Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 - Тема 124

• 24 679
  • 381
  •   1
Отговори
# 90
Вижте какво ми е изпратил ейвън
Само аз ли съм късметлийката  да ми пращат такива съобщения, много ме досмеша.

Поздравления за един изключителен Представител на Avon!

И този Представител си тъкмо ти, Р...........

Твоят успех през последните 3 кампании е само първата стъпка към сбъдването на мечтите ти или към стартирането на собствен бизнес. А защо не и просто да се забавляваш!

Очакват те още много изненади и ние ще продължим да те окуражаваме и подкрепяме от цялото си сърце, така, както ти винаги ни подкрепяш. Ние сме истински признателни за това, което правиш и се гордеем, че имаме Представител като теб в екипа си. И запомни, няма "асансьор", който да те отведе директно до успеха. Трябва да изкачиш "стъпалата". А до този момент ти се справяш отлично.

Продължавай смело напред и нагоре!

# 91
  • Русе
_re_ge, моето беше и то нещо подобно, но определено - не същото. Wink  Heart Eyes   Сега обаче не ми се появява. Освен да си видя e-mail-а, защото там пак изпращат същите "смешки". Wink

П.П. Знаех си, че и в пощата ми го има Wink Ето:
За нас е голяма радост да те поздравим за активността ти през последните шест кампании,
.......!

Показаните от теб умения не са изненада за нас - Представители като теб са родени да бъдат успешни! Времето и усилията, които посвети, наистина дават резултат и сме убедени, че ще продължиш да се развиваш. Постиженията ти до този момент са забележителни, а това признание - напълно заслужено.

Продължавай смело напред - не спирай да сияеш и през следващите шест кампании!

# 92
  • София
и моето е същото

# 93
  • Варна, а по празниците в Ямбол
И аз съм от "сияещите " през последните 6 компании Mr. Green
Рени, ти имаш стълби да катериш  Twisted Evil Joy ние сме на асансьра вече и ти махаме от там! Laughing Hug

# 94
От 3 кампании не съм пускала. За кой парфюм важи мотивационната и за коя кампания Peace
Кате  bouquet
Парфюмът е Femme  и ще се предлага в брошура 3. Много го харесах парфюмчето, пък и трайно се оказа. От обяд до вечерта ми миришеше на китката, въпреки, че си мих ръцете поне 10 пъти.

На Катето и аз да благодаря  bouquet!

Благодаря  bouquet

# 95
  • Русе
Момичета, закъснява ли ви пристигането на поръчките покрай зимната обстановка? Нещо си мисля, че няма да пристигне утре моята.  newsm78  Все още няма информация в проследяване на поръчката.

# 96
Защо ми излиза така грозно половината страница в реклами?  Thinking Опитвам се да ги махна, но отникъде не мога, много е неприятно. Относно съобщението за 6 кампании и на мен са го пратили. Едни сиящи сме се събрали, блестим, блестим. Joy Да попитам някой поканиха ли го в Новотела, да се видим там. Hug И да кажа относно продуктите, които са посочени,че са с 10 процента, имаше посочени продукти, които не са обвързани с покупка на друг продукт, идват на достигнатия процент. Явно са се объркали при изброяването. Имах поръчани от мъжкия Pure 02 и черния сапун, на нормален процент са ми фактурирани.

# 97
Здравейте момичета! При вас отваря ли се някоя от секциите  за мострите помощните материали т. н.?

# 98
  • Варна
Оп, още една сияйна в групата.  Blush  Тъй да ме дразнят тия стандартни съобщения...

И двата каталога са скучни - К2 и К3, както обикновено, но понякога се получават приятни изненади. Ще поживеем...

Тъй като в поръчката по К1 нямаше нищо, а не съм пускала още от втора, имате ли идея има ли, изобщо, някакви бонуси за ниво бронз от 2013-та. За момента имам увеличен лимит и отстъпка за брошурите, което не е малко, разбира се. Въпросът е какво стана с практиката с подаръци всяка кампания и правилно ли съм разбрала, че няма вече % отстъпка за мостри. Изобщо, какво се случва с привилегиите?

Тези хора наистина осъществиха лудостта с 25-те парфюма... страшни са, ей!  Mr. Green Предлагам девиз: Да замиришем еднакво!

# 99
beljata, точно мислех да задам същия въпрос за ниво бронз, но да се обадя в кол-центъра, за да чуя какво според тях е подарък всяка кампания? Мостри отдавна не поръчвам, но %-та за първите n бройки май си остава.

За 25-те бройки дори не си струва да си хабя пръстите, за да кажа какво мисля ... Sick

# 100
  • Варна
Ще прозвучи малко... ама може и с един пръст...
Скрит текст:
да размахаш показалец, в смисъл на "не"... вие какво си помислихте Wink

Ако получиш отговор, хвърли го насам, моля! Пък, ако са така добри, нека кажат и за %-та на 25-те парфюма - достигнат за съответния представител, или същия като за 4 броя.

# 101
Момичета, мога ли да съчетая 2 различни мъжки парфюма за 24,90 от СИП-а?

# 102
  • Кюстендил
Момичетата писаха, че може да се комбинират по всякакъв начин.  Peace

# 103
Ще прозвучи малко... ама може и с един пръст...
Скрит текст:
да размахаш показалец, в смисъл на "не"... вие какво си помислихте Wink

Ако получиш отговор, хвърли го насам, моля! Пък, ако са така добри, нека кажат и за %-та на 25-те парфюма - достигнат за съответния представител, или същия като за 4 броя.
В к1  зададох този въпрос в колцентъра и ми отговориха, че не са готови още с резултатите за топ клубовете. В к2 питах на официалната страница във ФБ и ми отговориха, че подаръците всяка кампания и мострите с отстъпка били привилегии за тримесечие за 2013, за клубовете 2014 - не били готови с привилегиите, още работели по тях.

25-те парфюма са с отстъпка като за 4 - онзи процент, който го пише в мотивационната.  Аз от мотивационната с червилата имам доста мостри (всеки, които си е поръчал червило получава мострата. Тези, които си поръчаха по повече червила им сложих различни мостри + Фем-а и така половината ми клиенти вече имат мостри) и ще прибавя малка отстъпка е и каквото стане, но няма да се пъна много. Таблет без това си имам, но ако пък се получи щерката ще е много щастлива, те без това така й светнаха очите и почна да ми дава идеи на кого да предложа парфюма Mr. Green, ще излезе представител от нея Mr. Green.

ЗА СИП ако някои ме светне как се комбинират, да не ми излезе 1 парфюм за 16.90 + още един за 16.90(че си харесах за мен и за мъжа ми, като ги смятам 24,90 и с процента, излизат направо на смешни пари), че тогава вече ще ги изтрепя.

Получих и новата спирала Аеро волюм, но не ми хареса, ама никак  Sick. Дали щото свикнах с тези с гумираните четки от рода на Супершок, а тази е съвсем обикновена.

# 104
  • Варна
Благодаря, Мама Яни!  bouquet
Мислят ги, за да спестят бонуси през първото тримесечие. Тези неща не се мислят, след като периода започне... За глупостта за 25 броя го измислиха няколко кампании предварително, тук още мъдрят. Като вземат да говорят глупости... И не би ли трябвало да ползваме сега привилегиите, полагаеми за Q4, за който също сме спечелили бронз... или там уловката е, че нямаше конкретна сума за този куотър? Симпатяги.
Мерси и за останалата информация!

Общи условия

Активация на акаунт