"Стилната" Аз

• 15 098
  • 120
  •   1
Отговори
# 90
  • София

Личните ми гафове са:
синьо червило - по руски ми преподаваше лелята на Филип Киркоров - милата женица всеки учебен час се стряскаше първоначално и ме питаше дали съм добре и дали не ми е паднало кръвното, но постепенно свикна;

hahaha Представих си я.

Аз в тийн-годините не съм се престарала с гафове, макар че минах през периода "ластици и чорлава коса". По-късно, като студентка, реших да демонстрирам сексапил и се носех с къси полички и тесни изрязани потничета, гарнирано с тъмносин, лилав или светлосин лак. Хващах окото.  Crazy

# 91
  • София
Ходих без сутиен навсякъде, пък се чудех що ме гледат.  Crazy Мразех сутиените, все не можех да си намеря удобен. То и досега съм така, ама нося.
Зелени кичури, ъф корс.
Много къса фанелка и поне две карирани ризи една върху друг, айде, едната може вързана на кръста. Това комбинирано със смъкнати широки дънки.
Имах едни платформи, ама от по-ниските, тип чехъл. Черни, лачени, отпред се виждаха само върха на пръстите и иначе стигаха почти до глезена. Нещо подобно http://img15.prodavalnik.com/images_prodavalnikcom/7327561_1_585x461.jpg
Един летен ден на спирката така ме напече слънцето по краката, че буквално почна да ми пари. Черната лачена кожа се нагря като черна ламарина  ooooh!. Едва се прибрах, в квартала вече шляпах боса.

# 92
Ужас, много са гадни, това и чехли по двора на някое село не стават.
И такъв тип фигурален чорапогащник имитиращ връзки с дължината на чорап за жартиер, е  което никога не бих обула сега. А съм си купувала и имах най-различни, въпреки, че струваха доста.
Като видя сега жена с такъв и ме напушва смях Crazy
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 16:53 от $hantal off

# 93
Имах широки карирани дънки, от един такъв плат, дето е леко плюшен, мекичък. В сиво-кафявата гама. Абе пижама с две думи.

# 94
Ох, а тази мода с чарлстоните и голите пъпове добре че отмина!
Намерих си една снимка с оранжева къса блузка, лилав чарлстон и черни платформи /1999-2000/.
Умопомрачение!

tooth  Класика в жанра.  И аз точно в този период носех чарлстон, съчетан с къс потник + високо сабо.  ooooh! 

А се сетих и за още нещо : помните ли онези якета (аз имах такова в 6 клас), които бяха от две части. Елек с качулка, който се носеше върху самото яке?  Mr. Green   

# 95
  • София
Имах едни дънки чарлсотн, отдолу поръбени на огромен кръстат бод
Скрит текст:
, както и по протежението на външния шев на единия крачол. С къса блуза, разбира се, и с тези дънки бях неотразима. И с много дебел колан с огромна катарама.  Party
В интерес на истината всичко живо се носеше по гол пъп, а аз поне имах плосък корем с леко загатнати плочки.

Сещам се за други ужасно грозни чехли, които се носеха - с каубойски ток, скосен отзад, силно заострени отпред. Ниски или високи. Всички ги носеха няколко години.  hahaha

# 96
  • София
Аз имах такива чехли. Бях ги купила от БГ, обаче в Испания всички припадаха по тях.

# 97
  • където ми харесва
Косата редовно си я носех, или на рогчета
Скрит текст:
, или на много опашчици Joy И редовно имах сини, червени, зелени, лилави, оранжеви кичури (някой спомена назад спиралата за коса Whistling)
Свлечени дънки...мнооу яко
Скрит текст:
горе-долу е така се влачех
И аз имах обувки на платформи в няколко варианта
Скрит текст:

Имах и от онези ...каскети, цветни слънчеви очила-във всякакви цветове
Имах сигурно около 40 метълски тениски...които се съчетаваха идеално със свлечените ми дънки и високите платформи #Crazy Joy
Като по-малка и това носех
Скрит текст:

# 98
А как ли ще смеем след 10 години на това, което носим сега...
Потурите, летните ботуши, якетата с високи големи яки, които бяха супер актуални преди 2 години  jump

# 99
  • София
...и на фешън кецовете със скрита платформа... Whistling

# 100
  • където ми харесва
Между другото, модата в момента ми се струва най-поносима от 60те години, насам.
Аз съм фенка на Рокабили стила, един от малкото, които винаги ще са актуални. Въпреки, че се води Винтидж... Peace

# 101
Между другото, модата в момента ми се струва най-поносима от 60те години, насам.
Аз съм фенка на Рокабили стила, един от малкото, които винаги ще са актуални. Въпреки, че се води Винтидж... Peace

Струва ти се, може би защото в момента (поне аз такова виждане имам) всичко е модерно. От чарлстони, през класически панталони, еластични тесни дънки, та до рокабили.
Ако не греша: Рокабили стил са роклите с висока талия (често на точки)  за жените, а при мъжете тиранти + тениска и слим панталон или вместо тиранти върху тениската уейскоуст елек + бомбе или каскет  newsm78
Този стил и на мен ми допада, моя син даже често го обличам така.

# 102
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Като по-малка и това носех
Скрит текст:
Бананов беше моя Heart Eyes

# 103
  • където ми харесва

Струва ти се, може би защото в момента (поне аз такова виждане имам) всичко е модерно. От чарлстони, през класически панталони, еластични тесни дънки, та до рокабили.
Ако не греша: Рокабили стил са роклите с висока талия (често на точки)  за жените, а при мъжете тиранти + тениска и слим панталон или вместо тиранти върху тениската уейскоуст елек + бомбе или каскет  newsm78
Този стил и на мен ми допада, моя син даже често го обличам така.
Обобщение на стила в две снимки Wink
Скрит текст:

Естествено, вариациите са бол Wink Но, горе-долу е това, да Wink

# 104
Помня късите тениски, които свършваха малко под гърдите, Има бяла такава с лъскава голяма сребриста емблема на МТВ отпред. Имах и от електриковите клинове разбира се - моят беше син. Като дете носех и силиконови сандали - материята им беше като с вграден брокат. Търсих, но не намерих снимка. Със сестра ми имахме и сандали на огромни платформи естествено.

Общи условия

Активация на акаунт