Кюретаж и забременяване след това - Тема 50

• 34 589
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Няма нищо ново при мен. Добре съм, чакам първи цикъл, пия герикапс.
Ще споделя, разбира се Hug

# 286
Честито ви малко човече Flower fairy !!!   bouquet
Да ви е жив и здрав, много щастлив и много да ви радва  baby_neutral

# 287
Здравейте отново, искрено благодаря за съветите. Успях да се свържа с моята лекарка в София( понеже тази година ще навърша 38, мислим евентуално за инсеминация). Тя ми каза да не предприемам нищо щом течението е обилно ( като нормален цикъл) изобщо не коментира шанс за евентуално запазване на бременността. Дори каза, че иска да отида в при нея, не на 11.02, а на 17.02 за да може да види  състоянието на матката 8-10 дни от цикъла.

# 288
Вяра съжалявам мила Hug Но моя съвет е ако имаш възможност да отидеш до някой лекар все пак да те погледнат на ехограф.

# 289
Вяра 7   Dеsɣ..♡ е права. Освен това док. без преглед и без изследвания как така решава?
 Ами ако са две и едното пада.... бе не ги отписвайте така лесно нещата!

# 290
  • Варна
Вяра 7, съжалявам за нервите и притесненията, но бих потърсила друго лекарско мнение. И според мен колкото по-бързо го направиш, толкова по-добре.
Не те съветвам да се предоверяваш в тази ситуация. Лекарите и те са хора - на настроения, понякога дават прибързани диагнози, грешат.

# 291
Наистина стават грешки и при тях и за съжаление последствията ги носим ние.  Tired
По телефона не може да се даде много адекватно мнение, но наистина щом течението е било силно шансовене не са много големи. За това отиди при някой лекар, който ти е най-близо поне да те погледне и да видиш какво ще ти каже, пък когато дойде времето си отиди при твоята лекарка, за да се разберете как да процедирате нататък.

И както ти сама си казала не се отчаивай- най-хубавото тепърва предстои   bouquet  bouquet  bouquet

# 292
  • Навсякъде и Никъде
Честита рожба на Мама Фейчка ,много да ви радва,да сте здрави и щастливи.  bouquet

# 293
Леле, чак сега виждам за Феята! Не мога да повярвам, страхотна новина, на път съм да се разплача. Много се развълнувах от това съобщение. Тя беше едно от момичетата, които ми даваха толкова много кураж, когато се записах тук с разплакани очи и тъжно сърце. Да е живо и здраво страхотното ти момченце, да ви радва много двамата с таткото. Бъдете щастливи!

Имам и една новина за себе си: преди седмица видях двете чертички отново. Няма нужда да ви описвам смесените чувства. Знам, че много момичета не споделиха дълго време, но аз не изтраях. ЧХГ започна на стойност 121 с прекрасен прогестерон, и беше 295 по-малко от 48 часа по-късно. Щастлива съм и се опитвам да не давам никакъв терен на страховете, а да се наслаждавам на чудото. Момичета, стискайте ми палци!

# 294
  • NE
Благодаря момичета за прекрасните пожелания към нас с бебе Вилизар. Той олицетворява всичко за което дори не съм се и надявала. Пожелавам ви от все сърце всяка една от вас да преживее чувството, което изпитах когато го зърнах и гушнах за първи път. Не се отчайвайте, не се отказвайте и вашето чудо ще се случи. Не се натоварвайте и не
се стресирайте защото по-голям враг от това нвма докато си бременна. Hug
Елена Тихичко честито. Пожелавам ти да имаш прекрасна и спокойна бременност с прекрасен бебешки финал. Praynig
Вяра Съжалявам за случилото се, но бъди сигурна че твоето щастие скоро ще дойде. Hug

Днес се надявам да ми дадат при мен бебе Вили и живот и здраве в понеделник ще ни изпишат. Той е най-голямото бебе в цялото отделение.

# 295
Elenna тихо честито   bouquet Пожелавам ти лека бременност и на финала да гушкаш сладко бебче  Hug А за страховете - винаги ще ги има, но вярвам, че когато човек мисли позитивно привлича да му се случват хубави неща. Бъди спокойна и щастлива  Hug

Flower много се радвам за теб! Бързо да се прибирате вкъщи!   Hug

# 296
 elenna Честито, леко и безпроблемно до термин! Hug
Казах ви аз, че сме заразни  Mr. Green

На всички момичета Hug Hug Hug

# 297
Flower Fairy честито бебче,да сте живи и здрави,и нека повече такива новини в тая тема.

# 298
Флауърче, радвам се че намина  Hug Пожелавам ви скоро да ни пишеш от дома  Hug. Целувки на бебе Вили  Heart Eyes Hug С нетърпение чакаме да го надзърнем  Hug
Елена, тихичко честито  Hug Всичко ще е наред, трябва да вярваш  Hug Ти кога ще ходиш на лекар?

# 299
Феичке, честита рожба   bouquetДа ви е жив и здрав и много да ви радва винаги Hug

Общи условия

Активация на акаунт