Монодиета - част 9

• 88 576
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Момичета аз се провалих. днес почвам наново. ще съм на зеленчуци.

Не си сама, ако това ще те успокои. И аз. Whistling

# 691
Хм, странна работа. Аз пък снощи след винцето и малко кашкавал  мушнах Simple Smile днес съм -500 гр!  Продължавам , днес на кисело мляко.

# 692
Здравейте, момичета   bouquet
Моят ден на кашкавал (около 400гр.) вчера мина успешно  Whistling
Днес: Фреш Грейпфрут  Flutter

Момичета, бях ви обещала да се претегля след последния (16-ти) ден от моето моно. Но утре вечер заминавам извън града с преспиване и няма да имам възможност да се претегля. Така че, ще дам отчет утре, след днешния (15ден) на фрешчета. След това в Събота (14.02) ще си дам 1 почивен и зареждащ ден и от Неделя, отново съм тук за още един 16-дневен цикъл.

Хубав, слънчев, успешен и минусов ден ви желая  Hug

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 12:38 от TheOneS

# 693
Ох и аз да се похваля, днес ми е 6-ти ден - кисело мляко и тази сутрин кантарчето ми отчете -5кг  newsm44 newsm51

# 694
DaqnaG браво, егати резултата. Браво! Ти от колко време си на диета, че такъв бърз резултат? Момичета днес съм на зеленчуци и кафе, наистина желязно ще си изпълнявам режима. Следващият път когатоми пригладнее и не мога да издържа ще съгрешавам с мъничко, а не да си казвам "е, така и така съм прецакала всичко дай да се натъпча". На мен този модел на мислене ми е големият проблем.
Момичета аз се провалих. днес почвам наново. ще съм на зеленчуци.

Не си сама, ако това ще те успокои. И аз. Whistling
Simple Smile е има мъничко утеха, Айде днес с нова сила!

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 15:14 от OX'AMAH

# 695
DaqnaG поздравления мила Hug За 6 дни -5кг. си е истински рекорд.Браво! Laughing Laughing

# 696
DaqnaG,страхотно!  bouquet  bouquet  bouquetПо кое моно си?

# 697
momicheta vchera bqh izrqdna i dnes sym 68.7-68.8. pyrva cel 64 kg

# 698
аз днес съм на кисело мляко. вече казах че си съгрешавам по лъжичка-две и даже точно тези дни имам най-голям успех Wink засега напредък нямам, но търпеливо ще чакам да преборя тия пусти 65кг. ще се включа пак като успея.  Hug

# 699
Добро утро, момичета   bouquet
DaqnaG Браво! Зашеметяващ резултат! И аз да попитам, по кое моно си? Hug
ОХ'АМАН Честито минусче и скорошно достигане на целта!   bouquet
с.м.н. Браво и за твоето минусче. Как мина гостито?  Hug
sun sea Ти как си? Как върви моното?  Hug

Момичета, дойде време и за моят отчет  Laughing
Вчера денят на Фреш Грейпфрут мина успешно. Изцоках около 1-1,5л. за целият ден!  Peace
След 15 дни моно, резултатът: -6,700кг. Mr. Green Доволна съм!  Flutter
За тези 15 дни съм имала 2 прегрешения: 1 път пих малко "Кола Zero" и в деня на извара хапнах малко сиренце  Embarassed
Днес ми е последният 16-ти ден на телешки кюфтенца  Whistling
Утре ще правя зареждащ ден - ще хапвам от всичко, което ми се хапва  Mr. Green Та, сигурно на следващия ден ще осъмна с поне +2кг., но това не ме притеснява, защото знам, че ще паднат бързичко  bowuu
От неделя (15.02.) се завръщам за още един 16-дневен цикъл. Този път обаче няма да се тегля всеки ден. Решила съм да се тегля на 5-ти, 10-ти и 16-ти ден  Peace

Ух, че се отплеснах...  Embarassed
Хубав и слънчев ден, момичета и  Hug на всички!

# 700
theOneS браво, наистина чудесен резултат!!! Поздравления и благодаря за мотивацията. Много ме нахъсват такива резултати!

Момичета аз днес ще съм на айрян 3 кофички както е по 16 дневната

Последна редакция: пт, 13 фев 2015, 09:57 от OX'AMAH

# 701
Здравейте момичета, и днес съм на линия.След снощното гости съм +0.200 гр., но се издъних с една пържола и една малка баклавичка Embarassed EmbarassedЗа днес отново кисело мляко.
Хубав ден на всички! Laughing

OX'AMAH браво! Hug
TheOneS поздравления, много хубав резултат! Hug

# 702
Здравейте!  Flutter

Момичета, толкова много нови писани неща има, че ще ми е трудно да се обърна към вас поименно. Извинете ме за което. Може да не се включвам, но всеки ден ви чета и ви се радвам на резултатите. Наистина е много мотивиращо. Поздравявам ви всички за успешните минусчета!  Hug

Аз днес празнувам! Сбъдната мечта. Кантарев ми показа петица! 59.9 кг съм след години борба с повечко килограми. Не се отказвайте дами, всичко е възможно! Пожелавам ви още успехи и всички да достигнете мечтаните килограми и цели! Аз ще съм до тук с диетата. От тук нататък ще хапвам здравословно, а ако пак се изпусна ще правя периодично някоя монодиета.
Следваща цел: 55 кг!  Peace  Praynig

Успех и хубав ден!  Hug  Hug  Hug   bouquet

# 703
 Shiro поздравления!Пожелавам ти да успееш да задържиш постигнатото. Hug

# 704
Здравейте!  Flutter

Момичета, толкова много нови писани неща има, че ще ми е трудно да се обърна към вас поименно. Извинете ме за което. Може да не се включвам, но всеки ден ви чета и ви се радвам на резултатите. Наистина е много мотивиращо. Поздравявам ви всички за успешните минусчета!  Hug

Аз днес празнувам! Сбъдната мечта. Кантарев ми показа петица! 59.9 кг съм след години борба с повечко килограми. Не се отказвайте дами, всичко е възможно! Пожелавам ви още успехи и всички да достигнете мечтаните килограми и цели! Аз ще съм до тук с диетата. От тук нататък ще хапвам здравословно, а ако пак се изпусна ще правя периодично някоя монодиета.
Следваща цел: 55 кг!  Peace  Praynig

Успех и хубав ден!  Hug  Hug  Hug   bouquet

Shirooo !!! Браво ако можеш разкажи отколко тръгна какво спазва и колко време, изобщо дай една история на успеха Simple Smile) мерси предварително!

Общи условия

Активация на акаунт