Кюретаж и забременяване след това - Тема 50

• 34 582
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Asti много хубави новини  Hug аз изчаках с покупките, чак към 7-8 месец започнах да гледам и да си набелязвам неща, купувах като намеря с намаление вече като бях в 8-мия и то само неща от първа необходимост -пижамки, кошара и матрак, количка и столче за кола и неща за болницата ...

Всеки сам си решава, аз след лошия опит се страхувах през цялото време, ден и нощ, но бях като цяло много спокойна  Thinking, докато родя ще ме е страх и ще се притеснявам ... веча съм се примирила с това

# 256
 Вяра 7 , пиеш Утрогестана и лежиш. Утре може да пуснеш кръвен ЧХГ и още един през ден да видиш дали расте. Peace

# 257
Много Ви благодаря момичета, че писахте  Hug

Лягам и се успокоявам

# 258
  • София
Astined браво за резултатите! И аз те дебнех вчера цял ден да пишеш и стисках палци всичко да е  наред, сигурно много те е изнервило чакането и те разбирам напълно че ти е трудно да се отпуснеш  Hug . Сега и БХС ще излезне и ще е перфектен ще видиш! И след това искам да си сложиш една лентичка и да ни ръсиш прашец и да ни заливаш с позитивизъм  Hug

Вяра 7 дано кървенето да спре, доколкото знам кървенето в началните седмици е нормално стига да е оскъдно, обикновено е в първата седмица след закъснението когато ембриончето се имплантира, дано не е нищо сериозно и скоро да се похвалиш с туптящо сърчице   Two Hearts

# 259
Astined, супер новини!  Hug

Вяра 7, и аз имах кафеникаво, но ембрионът беше със сърдечна дейност и нямаше промяна в контура на плодното мехурче. Горе главата!

# 260
  • София
Вяра и аз бях с кафяво течение още на 2-рия ден след закъснението и чак след две седмици взех да пия утрогестан и си бях и в движение, а лекарката после каза, че нямам никакво отлепване. Ти го взимай, няма да навреди и ще се успокоиш, но не се паникьосвай.....аз моя още 10 дена ще го пия и приключвам, така и с фолиевата, то нали се оказах и по-напред от очакваното та се радвам, че хапчетата ще отпаднат.....Simple Smile

# 261
  • Варна
  Щъркелова вест ![/color]

Имам огромната чест да ви съобщя, че тази сутрин, точно в 8 : 00 ч. Flower  Fairy стана мама на бебе Вилизар ! Вили тежи 3, 400 кг и е висок 51 см ! Мама е родила нормално и е невероятно щастлива !

Последна редакция: пт, 07 фев 2014, 09:31 от Arven_89

# 262
Суууууууупер новина!
Честито на мама FlowerFairy! Да е здрав и послушен малкият мъж, а на мама- бързо възстановяване!   bouquet

# 263
  • София
Оооооо толкова се радвам Simple Smile   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Честито на Фейчката, тя ни даваше кураж толкова дълго време Simple Smile да и е жив и здрав и много да я радва Simple Smile   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

ЧЕСТИТО

# 264
  • Варна
Ехеееее, това се казва новина!
Браво на FlowerFairy! Нека за здрави, щастливи и да се обичат винаги!

# 265
Честита радост на Flower Fairy! Нека расте здраво и щастливо дете!

# 266
Феичка, честито мила! newsm51
Бъдете живи и здрави, много да ви радва малкото момченце и да има едно прекрасно детство! На теб бързо възстановяване, а на тати наздраве!  Wine Glass

# 267
Вяра , пиши как си Hug

# 268
Еее,нямаше как да има по -хубава новина днес.Толкова мило ми стана.....
 Феичке,честит да ви е малкият юнак,да е много здрав,да ви носи много радост и да има едно страхотно детство.На теб пожелавам бързо възстановяване  Hug

# 269
Флауърче, честит да ви е Вилизар  Hug Пожелавам му много здраве и щастливо детство! Чакаме те с нетърпение   bouquet
Асти, Даниелка, радвам се за добрите фетални морфологии, всичко ще е наред  Hug Hug Hug
Вяра, стискам палци всичко да е наред при теб  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт