Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 - Тема 124

• 24 701
  • 381
  •   1
Отговори
# 180
Вече няма подаръци всяка кампания - нов продукт, както беше миналата година. Ще има подаръци, но за първата третина / кампании 1,2,3,4/, които подаръци ще се получават обаче чак през втората третина. Ползваш си високият процент на базата на предходното тримесечие, подарък за годишния клуб бронз ще получиш в офиса / когато пристигнат ни уведомяват и всеки отива и си ги получава/. Относно червените чанта и портмоне, явно не действат толкова мотивиращо. Но ще ги получа така или иначе, барабар с колието с камъни, може би повечето представители са около 20 годишни и компанията се съобразява с това или просто това е модата.
Може и да съм споменала, може и да не съм, но видях и чантата и портмонето и колието-флашка. Въобще не са младежки. За много стилна и изискана дама са . Много са красиви на живо. Кърваво червени, лачени, много, много шик. Чантата е доста голяма, без преграда с два джоба. Отсега се оглеждам за подходящи обувки, че съм дребна, а ще ходи на висока дама с дълги крака. Колието е впечатляващо и на живо ще Ви хареса!

# 181
Момичета събрах бройките за парфюмите  newsm44 Дори може и повече да станат  Laughing Направо този път надминах себе си  Mr. Green

# 182
  • Варна
Поздравления! Сега ако споделиш и рецептата за успеха...  bouquet

# 183
Поздравления! Сега ако споделиш и рецептата за успеха...  bouquet
Рецептата е.....дадох ги на моя цена и така за всички цената е добре,за мен подаръка  Laughing Раздадох този път брошури на фризьорката ми,на колеги на майка ми,свекърва ми,на ветеринарката ни  Laughing
Имам питане относно флашката.....тази сума,която искат за 3 кампании....включва ли каталожната цена или брутната....в смисъл примерно тези 25 парфюма по 25,90 ли ги смята или с процентната цена? Rolling Eyes

# 184
  • Варна
 Mr. Green
Смята ги на 25.90. Всички подобни суми се формират въз основа на каталожна цена.

# 185
Те бяха за ниво бронз на куотър, не за достигнат най-висок % (сумите бяха различни), но, така или иначе, това тримесечие си ги спестиха.

Както писах по-горе , мисля че ги спестиха заради традиционни силния последен куотър покрай коледа.
НО това не е ново. по спомени и миналата година беше така. след края на първия куотър "прогнозирам" отново да има подаръци за постигналите нива ( бронз, сребро, злато ) по куотъри.

Искам да попитам "колежките" ,  които са достигнали нивото за най-високия процент отстъпка, т.е. куотъра за К 14 - К 17 /2013 г. получиха ли някакъв подарък през К 01? Защото аз не получих а имам нужните 1000 и колко лева бяха не помня през Q 4 / 2013. Отделно се класирах и за Бронзовия Мисис Алби.

Обсъждаме го няколко поста по нагоре. Относно нивата по куотъри и за годиша в Топ клубовете.
 Hug
привилегиите за топ мис/миссис Алби и тези по куотъри са различни.

Последна редакция: сб, 01 фев 2014, 23:33 от _re_ge

# 186
Ekita, браво на теб! smile3501 До тук имам 10 събрани, да видим дали ще стигна до 25. Дано има в наличност и подаръците за всички, които са изпълнили условието. А да ви кажа честно, сами си поставяме границата до къде да стигнем в поръчките. Признавам си, като стигне поръчката ми определена сума  и сякаш губя интерес да предлагам повече.

# 187
  • Варна
_re_ge, отговарям на колежката. Аз разбрах, преди дни питах само информативно. Говориш така, сякаш получаваш вътрешна информация... спестиха ги заради... прогнозирам...

Понякога се налага да повтаряме нещо вече обсъдено, не всеки има време да прочете всичко, а и може да пропусне нещичко. Нали темата е, за да си помагаме. Peace

# 188
_re_ge, отговарям на колежката. Аз разбрах, преди дни питах само информативно. Говориш така, сякаш получаваш вътрешна информация... спестиха ги заради... прогнозирам...

Ами откакто открихме темата почти всяка страница се връщаме на този факт.
В същата чуденка  за привилегиите изпаднах  още първия ден на кампанията като видях намаление на каталозите но липса на подарък и мостри без отстъпка. Разбира се мислех че е грешка на Ейвън и звъних да си търся "правата". Дамата от кол-центъра ми обясни че едното е привилегия от топство а другите две по куотъри. и ми каза че привилегии по куотъри ще има вероятно но от втори куотър на базата на първи. Защо да не са го направили за този куотър на база Q04 за 2013? ами да питам е глупаво, обяснението само се набива на очи - при такива обороти по коледа всеки щеше да се е докопал до подарък. Защо прогнозирам да ги има- ами защото дамата каза че ще обсъждат.

Веднага писах тук в темата за тези мои "открития" и алармирах да няма подведени с остъпките за мостри. То верно че преобсъждаме нещата обаче за 10 страници тема това го обсъждаме поне 4-ти път, при все отново съжалявам че съм реагирала остро  Hug

Поправям се като слагам "прогнозирам" в кавички.

Относно чантите и портмонетата

На мен повече ми харесаха нещата от онази анкетата  в края на минлата година . Имаше доста симпатични комплектчета с привлекателни чанти козметички  и портмоненца. но то беше чак за кампании след К14 май. Защо така се затъпват подаръците им тематично. а някой би ли описал флашката? Прилича ли на онази с елементи сваровски отпреди няколко години? ?

Последна редакция: сб, 01 фев 2014, 23:34 от _re_ge

# 189
Ekita, браво на теб! smile3501 До тук имам 10 събрани, да видим дали ще стигна до 25. Дано има в наличност и подаръците за всички, които са изпълнили условието. А да ви кажа честно, сами си поставяме границата до къде да стигнем в поръчките. Признавам си, като стигне поръчката ми определена сума  и сякаш губя интерес да предлагам повече.
Да,точно сега като направих и бройката,повече не ми се предлага  Laughing

# 190
  • Стара Загора
Ами да ви кажа честно вече никак не ме мотивират Ейвън с тези подаръци и условия. Това за подарък нов продукт всяка кампания ми допадаше, въпреки че продуктите за Бронз бяха най-евтиния клас продукти и май като се замисля нищо не съм ползвала, но заминаха по предназначение за подаръци и се използваха. От последните няколко мотивационни единствено Спотлайт- а си остана за мен и си е продукт, който харесвам и ползвам. Така, че май като се замисля не си струва да се напъвам да достигам някакви нива заради хвърчащи листчета, наречени дипломи.......и хвалби от лидера или там зоналната. Даже с тези имейли, които пращат от няколко месеца насам взеха да ме дразнят с ласкателствата си. #Cussing out
Извинявайте за малко по-гневния пост, но нещо съм все по-разочарована от Ейвън през последните няколко години.

# 191
  • на североизток от Рая
ailan , то аз като изказах с по-гневен тон преди нова година възмущението си от Ейвън, се опитаха да ме укротят с ирония. Така че и ти се съобразявай с изказа си.  Sunglasses

Аз забравих, че ще пускам поръчка. Добре че е темата, да следя че има и такова нещо, наречено Ей вън.  Joy

# 192
В светлината на предните две изказвания мисля че това е и за мен това е верната представителска политика- без  напъни, пък ако стане. Бутането да се купува постоянно също за мен не правилно, защото като се презапасят потребителите с продукти спират да поръчват и става една неприятна обратна вързка. Затова кротко кротко , пък ако стане- добре дошло.

но тук има момичета който без да кихнат и си правят мотивационните и то двойно. Пък що да нямат чанта или портмоне , на всички вкусове угодия няма но все пак я чаната им хареса,  я има накой да я подарят. Все пак стимул си е.

Последна редакция: нд, 02 фев 2014, 17:37 от _re_ge

# 193
re_ge_, тази флашка като бижу ми харесва повече от предните две. Има формата на сърце и е инкрустирана с малки червени фасетирани камъчета в червено. Много е симпатично! С малко нестандартен дизайн. Ако се класирам, ще си го нося с удоволствие. Колегите ми завидяха за предните две и ме питаха откъде  и как могат да си вземат и те такива.

# 194
  • Стара Загора
оооо neli mar4 отдавна не се вързвам на укорите във форумите. Никой не може да ме укорява за това, че изразявам мнението си. Освен това никой не е тук във форума насила и никой не е задължен да чете мнения, които не му харесват. И аз се възмущавам на много неща, които се пишат и коментират тук понякога , но се въздържам да навлизам в словесен конфликт. Честно казано нямам и излишни нерви и чувства да влагам в такива незначителни неща като Ейвън. И ако отново засягам някого с тона си, моля да ме извини предварително.
Сега малко и по темата от интернет предложенията съм се хвърлила за себе си да поръчам Treselle, ей така за разнообразие малко, въпреки че много му се кефя на Спотлайт-а в момента, нищо че трае 20 мин. на моята кожа. Но съм в чуденка за мъжкия, не ме впечатляват с предложенията, че ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт