Кюретаж и забременяване след това - Тема 50

• 34 511
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Джиджи,затова сме събрали тук, да споделяме и да ни олеква! Hug

# 706
Djiji  Hug кураж мила, не се предавай, знам , че хубавото предстои  Hug много мъчно ми стана...и през това ли трябваше да минеш Confused

# 707
dennni ПКЯ е поликистозни яйчници, което означава множество малки кистички по яйчниците, не една само. Аз това нещо го имах с години. Сега изведнъж изчезнаха. За ПКЯ се правят винаги Хормонални изследвания на 3ти ден от МЦ и се гледа съотношението помежду LH:FSH, то доказва също заболяването. Ти пускала ли си хормони? Ако не си пусни си ги. Теглото при поликистозата е показателно също. Най-изразено е с затлъстяване в корема, окосмяване и итн. Има много изписано за този синдром. Също така е хубаво ако наистина имаш ПКЯ да си направиш тест за инсулинова резистентност. Особено ако имате диабетици в семейството.

Ясно. Имам си наднормено тегло, а напоследък и все по-засилено окосмяване по корема (линията в средата). Вече имам истинска причина да се заема със спорт и диети и започнах дори Simple Smile

Djiji съжалявам, мила. Дано по-скоро преминеш през тази болка и да имаш друго бебенце.  Hug

# 708
Djiji, много съжалявам за това, което ти се е случило. Дано съдбата е на ваша страна бързо да преодолееш тази болка и скоро да се случи чудото!!! Бъди силна и вярвай, че всичко ще е наред!!!  Hug Hug Hug

# 709
  • София
Момичета благодаря ви  Hug Hug Hug
Дано бързо излезна от тази дупка, че се чувствам ужасно  ooooh!
Не искам да виждам хора, а другата седмица трябва да тръгна на работа.
Дано чудото се случи и при нас  Praynig

Всички тук сте много силни и борбени, успех ви желая  Hug Hug Hug

# 710
  • София
Djiji, съжалявам много за случилото се. Помня те от августинската темата, докато и аз пишех там.
Дано скоро успееш да влезеш в релси.

# 711
Djiji  толкова съжалявам Hug Трябва време да се възстанови човек след подобна трагедия, дай си го, аз в началото исках веднага да забременея пак, за да залича колкото се може по-бързо случилото се. Е, не е това начина, трябва да се изживее, за да се предолее и да се продължи напред. Hug

# 712
Djiji,толкова много съжалявам да те видя тук.....Толкова е трудно всичко,през което преминаваш....Пожелавам ти чудото при вас да се случи и да се радваш на лека и безпроблемна бременност  Hug

# 713
Djiji, много съжалявам да те видя в тази тема.  Sad Пожелавам ти сила и да имаш още едно детенце! Hug Praynig

# 714
Djiji, мила, направо не знам какво да ти кажа...
Прегръщам те силно! 

# 715
Здравейте, момичета! Съжалявам много, Джиджи, че се налага да пишеш тук но знам, че ще получиш много подкрепа и разбиране. Не се притеснявай да споделяш всичко, което искаш!

След няколко дни като изпишем темата ще пусна новата. Чета ви и изпращам прегръдки на всички!!

# 716
  • София
Djiji    много кураж ти пращам и от мен  Hug

Елена няма ли да ни наръсиш? Как си ти Simple Smile?

Аз днес ходих на лекар, лекарката отказва да ми пуска имунологични, каза че по наше желание може да направим спермограма, изписа ми дуфатсон по схема след 15ти ден на цикъла. И сега се чудя да слушам ли лекарката или да се боцкам за още изследвания... Честно писна ми да се правя на лекар и да си само назначавам изследвания, имам чувство че съм станала зависима от тях, само събирам картончета с резултати  newsm78

# 717
С най-голямо удоволствие ще ви наръся, аз все не знам дали е удачно и изпитвам някакъв срам, но ето МНОГО прах:  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Аз съм добре, става ми лошо доста и имам разни неразположения, но те са в рамките на очакваното и нормалното. Емоционално се чувствам добре и гледам да бъда позитивна и спокойна, но нали всички знаем как е доста трудно това. Пожелавам на всички в нашата хубава тема такива емоции възможно най-най-скоро!!!

# 718
  • София
ха да съберем от твоя прашец, айде да е един поне женски Simple Smile

newsm28 newsm79 newsm75

Радвай се на неразположенията Simple Smile поне те са индикатор че добре се развива бременността Simple Smile

# 719
Елена, нареждам се под прашеца
 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75

Общи условия

Активация на акаунт