Кюретаж и забременяване след това - Тема 50

• 34 580
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
И аз бях при нея! Като ме усети ,че треперя ме попита дали ме било страх от нея Crazy
 Казах, че се притеснявам и тя ми отг. , че след 2 аборта и предвид възрастта ми ме разбира Hug
Така ми стана неудобно, че мислех да я помоля да види плацентата, че имах проблем и съм още на макс. доза прогестерон и нищо не питах. Може и да е гледала и да няма проблем , но аз по едно време нито гледах монитора, нито чувах какво ми обяснява ooooh!

Успех, всичко ще е наред , ще видиш Hug

# 241
Astined стискам палци утре всичко да е наред.  Praynig
Аз да докладвам, че днес бях на преглед, взеха ми цитонамазка и казаха, че ако не ми се обадят значи всичко е наред. Разбрахме се с лекарката на следващия цикъл да ми пуснат хормонални изследвания, за да се види как да нещата. И след това вече ще видим какво ще правим. Проблема е че аз съм с ПКЯ и цикъла ми е ужасно нередовен. Поради което с лекарката говорихме да ми даде някакви хормони и след това да ми каже, кога са двата най подходящи дни за бебеправене. Надявам се нещата да се получат. Вече съм малко по-обнадеждена.
Иначе по темата за секса: общо взето като спре кървенето и когато се чувстваш готов или след първия цикъл.

# 242
Astined, стискам палци!  Flowers Four Leaf Clover

# 243
  • Tам през Атлантическия океан
Desss в България няма единна система, пациентите нямат общодостъпни досиета. Епикриза се издава здължително в 2 екз.- една за пациента и една за GP. Тази за пациента служи за да я занесе когато се налага консултация с други специалисти, ако смени АГ, репрод. клиника и т.н. В нея също се вписва дати за контролни прегледи, както и необходима терапия или съвет към GP. За процедура , която е минала по КП пък ЗК има изрично изискване за получаване на епикр.

Ок ,  Peace

но не мога да разбера хората които се 'консултират' по форуми  Crazy
Обърквацията става голяма  Wink нали има лекари/специалисти  Grinning а масово се размахват изследвания с молба да се разчетат  ooooh!

# 244
Асти, стискам палци за ФМ днес!  Praynig Hug  Моята беше вчера следобяда, всичко е наред. Дадох сутринта кръв и за БХС и ще чакаме резултатите! Hug

# 245
  • София
Браво Дани, дано все така добре да вървят нещата....ти в Италия ли си още, там ли ти следят нещата? Извинявай за любопитството, но се чудех дали е по-различно там....

# 246
Браво Дани, дано все така добре да вървят нещата....ти в Италия ли си още, там ли ти следят нещата? Извинявай за любопитството, но се чудех дали е по-различно там....

Да, там съм. Тук ми следят нещата, но изследванията са си както в БГ. Успех днес и те чакам с хубави новини!   bouquet

# 247
  • София
Ох прибрахме се най-после след прегледа, от 16:30 час а, за преглед влязохме в 18:30. Това е единственото което не ми харесва в тази клиника и лекарката. Както и да е по-важното е, че всичко ни е Ок засега. Имаше си всичко което трябваше да има и размерите бяха каквито трябва на каквото трябва. Вървим почти цяла седмица отгоря, така че май съм имала доста ранна овулация. Малко ми е странно, но явно е така, защото сега размерите си отговаряли, та новия ми термин е 17 август. Не мога да кажа, че всички тревоги ми отпаднаха, но съм по-голям оптимист. Сега и БХС чакам да не ми издъни нещо и вече каквото сабя покаже...Благодаря за позитивните мисли днес изпратени към мен Simple Smile Hug Hug Hug Hug

# 248
Astined браво! Успокои ли се поне малко?
 Цял следобед чакам да влезнеш с хубави новини! Каза ли ти пола? Blush

Утре по обед резултата трябва да ти е готов, днес гледах на моя пише 13ч. и нещо. Hug

# 249
  • София
Ами не нищо не каза за пола и аз не попитах, защото си викам, че ако види и сама ще каже, а и все пак други неща ме притесняваха и не исках да издребнявам. Като му гледаше дупета и крачетата нищо не видях Simple Smile За резултата от БХС не знам дали ще е готов утре т.к. все пак давам кръв в клиника Надежда, а те я придвижват до Майчин Дом, та сигурно утре ще е занесат и преди понеделник не ми се вярва. По-спокойна съм, но още не мога да се отпусна. Толкова напрегната бях и още съм де, че не знам още не смея да се радвам на нищо.....не знам така ли ще е до края....миналата година бях толкова въодушевена и щастлива, а сега не смея да си помисля за покупки и други....

# 250
То и аз там давах, ама по-рано към 10ч.
И аз си мислех, че няма да ми каже пола, но нямаше да попитам. Каза ми го съвсем накрая. Hug

# 251
Асти, браво за новините!   bouquet

# 252
Astined Много се радвам, че всичко е наред    bouquet
Само с такива новини да ни радваш за напред.

# 253
Здравейте момичета, макар да не пиша често Ви чета Simple Smile

От няколко дни исках да напиша за огромната ми радост, която ме споходи тези дни, закъснение от 7дни и тест с две чертички, но исках да пиша след 11.02 защото тогава имам час при лекар. Преди малко обаче отивам до тоалетна и виждам на хартията кафяво течение. Изтръпнах, за съжаление мъжа ми е на работа в момента и аз направо пощурявам. Той се обади на негов приятел гинеколог и той му казал тази вечер да пия Утрогестан. НЕ ЗНАМ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ...СТРАХ МЕ Е

# 254
Вяра,само се успокои.Пии утрогестан,и лягай да почиваш.При мен още в началото имаше кфеникаво зацапване,оказа се,че има отлепяне на плодния сак и трябваше да лежа ,ставах само до тоалетна.Ако те боли корема може и нош па да пиеш.Стискаме палци всичко да е наред  Hug

Асти ,браво за новините Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт