектна количка, ноне можах да намеря цена. Казваш, че я има в БГ нали?

Sweetpie, количката на която си се спряла е страхотна, аз лично бих взела меланжа, макар и трите да са прекрасни Simple Smile

Момичета, защо под профила ми на Общо мнения пише 0? Някакъв рейтинг ли трябва да имам, за да се изписват брой мнения както при повечето от вас?

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 13:59 от VeryMe

# 612
  • София
добреее, явно ще се "надцакваме" на кг  Laughing Laughing
със сина ми забременях около и под 60 кг, родих към 85 кг, от болницата се прибрах (след 5 дни) 75 кг, бебето беше 3 кг.
докато кърмех не съм свалила и грам, свалих като спрях и като проходи малкия, а той опити правеше от 7-8 месец, така че това с качването по време на кърмене не е съвсем мит, но всеки си има индивидуален метаболизъм Peace
сега забременях на 67 кг, качила съм 4, мисля че е перфектно, за разлика от предния път Peace
док каза че с втората бременност и следващи, се качва доста по-малко, така че споко  Peace
за бейбивак аспиратора за нос, имам такова, но не съм го ползвала докато сина ми беше съвсем малък, не бих ви съветвам и вас, лично мнение.  Peace при първото ползване, имаше жестока хрема, така се стресна и се разрева, че имах чувството че ще се задуши.
ползвала съм го умерено, определено е ефективно, и пак казвам, не докато беше съвсем бебе.
компвам ви един линк към тема по въпроса с този аспиратор от преди време:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=436914.0

# 613
Цитат
Мале колко съм застреляна  35  ами не знам дали може аз все си мисля сега като се постопли то няма да е много сега де, да ходя да ги гледам на живо. Ама това важно ли е да може да прави това.
Да важно е за да пази хубава сянка на детето, да не му блести слънцето в очите когато спи, също да го пази и от други атмосферни влияния като вятър и пр.

# 614
  • София
Много ви се радвам, че не качвате килограми. Аз се теглих онзиден +4 кг. До края не ми се мисли. Предния път последните месеци много се подух. Родих през юли и не знам от жегата ли, вода ли задържах, на края бях +16. В болницата останаха десетина, от тях бебе 3500. Другите неусетно свалих. Аз никога не съм била слаба, но си върнах кг. от преди раждането без особени усилия. Сега ММ се шегува, че като се роди бебето и "като го отбиеш  Laughing" щял да ме вкара във форма  Joy Аз нямам против, щом има желание да гледа децата докато аз ходя на фитнес.

В понеделник съм на консултация, не съм виждала човечето от 06 януари и ми е мъчно вече.
Само мен ли не ме вълнува пола на бебето? На първата ФМ ни казаха 90% момиче, но не се настройвам за нищо. Каквото дадат, няма да го върнем  Heart Eyes

И нашата кака взе да се усеща, че като дойде време за раждането, ще трябва да я оставя за няколко дни. Сега ме врънка да си родя бебенцето вкъщи, за да не се разделяме.

Много скъпи колички гледате. Не ми се дават такива цифри. Не може ли да се поръчат някъде от сайтовете на по-ниски цени?  newsm78

Аспиратор за сополи, който се ползва с прахосмукачката и ние имаме и много го ползвахме до към 3 годишна възраст. Тогава се научи да си духа носа. Simple Smile Вярно, звучи страшно, но не е. Вади сопола бързо и толкова. Почистването е по-неприятната част  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт