Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са специалните интернет оферти за двата парфюма и какви са условията за тях?
Какви са условията за специалните интернет оферти за продукти на цена от 1,99 $ при поръчка на минимална стойност от 50 $?
Какви са отзивите за новото червило, показано на корицата на каталог?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са специалните интернет оферти за двата парфюма и какви са условията за тях?
Специалните интернет оферти за двата парфюма включват възможността да поръчате неограничени продукти от всеки тип, като комбинирате мъжките и дамските аромати. От тези оферти можете да комбинирате мъжките и дамските парфюми. По отношение на условията, ако клиентът поръча поне 10 броя и те са на висока стойност, той може да се възползва от останалите продукти и да получи подаръци за години напред за приятели и семейство.
-
Какви са условията за специалните интернет оферти за продукти на цена от 1,99 $ при поръчка на минимална стойност от 50 $?
-
Какви са отзивите за новото червило, показано на корицата на каталог?
-
Какви са отстъпките за топ представители от брошурите и мострите?
-
Какво е мнението за парфюма In Bloom?

.
Чакам да ги пускам и да идва 4 кампания да го взема
Ейвънци, забележете ме! Имам черни точки по крилцата.
Опитвам се да ги махна, но отникъде не мога, много е неприятно. Относно съобщението за 6 кампании и на мен са го пратили. Едни сиящи сме се събрали, блестим, блестим.
И да кажа относно продуктите, които са посочени,че са с 10 процента, имаше посочени продукти, които не са обвързани с покупка на друг продукт, идват на достигнатия процент. Явно са се объркали при изброяването. Имах поръчани от мъжкия Pure 02 и черния сапун, на нормален процент са ми фактурирани.