Монодиета - част 9

• 88 592
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
мили девойки здравейте !
днес съм на плодове аз, вчера наруших режима с една марула и 40 гр шоколад, но въпреки това се чувствам "прибрана". Днес ще ям мандарини, но ще е солидно количество. Но никакви нарушения, дай Боже.

черенлебед и моят организъм е така - закучвам на килограми и после рязък спад и после пак. настъпателно сваляне на килограми. Аз така и качвам. имам някака граница над която дълго време не качвам, но при лошо поведение тя е увеличава. Заради това съм и рпитеснена, защото обикновено съм 3-4 килограма над идеалните, и акокача над тях си свалям без да забележа, сега обаче килограмите сами не искат да падат. явно имам нова точна горна граница Simple Smile) Но, момиче 3-4 килограма за 2 седмици са си много добре. Радвай се, все пак са си в минус, а не 3-4 в плюс. Важното е да са стабилно долу.

Янина, успех, на краставици сигурно е доста тежко, ти по колко краставици ядеш??

Момичета, главоболието може да е от глад, може би увеличете малко количеството на храната?
аз усещам лекота в корема и прилив на енергия, искам да съм 60-62 кг, но до края на месеца тр да стана 64-65 със сигурност.
от утре мисля да пробвам по-белтъчни монодиети. Воля и дисциплина на всички!

Аз си се визуализирам красива и слабаи ме е яд, че ен почнах по-рано с диетитеами така си ходя. Утре тук е карнавала и аз ще съм дебела карнавалка.

# 676
Днес ми е 16  - ия ден. Резултат има, но не особено голям - около 3-4кг. Забелязвам, че при мен свалянето е  на етапи.Първите дни повечко и  после препъни-камъка. При първите диети се "закучвах" на границата 70-69кг.  Сега съм се "спънала" в 66 и от няколко дни не мърдам.Бях я докарала до 65 и 900, но па к върнах.  Вярно имам леки залитания, но от сорта на две -три лъжички или малко парченце. Явно това ми е следващата критична точка. Утре почвам наново с кисело мляко. Успешно слабеене на всички.

4 кг за 16 дена Е особено голям резултат. Дори е доста повече отколкото е показано за здравословно отслабване!!!

# 677
Днес ми е 16  - ия ден. Резултат има, но не особено голям - около 3-4кг. Забелязвам, че при мен свалянето е  на етапи.Първите дни повечко и  после препъни-камъка. При първите диети се "закучвах" на границата 70-69кг.  Сега съм се "спънала" в 66 и от няколко дни не мърдам.Бях я докарала до 65 и 900, но па к върнах.  Вярно имам леки залитания, но от сорта на две -три лъжички или малко парченце. Явно това ми е следващата критична точка. Утре почвам наново с кисело мляко. Успешно слабеене на всички.

4 кг за 16 дена Е особено голям резултат. Дори е доста повече отколкото е показано за здравословно отслабване!!!
Именно, много хубав резултат. Друг е въпросът, че си е голям зор 16 дена на монодиети.  дай боже и на мен нейната воля и нейния резултат!!! Аз точно толкова искам да сваля до края на месеца.

# 678

Именно, много хубав резултат. Друг е въпросът, че си е голям зор 16 дена на монодиети.  дай боже и на мен нейната воля и нейния резултат!!! Аз точно толкова искам да сваля до края на месеца.
А иначе да, това с волята си е голямо постижение, дай Боже всекиму, дори на мен!  Joy hahaha

# 679
Много сте мили.  Hug Мен глава не ме боли, но около 4-5 ден имах  болки като при грип в костите, но отмина бързо

# 680
ОХ'АМАН ти къде си, че има карнавал ? Февруари започва карнавала в Бразилия. Там ли си Simple Smile 

# 681
Аз днес на сиренце щях да съм  Close а накрая изядох 2 парчета паниран кашкавал и малко количество неовкусена марулена салата  #2gunfire  ooooh! това беше за днес, достатъчно се изложих ......  smile3505 smile3555

