Кюретаж и забременяване след това - Тема 50

• 34 586
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Честито на Мама Феичка! Да ти е жив и здрав Вилизар и много да ви радва! Чакаме те с нетърпение да ни раскажеш как е минало!    bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 07 фев 2014, 11:32 от maceto85

# 271
Честита ви радост Flower fairy!!! Нека Вилизар да бъде здраво, умно и щастливо дете!!! Бързо възстановяване!   smile3525 smile3525 smile3525

# 272

Ах, колко прекрасно! Феичке, добре дошло на момчето ти на белия свят! Да е здрав, силен, да е късметлийче и да расте много щастливо детенце! На теб бързо възстановяване!  bouquet

# 273
Голямо Честито на  Flower fairy за НАСЛЕДНИКА!  Нека щастливата майка и бебчо да бъдат здрави, а добрите новини да валят тук, защото действат стимулиращо на всички нас.

Относно мен... още през нощта започнах да кървя. На сурината всичко изглеждаше като нормален цикъл с малко съсиреци, но не твърде силен.
Как се стигна до тук
1 тест направих 1 ден преди очакваната дата на цикъла с цел ако се появят две черти да спра да ходя на фитнес и да не се натоварвам. - ОТРИЦАТЕЛЕН
2 тест един ден след закъснението - ОТРИЦАТЕЛЕН
3 ТЕС три дени след закъснението - ПОЛОЖИТЕЛЕН С ПО-СЛАБО ИЗРАЗЕНА ВТОРА ЧЕРТИЧКА.

и така... ( овулацията ми беше не на 14 ден, а на 18-19 ден)

# 274
Според вас наложително ли е да ходя на лекар днес? Принципно имаме запазен час за 11.02, но ходим в клиника в София? Иначе естествено съм разочарована, но в никакъв случай не потисната и отчаяна, все пак най-хубавото предстои.... Praynig

# 275
Вяра 7 , моят съвет е да пуснеш все пак ЧХГ и да видиш дали расте. Въпреки кървенето може да има запазена бременност. За ехогр. преглед май е рано Thinking Болки имаш ли?

# 276
Лека болка като при цикъл

# 277
  • гр.Варна
Ех,че хубава новина. newsm44 newsm44.
Честито,Феичке:)Нека малкият Вили изпълни къщата ви с детски смях и донесе много радост на всички!

Вяра 7,според мен отиди на лекар.Ако всичко е приключило ще се види още сега!Дано не е така,но щом казваш,че ти е като нормален цикъл...това нее добър  признак! Rolling EyesКураж,миличка! Hug  bouquet На теб кога ти беше К??
Аз се записах на ЖК.Терминът ми е 06.09.2014.Бебо върви няколко дни напред,но аз и смятам,че О ми беше по-рано от предвиденото.Много ми е притеснено и сигурно ще съм така до септември!

Успех на всички бебеправещи  Hug

# 278
mama irina, не знам дали това няма само да ми дава излишни надежди и да ме травмира да се да се държа като удавник за сламка. Аз се притеснявам да не е само извънматочна бременност

# 279
Няма какво да ти дава фалшиви надежди , според стойността може да се види вече дали е в матката, ако е добра ще прогължаваш с Утрогестана, може да включат и друго. Ако пада ще спрат лекарствата .
Звънни поне на АГ да те насочи и той. Не може да стоиш в неизвестност. Не може и после да се обвиняваш, че не си направила всичко възможно. Hug

# 280
  • София
Вяра щам е кървена като при цикъл е добре да звъниш на лекар, не знам дали могат да направят друго освен утрогестан, дали на видеозон ще се види нещо сега, а и дали е добре да се местиш и да ходиш до лекар. Колко утрогестан ти казаха да взимаш и вагинално или да пиеш? Стискаме палци всичко да е наред и лежи повече и почивай.....Знам че си много притеснена, но всички се надяваме, че няма да има проблем.....и всичко ще е ок и скоро ще се похвалиш.....

# 281
Добре дошъл Вилизар! Нека да е здрав, послушен и да има най-невероятното детство! Фейчке, браво мила ти успя! Пожелавам ти да сте здрави, да сте все така борбени и да се радвате на малкото слънце, което изгря във вашия дом! Бързо възстановяване и скорошно изписване!  Heart Eyes Страшно много се радвам за теб!  Hug

# 282
Добро утро момичета!
Не съм ви писала скоро, но все нямам време с малката принцеса, а и тази бременност нещо много ме мързи. Може би се дължи и на това, че все тичам след малката, готвя, чистя. Все пак се чувствам доста по-добре от колкото докато бях бременна с Валерия. Тези които ме помнят от тогава знаят, че доста си полежах тогава заради кървене, контракции, а и доста се бях психирала. Сега след като вече имам едно детенце го карам доста по-спокойно и може би затова (да чукна на дърво) нямам кой знае какви проблеми с бременността си. Е пак първите 3-4 месеца се боцках и пиех хапове с шепи, а някои и продължавам да пия, но само като се претоваря усещам някоя друга контракция.
Честит юнак на мама Феичка да и ти е жив и здрав, послушен и да спи спокойно, че и ти да можеш да почиваш!
Вяра 7 мисля, че с добра апаратура и док може да се установи наличие на бременност дори толкова рано. За съжаление толкова усилено кървене и то още в самото начало не е добър знак. Не рискувай да пътуваш, защото при друсането в кола има много голям риск от аборт. Има вероятност теста да не е отчел правилно и това да си е цикъла ти. Ако все пак си убедена, че си бременна спазвай си терапията и лежанка нон-стоп. Ставане до 00 само.

# 283
  • Варна
Вяра 7, и аз съм на мнението на mama irina - пусни кръвен тест и се обади на лекаря си, поне да те посъветва какво да правиш в следващите няколко дни.
Дано всичко е наред!

# 284
Шипка , ти как си? Знам, че ако имаш новини ще споделиш Blush

Общи условия

Активация на акаунт