Монодиета - част 9

• 88 602
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Дидbouquetза мотивацията!
МоРсКа СиРеНа,успех с многодневната. PeaceИ тя си е тип моно...Пиши и тук- как си,как върви,как се чувстваш.
Вяра - А ,сурови зарзавати и ядки.

# 91
Добро утро момичета,

вчера писах писах накрая взе че тока в офиса прекрати съществуване и ми глътна писаниците  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Сиренче аз имам доста хора около мен които са на 90-дневната, та едни са доволни, други недоволни, трети изобщо не могат да издържат на нея, на четвърти им се види много яденето и изобщо тя май диетата на всеки различно му се отразява.
Иначе за менюто ти тези дни се разрових в постовете ти от последните дни и горе долу видях каквото ми трябваше. Ама нищо че си в другата тема ти пак минавай да казваш как си - и на мен ще ми е мъчно  Hug Hug Hug

........................... ужасна вкусотия  Joy Joy Joy Joy
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 92
Привет момичета. Днеска съм на линия с плодове.  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing вече ми се привиждат мръвки  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 93
Привет момичета. Днеска съм на линия с плодове.  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing вече ми се привиждат мръвки  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

smile3512 smile3512 smile3512 наиш ли кви мръвки има за тебе - викат им лява и дясна - такива шамари ше ядеш, че ше ти се отще
 от мръвките за три години напред  smile3512 smile3512 smile3512

Вяра - А суровоядството убава работа ама трудна - много кофти го идържам аз обаче засега се справям, не че ми се прияждат кой нае какви не сурови неща ама ей така не си го харесвам аз и тва е  Whistling Whistling Whistling

Herzen нещо ми се губиш мила, айде ела да кажеш как си, какво хапваш  Hug Hug Hug

# 94

smile3512 smile3512 smile3512 наиш ли кви мръвки има за тебе - викат им лява и дясна - такива шамари ше ядеш, че ше ти се отще
 от мръвките за три години напред  smile3512 smile3512 smile3512

Ахахаха Диди ще ме умориш от смях  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo ами свинката в мене говори по някое време и вика дай месо, дай месо  newsm48 newsm48 newsm48 За сега съм железна няма да ти се налага да ме шамариш с мръвка  hahaha rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo
И на мен Herzen ми се губи  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Вяра - А от теб видях пържолите  Joy Joy Joy Joy

# 95
 от мръвките за три години напред

Joy  Joy  Joy

вчера умирах от глад с мандарини и една ябълка
за днес не съм го измислила още, но ако са пържоли ще си мълча  Twisted Evil  Laughing

# 96
И аз бях на мръвка мин.седмица и съм доволна от резултата.Но ми писна.
Вчера бях на синьо сирене с греяно вино-700гр. Laughing
Днес ми се въртят много неща и не мога да реша-от картофите на Димков до овес.ядки.
Лек диет ден! Heart Eyes

# 97
==================
вчера умирах от глад с мандарини и една ябълка
за днес не съм го измислила още, но ако са пържоли ще си мълча  Twisted Evil  Laughing

smile3508 smile3508 а така  smile3508 smile3508
Ама пък ти можеш спокойно да хапнеш месо днес, тя Мимси е наказана щото сме суровоядни с нея поне до края на седмицата  #Crazy #Crazy #Crazy

....
Днес ми се въртят много неща и не мога да реша-от картофите на Димков до овес.ядки.
....
Мииии като огладнееш което ти се прияде повече - това  Wink Wink Wink

# 98
Мииииии Laughing до вечерта нищо не ми се яде,но после...поне 2 слона минимум ми трябват! Embarassed

# 99
Мииииии Laughing до вечерта нищо не ми се яде,но после...поне 2 слона минимум ми трябват! Embarassed

Те слоновете не са ли защитени животни - молим та недей така  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 100
# 101
# 102
Диди rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo тая седи и си мисли какво да изяде като мене  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 ех че смешно ми стана.
Herzen много добър стимул  newsm62 newsm62 newsm62 newsm62
sun sea алкохола май не е препоръчителен при диети  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 103
Здравейте момичета  Hug

Благодаря ви за отговорите - не е за мен това суровоядство значи - аз съм такъмв канибал, че нищо не е в състояние да ме държи далеч от месце  Mr. Green

Днес съм на печени пилешки бутчета с малко туршия /пропускам да спомена за закуската, която е мюсли с малка активия и мед - но тя е само в дните, в които тренирам сутрин рано, защото иначе ми става лошо по време на тренировка и не мога да издържа докрая - 1 - 2 дни седмично само  Embarassed/

За утре още не съм го измислила - или ще е риба, или картофи на фурна  Rolling Eyes

за 90 ДД - аз съм я правила и за 1 месец свалих 5 кг, но на мен ми се видя много бавно и я спрях. Познавам доста хора, които са я правили и всички са доволни от нея  Peace

sun sea колко време изкара на мръвки и колко свали за това време, че и аз правя нещо подобно в момента, та да знам горе-долу какво да очаквам

# 104
  • Lyaskovets
zdr na vsi4ki.za pyrvi pyt sam v tozi forum no vi 4eta ot nqkolko dni i sam mn nadyhana.ot dnes san na 10dni monodieta i se nadqvam na rezultat.pri bremennostta ka4ih 20 kg i 10 ot tqh vse o6te stoqt.nadqvam se samo s dieta da se polu4i ne6to za6toto zporta ne mi sr otdava a i ne moga-po cql den sam s sina mi i nqmam vreme i vazmojnost da sportuvam.no vie mi dadohte nadejda.az sam ve4e na 29godini 173sm i sam 75kg.nadqvam se da stana pone 65kg, no me4tata mi e 60kg

Общи условия

Активация на акаунт