Работа, CV-та, HR-и, съвети - 36-та тема

• 68 285
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Ех ...,това copy-paste ! Не можах да се сдържа........А сега последно Морато или Мартинели ,а?

Продавач-Консултант / Индивидуален Дизайн Мебели /

Описание и
Изисквания:    Морато Мебел търси идеен и успешен ПРОДАВАЧ-КОНСУЛТАНТ /кухни и мебели по поръчка индивидуален дизайн /......................................................................Ако желаете да станете част от екипа на МАРТИНЕЛИ, моля изпращайте актуални автобиография и снимка.......

ето и цялата забава :http://www.jobs.bg/f2131889

Морато и те са от фирмите, които често- често търсят хора за работа. И не се учудвам, като знам какъв див селянин е собственикът.
О даааа.... , най-дивият....., ама и двата с жена си водят класацията(тя с психични отклонения само дето не са я освидетелствали)!Имам горчив опит с тях!Понеже има проблеми с основни познания по български език е взела да преписва  Grinning, но милата пак дърво!.....

# 496
ledenotomomiche, за минимална сума, можеш да се ориентираш по минималния осиг. доход за съответната сфера и длъжност. В твоя случай е 565 лева.

Ако искаш по-конкретна информация, отваряш търговския регистър и ако фирмата е изпълнила задължението си да публикува годишните си финансови отчети с всичките им приложения, можеш да разбереш каква е средната заплата там.

# 497
ledenotomomiche, за минимална сума, можеш да се ориентираш по минималния осиг. доход за съответната сфера и длъжност. В твоя случай е 565 лева.

Ако искаш по-конкретна информация, отваряш търговския регистър и ако фирмата е изпълнила задължението си да публикува годишните си финансови отчети с всичките им приложения, можеш да разбереш каква е средната заплата там.

Благодаря ти как не се сетих.Мерси много  bouquet  bouquet  bouquet

# 498

Ако кажеш 500-600лв,няма да те вземат на сериозно.Работя в Несебър и доста от персонал от Сл.бряг познавам....поне 800лв(което за сезона е смешно,но да не изглеждаш алчна)

# 499
Намерих конкретната обява. Имат подробни справки към ГФО-тата публикувани в Търг.регистър. Аз поне винаги гледам за какви обороти и печалби става въпрос, ако си търся работа.
Тези за 2012г имат оборот 1 млн.лева и печалба 6 хил.лева. Не ми звучи сериозно и явно са основно в сивия сектор  Shocked

# 500
Намерих конкретната обява. Имат подробни справки към ГФО-тата публикувани в Търг.регистър. Аз поне винаги гледам за какви обороти и печалби става въпрос, ако си търся работа.
Тези за 2012г имат оборот 1 млн.лева и печалба 6 хил.лева. Не ми звучи сериозно и явно са основно в сивия сектор  Shocked
Всички които могат да скрият някой лев го правят,това не означава,че са некоректни работодатели.Тук по морето си е нещо нормално newsm78(за съжаление)

# 501

Как изписа името на фирмата/може и на лични/ на мен не ми излиза.

# 502
Един съвет, когато търсите фирма в Търговския регистър, можете да намерите в Гугъл
нейният Булстат - повечето имат такъв и е по лесно намирането на фирма с Булстат.  Simple Smile

# 503

Ако кажеш 500-600лв,няма да те вземат на сериозно.Работя в Несебър и доста от персонал от Сл.бряг познавам....поне 800лв(което за сезона е смешно,но да не изглеждаш алчна)
И аз такъв съвет щях да давам.  Peace
И нещо много важно, задължително да ти поемат пътя или квартирата (извинявай, не обърнах внимание откъде си).

# 504
Задължително,ако пътуваш или си на квартира....правят физиономии,но всички плащат Naughty Местните тук не работят за по  800-1000 така,че давай смело....
Аз да питам някой знае ли 17г.момиче можем ли да наемем за сезонна работа и какви са условията?!Благодаря ви!!!

# 505
Задължително,ако пътуваш или си на квартира....правят физиономии,но всички плащат Naughty Местните тук не работят за по  800-1000 така,че давай смело....
Аз да питам някой знае ли 17г.момиче можем ли да наемем за сезонна работа и какви са условията?!Благодаря ви!!!

Благодаря отново за съветите, в обявата пишеше че поемат транспорт/квартира
Живея в Бургас иначе.

Да можете да наемете непълнолетна, тя трябва да има разрешение от родителите и да не работи повече от не си спомням вече колко часа дневно.За по сигурно можеш да пишеш един мейл на АЗ ще ти върнат точен отговор със сигурност.

# 506
Непълнолетни се наемат на половин работен ден (20 часа седмично), без нощен труд, без тежък физически труд. По-конкретно от това обаче не мога да кажа.

# 507
gebura,
наистина не е практика у нас и се приема много лично.
Аз преди десетина години изпратих такова благодарствено писмо, получих предложение за среща за кафе, а след време и за брак  Laughing
И какво стана? Съгласи ли се?  Simple Smile
Малко като филм звучи - в добрия смисъл.  Peace

# 508
Здравейте, имате ли мнение или информация за "Млечни продукти" с. Маноле? Работна среда, условия, обичайните неща. В нета не намерих нищо.

# 509
Момичета, въпрос за парите:

Кандидатствам на позиция, която не ми е специалност.
Но ми предлагат 200 лева, за центъра на София говоря?!
Щяла съм да имам процент и парите да стигнат над 600.
Аз, обаче, си мисля, че не може надбавката над заплатата да бъде 200 % заплатата?!

Права ли съм? Опитът ми сочи, че увеличения има, но те са някакъв малък процент от сумата, на която съм започнала. И от мен си зависи, и е по-добре, началната сума да е възможно по-близко до това, което ми се иска като цяло.

Но, от кризата ли, от какво, работодателите си търсят хора, които да работят безплатно?!
Аз мога да работя евтино, ама безплатно чак... И не на последно място - има си МРЗ в тая държава!

Общи условия

Активация на акаунт