Работа, CV-та, HR-и, съвети - 36-та тема

• 68 352
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Днес ми звъннаха от БТ, за да ми кажат да отида на ИНТЕРВЮ за курс и ако ме одобрят ще имам ВЪЗМОЖНОСТТА да ме обучат. Е тези курсове не са ли за всички или аз нещо не разбирам  Crazy

# 421
Какво специално отношение!  Hug Какъв е курса?

# 422
  • вече Пловдив
aaa73, честито и от мен! Успешна работа! Hug
За първи път чувам за интервю за курс към БТ  newsm78 Когато питах за себе си преди 2 г. и нещо, ми отговориха, че курсовете са само за работещи. Като тръгнах на работа и попитах за езиков курс, ми обясниха, че не отговарям на условията....

# 423
Обадиха ми се за интервю от Computer Market. Aко някой е ходил, много моля да сподели как минава, какво питат, как проверяват езика, с който кандидатстваш - тест или разговор.

Страшно ми е притеснено   Rolling Eyes

# 424
  • София
А някой с някакви впечатления от Супер Фреш ЕООД ?

# 425
Днес ми звъннаха от БТ, за да ми кажат да отида на ИНТЕРВЮ за курс и ако ме одобрят ще имам ВЪЗМОЖНОСТТА да ме обучат. Е тези курсове не са ли за всички или аз нещо не разбирам  Crazy
Уж са за всички, но обикновено имат скрити условия - висше и/или английски или образование близко до курса (това е супер тъпо, аз ако съм учила нещо защо ми е курс?  Rolling Eyes ).
Обявяват курсовете отвън на таблото, отиваш вътре, питаш за скритите условия и ако отговаряш, можеш да кандидатстваш за курс. Обучението е различно - има и 2 месеца, има и пет. По време на обучението ти плащат дръж се да не паднеш - по 8 лв на ден (за 22 работни дни са 176 лв месечно  Whistling ). Продължителността е между 6 и 8 часа на ден, без събота и неделя. След изтичане на обучението ако те хареса работодателя, ти осигурява работно място за една година което се предполага,че е на нормална заплата.
Това е за безработни до 29 години включително и такива които са записани в БТ, но не взимат обезщетения.

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 22:36 от Естел Бързоход

# 426
Имаше една фирма при нас, която пускаше в продължение на няколко месеца обява за преводач. И на всеки кандидат давали по една брошура да превежда, и така два месеца без да наемат никой   Tired

# 427
Аз се чувставм като абсолютно безполезна, като едно голямо нищо едва ли не.  Sad

# 428
Ами въпросната отговорничка от БТ изглежда мила и свястна / за разлика от жената стояща на съседното бюро/. Още като се записах и ме накара да попълня заявления. Курсът е за сервитьорка към Хепии /от което направо ми призля/.

# 429
Малко по-назад обсъждахме Хепи. Както прецениш ...

# 430
  • София
Записвам се при вас с много надежди, писна ми от работодатели, които осигуряват на минимума  ooooh!

# 431
Цитат
Описание и
Изисквания:    Търсим персонал за магазин тип ПЕКАРНА/хлебни изделия,торти и други/.Живущи около зона Б18 и Б19.Възрастова граница 30/40 год.
http://www.jobs.bg/f2118877

Нали уж нямат право да пишат подобни изисквания?

# 432
Цитат
Описание и
Изисквания:    Търсим персонал за магазин тип ПЕКАРНА/хлебни изделия,торти и други/.Живущи около зона Б18 и Б19.Възрастова граница 30/40 год.
http://www.jobs.bg/f2118877

Нали уж нямат право да пишат подобни изисквания?

Нямат. И в случая някой ще им направили ли нещо? Дори jobs не редуцират такива обяви.

# 433
Ами променили са го мисля.

Аз продължавам с търсенето на офис асистентка. Оказва се една трудна позиция.

# 434
Ами променили са го мисля.

Аз продължавам с търсенето на офис асистентка. Оказва се една трудна позиция.
За София ли?

Общи условия

Активация на акаунт