# 682
Добър вечер, мацки  Heart Eyes
cherenlebed Честито! Много хубав минус! Браво и за волята   bouquet

Момичета, аз сега си хапнах и последното кашкавалче и моят 14-ти кашкавален ден приключва.
Утре: Фреш Грейпфрут  Peace
Имам 1 въпрос: Последният (16-ти) ден, ми се пада на телешки колбас, НО понеже не съм сигурна колко истинско месо има в луканки, салами и т.н., та вчера си купих прясно телешко месо (към 600гр.), смляха ми го на кайма и смятам да си направя кюфтенца (само с чер. пипер и кимион) във фурната... Мислите ли, че тази моя интерпретация е ОК?  newsm78

Лека и спокойна вечер, монодами  Heart Eyes Hug

# 683
Когато бях на този тип диета и аз не спазих деня с телешки салам, поради същата причина / в съдържанието пишеше свинско месо /. Не помня, обаче, с какво замених. Според мен, варианта с месото е добър.

# 684
Дитка, де да бях Simple Smile в скапаната Германия съм. Карнавал има в много католически държави мисля и е по едно и също време, тъй като е свързано с великден и началото на постите или нещо такова. Утре е мръсен четвъртък и се мърсува Simple Smile) Иначе и венециянският и бразилският и скромният немски и швейцарски са все утре (според мойте скромни познания).

Момичета ям май доста мандарини , но поне съм само на мандарини. Каква е тази 16 дневна монодиета, която се коментира тук? Не видях такава в списъка?

Ох айде слабо и крсиво тяло идвай! Днес ще отида и на плуване.

# 685
cherenlebed Благодаря ти, за бързия отговор.  Hug  Ще го направя деня така, както съм го замислила. При всички положения чисто телешко месце, ще е по-добре от салам, в който има кой знае какво.  Thinking
ОХ'АМАН Диетката не е от тези от 1 стр. Някое от момичетата в по-старите темички я беше публикувала като коментар.Веднага ти я прикачвам   bouquet

Скрит текст:
1 месец /повтаря се 2 пъти/
Монодиета
1 ден – айран- 3 коф. (1200гр.)
2 ден - варени картофи – 5-6бр.
3 ден – ябълки – 1кг.
4 ден – риба – 0,500гр.
5 ден – домати – 1кг.
6 ден - варени яйца – 6бр.
7 ден – сухари – 1п.
8 ден - обезсолено сирене – 0,500гр.
9 ден - зелева салата – 1кг.
10 ден – извара – 0,500кг.
11 ден – тиква/Ябълки – 1кг.
12 ден – пилешко – 600-800гр.
13 ден - кис. Мляко – 3коф. (1200гр.)
14 ден – кашкавал – 0,500гр.
15 ден – чай/ Фреш Грейпфрут
16 ден - телешки колбас – 0,500гр.

# 686
TheOneS, мерси!  bouquet  bouquet много сериозна изглежда тази диета, но си мисля, че акоми потръгне с монодните и аз ще направя някакво подобие на тази.
Момичета, как не ви е гладно? Направо едвам издържам, а изядох доста мандарини. Не е просто да ми е скучно, но ми е и гладно.

Последна редакция: ср, 11 фев 2015, 21:15 от OX'AMAH

# 687
Сууупер гладно ми е и на мен. Днес с пилето пиинах и малко червено винце, дано да няма плюс утре. Нещо тия дни все прегрешавам, волята ми ме напуска, а нямам време!!!! Как ще се пусна по бански след две седмици не ми е ясно! Моното нещо не ми върви, май ще се връщам на чудото. Ако мога за останалите две седмици да махна и останалите три килограма.
Утре ще варя яйца пак Sad
Лека вечер ви желая

# 688
Момичета аз се провалих. днес почвам наново. ще съм на зеленчуци.

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 08:31 от OX'AMAH

# 689
Здравейте момичета, и третия ден мина успешно, но само с -0.200 гр.Може би си похапнах повече зеле, а съм и пред МЦ,но колкото толкова нали е минус Simple Smile Много съм притеснена, че довечера съм на гости и как ще мине вечерта не знам.
Прекрасната поздравления за хубавия резултат Hug
OX'AMAH случва се понякога Simple Smile Simple Smile
Хубав ден! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт