Монодиета - част 9

• 88 233
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
защото на село има само хладилник с камера
свеки ми замразява в кутии от сладолед,
но тя е упорит човек, не ми одобрява безвъглехидратното хранене, и слага и захар за мое добро  Mr. Green
по същия начин ми прави и доматения сок с целина, защото според нея е много полезна  Mr. Green

да не помислите, че се оплаквам, жива и здрава да е,
добре че е тя, за да ядем домашни зайчета и пилета  Hug

sun кажи как ще я посрещате, да вкарам и аз малко късмет вкъщи  babydust7

# 61
Мим,колкото китайците отпуснат.Пък ще е след "Кастинг на мъже",може да съм загубила апетит.
Аз съм  Grinning-влязох след мръсен ден в s-ka,която в понеделник нахлузвах педя над колената.
Херзен,http://www.menumag.bg/za-hranata/statii/kitaiskata-nova-godina
http://skandalno.net/%D1%82%D0%BE%D0%BF-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD … 0%BE%D0%BD-152166

# 62
............
Диди салтката е добър вариант в ресторанта, предполагам имат всякакви не само краставици.
............................... Ако някой ми беше казал, че така ще се радвам на тиква, щях да му се изсмея  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Те имат ама само тази и зелевата са моно - пък зелева не ща щото много ми надува стомаха  Shocked
а за тиквата  hahaha hahaha hahaha hahaha то и на мен някой ако ми беше казал че ще изкарам толкова време без да кусам нищо сладко щях да му се изсмея ама ей на ЖЕЛЕЗАРКИ

.......................
добре че е тя, за да ядем домашни зайчета и пилета  Hug
.........................
Верно да ви е жива и здрава, че вече полезните храни са кът.

Мим,колкото китайците отпуснат.Пък ще е след "Кастинг на мъже",може да съм загубила апетит.
....................

начи броим та диетична след тоя кастинг квото и да ядеш - повече калории ще са изгорени  hahaha hahaha hahaha

# 63
Добро утро монодиетки, то добър ден станало ама карай

Вчера - салата от краставици.
Днес ще съм на тиква  Party

# 64

вчера - месо
за днес още не знам

и -500гр за двата дни и всъщност за 5те дни  Sunglasses

# 65
Добър ден от мене. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Вчера бях на плодове и зеленчуци днеска и аз като Диди тиква. Диди страхотно е че си устояла в ресторанта на изкушенията  Hug Hug Hug Hug Hug newsm51 много се зарадвах като прочетох.
Herzen ти колко килограма щеше да сваляш?

# 66
# 67
И аз имам толкова да свалям. Затова ги сваляш бавно и при мене е така. Глад, глад като се кача на кантара нищо  smile3511 smile3511 smile3511

# 68

4ри години само говоря че съм на диета
bash bash bash bash bash

# 69
Мимс, Herzen то аз не от 4 а от незнам колко години вече все съм на диета - все гладна и все дебела ходя  hahaha hahaha hahaha hahaha ама сега съм си възприела този опит като последен шанс да се взема в ръце и да постигна теглото което хем ще е здравословно за мен хем ще ми даде увереност.

иииииии да питам Herzen - ник-а идва от немски /сърце/ нали, че все се чудя  newsm78

# 70
Ауууууу и на сиренчето да се накарам аз сега - винаги си ни предупреждавала за луната а сега я опуснахме ц ц ц  smile3555 ауууууууууууууу ц ц ц
Гледам следващата е на 06.02.2014 - хайде да си лунуваме а?

# 71
Привет! Hug
Херзен,и аз щях да питам Херцен или Херзен си? Hug
Аз само последните 2-3 кг или когато искам да мина под оптималното ми тегло ,слабея с глад.Иначе съм правила десетдневки на дестил.вода и съм наясно с глада.Имах едно тежко урбазоново напълнява (на 70кг спрях да се тегля),за 50 дни със зеленчукови супи,тикв.семки,зарзавати на корем станах 47кг.
Сега правя нещо подобно,с добавката на либеро ден и всеки ден съм доволна,от това,което става.
Та днес втори ден и ще е с разкошната супа на Чембертина. Hug  bouquet  bouquet
Тренирам волята си с колет от чужбина ,пълен с лакомства,но в неделя ще му се отдам.
Стоплен ден на всички! Heart Eyes

# 72
Добро утро момичета

гледам събота и неделя нито една от нас не се е разписала - надявам се това да значи, че уикенда е бил прекрасен за всички вас.
Хайде отчет от мен:
Събота: зеленчук
Неделя: Месо
За днес още не съм решила какво ще е  newsm78

Хайде бързо на отчет всички за хвалба и мъмрене  Hug

# 73
Привет  Hug
Събота-плодове.Неделя......ах тази неделя-бяхме на градинско барбекю,децата поиграха, а ние похапнахме и пийнахме както си му е реда  Simple Smile,та с две думи вчера ми приключи суровоядството,но съм -6 кг за 11 дни стриктно спазване,така че ще го повторя след време.Днес на какво съм още не съм решила,но се чудя дали да не са пак плодове,че да компенсирам поне малко вчерашното похапване.
При нас е чудно време-топло и слънчево и излизаме след малко с малкия на дълга разходка  Simple Smile
Хубав ден на всички монодиетки  Hug Hug Hug

# 74

йиеееееееееее, браво МоРсКа СиРеНа    newsm18 newsm18 newsm18

понеделник - кисело мляко  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт