Кюретаж и забременяване след това - Тема 50

• 34 593
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
  • София
elenna тихичко честито  Hug, пожелавам ти едно сърчице туптящо под твоето  Two Hearts в следващите 9 месеца Simple Smile

Момичета ах че хубаво, все бременни да ни водят темите, много заразяване да има от всичкия прашец  Joy

# 301
Еленна, тихичко честито!  Praynig Пожелавам ти една успешна бременност до термин! Hug
Феичка, радвам се че се разписа! Целувки на Вили!  Hug

# 302
Някой да има представа как са Киф, Уейв, Десис? Не са се разписвали скоро
Дани миличка как си Simple Smile  Hug
Ели тихичко честито. Една успешна и лека бременност до термин.

# 303

Дани миличка как си Simple Smile  Hug

Хикси, благодаря добре съм! Почивам си и така. В понеделник си чакам и резултата от БХС-то!  Hug Вие как сте, как е малкия Ради? Simple Smile

# 304
Добре сме засега. Мрънка в кошарата нещо. Нормалните работи Simple Smile Mr. Green Обръща се по корем вече и като не може да се обърне (че кошарата му е тясна) и надава един вой  Mr. Green

# 305
Elenna,честито и от мен .Нека всичко се развие както трябва и имаш лека и спокойна бременност   Hug

# 306
  • Варна
elenna, много се зарадвах на твоята новина! Трудно се пази тайна, когато човек се чувства така - хем радостен, хем изплашен, от всички емоции по много. Надявам се, че всичко ще е наред и ще имаш прекрасна, щастлива бременност!

Flower Fairy, значи си мама на голямо момче Heart Eyes
Радвайте си се и се възползвай да поспиш сега, че после по-трудна става тази мисия.

Вяра, новини от теб днес?

# 307
Еленна тихичко честито и от мен. Пожелавам ти една успешна и спокойна бременност  Hug

# 308
elenna, тихичко честито! Лека бременност и пухкав финал  Hug

# 309
  • София
Ех, че хубави новини за начало на почивните дни  Heart Eyes 

Flower Fairy, честито мила! Да сте живи и здрави цялото семейство, много късмет, смях и щастие да донесе малкия Вили в дома! Пожелавам му да е кротко и спокойно бебе, любознателно и палаво момче, умен и разумен мъж! Много любов да има около и в него!  

elenna тихичко честито и от мен!   Peace

hixxy, аз съм тук мила. Следя ви, но не пиша, защото няма нищо ново за момента при мен. Добре съм. Не чакам и този месец, но... да видим. 

maria90, как си ти? Споделяй по-често как вървят нещата при теб Blush

Дани и Асти  - прекрасни новини! Много ви се радвам момичета!  Hug ви силно, силно...

# 310
Уейвче, дано не дочакаш мила Ц този месец!  Praynig Искрено ти го  желая!  Hug
 Hug Hug и за теб

# 311
Flower Fairy, честито мила  Hug Да ви е жив здрав, нека да ви носи само радост и щастие

# 312
Добре съм,Уейв.Старая се да съм спокойна.Да чукна на дърво нещата вървят добре за сега.След първоначалния стрес от зацапването и отлепянето доста се бях шашнала,но за радост всичко се оправи и започнах 2014 година на чисто Simple Smile
 И аз ти стискам палци да не дочакаш.Виж само колко добре тръгна темичката  Hug Hug Hug

# 313
Elenna - Честито за хубавата новина, нека тя да те окриля. Желая ти безпроблемна бременност и спокойствие Simple Smile

Относно мен, вчера се опитах да си запиша час за някой от добрите специалисти, но нали се сещате........... в петък, всеки казва най-рано в понеделник. "Моя лекар", който от нехайното си и надменно отношение който беше една от причината за загубя първото бебе - не искам да го видя. Една позната ми препоръча нейния лекар който все пак ми каза да отида и ме прие малко преди да си тръгне, изобщо не прие на сериозно ситуацията която му обясних.... Каза ми в понеделник да пусна  няколко хормона, но да спра утрогестна защото ако в толкова начална бременност организма го изхвърля, значи нещо не е наред  и по-добре да се изчисти.   Но като цяло ме гледаше много странно, каза, че няма какво да се направи

# 314
Вяра пращам ти прегръдки  Hug  Бъди силна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт