Кюретаж и забременяване след това - Тема 50

• 34 513
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
  • София
 Елена Hug Hug Hug

Аз днес си взех изследванията за тоскоплазмоза и за щитовидната, показанията за щитовидната са си в нормалните граници, токсоплазмоза- също няма.
Хистологията, след като ми я разтълкуваха- очаквано не казва да има някакъв проблем. Така че отдаваме го на случайността!
Сега между 20 и 25 март чакаме първия цикъл и след това трябва да пусна микробиология, макар че ми правиха, като ме записваха  в картона от ЖК, но за всеки случай!

# 721
  • В градината...
Нищо не можеш да научиш от хистологията. Случайни неща няма. Виж, ако се даде материал за генетични и прочие изследвания, е друго нещо.

# 722
maceto85, при коя гинеколожка си?

# 723
  • София
Инат до откат при др. Мария Коновалова в Щерев що ?  Simple Smile

# 724
maceto85, аз правих имунологични чак след като видяхме плоден сак. Оказа се, че трябва да си бия Неупоген и фракси, като в последствие следях и плацентните показатели пак при имунолозите. Не може ли да направиш само консултация и да ти кажат сега или при бременност да ги изследваш, т.к.не са евтини и се препоръчват преди ин витро и подобни процедури, които на теб не ти предстоят.

Djiji, голяма прегръдка!

# 725
  • София
Тeɣa ами това ми каза и лекарката, първо дуфастон и аспирин протект и при позитивен тест отивам там и вече ще решим дали ще минавам на фракси. така че явно това ще е процедурата  Confused

# 726
  • София
Момичета благодаря ви  Hug Hug Hug

elenna лека и безпроблемна до термина   bouquet
Успех на всички с изследвания и опити за забременяване  Hug

# 727
  • София
Аз вчера бях на контролен преглед след първия цикъл. Ако ще се прави списък за първа страница, на мен ми пуснаха следните изследвания: микробиология и микоплазми, уреаплазми и хламидия (разширен пакет).

# 728
Инат до откат при др. Мария Коновалова в Щерев що ?  Simple Smile
Щото ми стана интересно, че отказва да правите изследвания.  Shocked

# 729
  • София
Аз вчера бях на контролен преглед след първия цикъл. Ако ще се прави списък за първа страница, на мен ми пуснаха следните изследвания: микробиология и микоплазми, уреаплазми и хламидия (разширен пакет).

тези си ги записвам и аз ще ги пускам след първия цикъл!

# 730
В Щерев има ли имунолог изобщо?

# 731
Момичета, много се извинявам, че все още не съм пуснала новата тема.
Ние имахме голямо премеждие. След две ходения до спешното отделение миналата седмица, на мъжа ми откриха апандисит в петък вечер и в събота сутрин в 7 му направиха операция. Бях в болницата плътно от 8 вечерта в петък до 11 вечерта в събота, после поспах 8 часа и пак там. Изписаха го към 4 следобед в неделя. Слава Богу, че вече се правят лапароскопски операции, и няма разрез, но доста си го боли и беше малко усложнено. Междувременно, на мене ми става страшно лошо и сме окаяна картинка. Добре, че едни приятели бяха с мен докато го изкараха от операцията и че стаите в болницата имат разтегателен диван до болничните легла, че иначе не знам как щях да се справя. Не ми даваше сърцето да го оставя сам там, макар че беше под непрекъснато наблюдение и грижи от сестрите, но нямаше как според мен. И така, дано това да ни е последното такова приключение за 7 месеца напред.

# 732
Момичета, закъснява ми цяла седмица, а тестът е отрицателен. Случвало ми се е веднъж и тогава АГ-то ми беше предписала Примолут (за предизвикване на менструация) и беше казала, че причината са кистите. Да пия ли едно хапче пак и като ми свърши да отида, или да отивам сега? Опасни ли са тия хапчета?

# 733
Доколкото знам са хормонални и не е много хубаво често да се пият. По- добре не го прави на своя глава, а се консултирай с лекарката ти  Peace

# 734
  • София
Елена дано бързо се възстанови момчето ти, да може да се грижи за теб  Hug Hug Hug Следващото посещение в болница - да е за раждането  Praynig

Вчера пуснах ПКК и CRP, хемоглобина ми е 113 - преди 6 дни беше 88, CRP - 5,69 - инфекцията е овладяна, викат ме на профилактичен преглед като ми дойде следващия цикъл. Секса този месец (ако го има) с презерватив ли трябва да бъде?

Общи условия

Активация на акаунт