Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 - Тема 124

• 24 677
  • 381
  •   1
Отговори
# 150
Снимах чантата и портмонето от листовката, която получих с поръчката си от К02. Пише, че материалът е червен ПВЦ лак, има и декоративна панделка.

Хубав ден на всички   bouquet

# 151
Аз не съм получила такава листовка....каква е точно?Ако поръчаш по 120 лв в една от трита кампании...портмоне?Ако във всяка по 120-чанта...така ли е?

# 152
Вече рядко влизам в БГ-мама, но с моето чудо няма как. Та имам въпросче по  тази 2-ра кампания
някой поръчвал ли е новата тоалетна вода  Avon Love, имам запитване дали е трайна.
За съобщенията и аз се присъединявам към много активните през последните 6-кампании  Joy
Изобщо не е трайна, пръснеш и след малко няма никой.

Аз съобщение нямам, не блестя  Crossing Arms, за сметка на това пък хамалувам и то доста. Нося на туби шампоани, душ гелове, пяни за вани... Здраве да е ще преживея, че не са ме оценили какъв брилянт съм в коронота на Ейвън ...(чакайте малко сама да си нарисувам крилцата).

# 153
Имате ли някакво инфо за кафемашините? Simple Smile Имам поръчани 2 - дали пристигаъ? Simple Smile

# 154
  • о`майна лунна нощ е
Въй, въй .... ма много кърмъзи  тези подаръци, бе!  Па и лачени ... Извинете ме, но въпреки че живея  в махалата, нИмоат ме накара да ги нося !

# 155
Имате ли някакво инфо за кафемашините? Simple Smile Имам поръчани 2 - дали пристигаъ? Simple Smile
Пристигат и са страшно сладурски, направо не очаквах. Съвсем сериозна машинка си е и отново да кажа - много сладък дизайн.   bouquet

# 156
Въй, въй .... ма много кърмъзи  тези подаръци, бе!  Па и лачени ...

+1

# 157
  • София
Имам поръчан интимен гел от стр.186,но в тези опаковки не мога да разбера,кой беше прозрачния,може ли малко помощ.

# 158
iliyana_iv , благодаря  Hug!

Портмонето е сладурско, чантата не ми е съвсем в стила  Thinking.

Въй, въй .... ма много кърмъзи  тези подаръци, бе!  Па и лачени ... Извинете ме, но въпреки че живея  в махалата, нИмоат ме накара да ги нося !
А, щот не са зелени ли   Laughing?

Аха да преглътна червения цвят, но късите дръжки не  Naughty. С една ръка за никъде не съм  Tired.(имам две, ама с такива дръжки едната трябва да я пожертвам за носач)

# 159
Аууу какви са яки, нямам търпение просто. Страшно ще подхождат на кифленския ми стил  Joy

Е какво пък нали са по последни модни тенденции, ние тук в дълбокия прованс просто не разбираме  Laughing

# 160
Узи, благодаря, оправих изгледа.   bouquet Друг е въпроса, че търсих значението на думата скролваш, толкова съм зле, пък после се чудя, че хората вървят с преводачи по сбирките ейвънски.  Joy Елказелка, прозрачен, гъст като гел консистенция е -нежен интимен гел с код 38398. Не знам дали имаш него предвид обаче, тъй като не съм пробвала другият. Thinking ПП Впрочем вчера едно младо 18 годишно момиче, също обяви, че чантата е много модерна и е страхотна, явно аз нещо не съм в час, пък не съм толкова стара уж.

# 161
  • о`майна лунна нощ е
Не се виждам в приказката "стара чанта, ама лачена"  брррррр.    Naughty 

# 162
Туиг, ще ме извиняваш ама в случая приказката ще "нова чанта, ама лачена"  Wink

# 163
  • София
Чантата не ме грабва. Нито портмонето. Не можаха да ме стимулират.  Whistling

# 164
За всеки влак си има пътници.
Предполагам биха имали ценители и чантата и портмонето .
Мен на пръв поглед ми се виждат като допълнение към искрящо бяло-син моряшки тоалет за лятото и това да е червения акцент ....  Ау направо си го представям...

Общи условия

Активация на акаунт