Изчезващите имена

• 59 589
  • 882
  •   1
Отговори
# 150
Тодорка и Тодора също не се срещат в последно време, но пък поне има Теодори. Нямам много наблюдения при мъжете, но май са повече тези които носят името Теодор.

# 151
Косара се сещам

# 152
Сетих се за Христо. Не познавам нито едно дете с това има.

# 153
Аз онзи ден се запознах с един Христо на годинка и нещо Simple Smile

# 154
Ааааа, аз познавам няколко малки Христовци!
Но пък сега се сещам, че не съм чувала за нита една малка Мариана!

# 155
Добрица, Добринка, Славка, Стоичко, Спаска, Младен, Ружица, Рилка, Фиданка

# 156
До преди време мислех, че Радослав и Радостин вече не се срещат, но сред познатите деца вече има по 2 от съответното име. И малък Христо познавам, и малък Станислав познавам.

# 157
Чудесна тема. Включвам се с Валерия, Евгения, Антония, Валентина. От по- старинните -Нона, Дела, Димитра.

Дъщеря ми има приятелки  Валерия и Димитра. Peace

# 158
  • UK
Много харесвам името Каролина, имах съученичка с това име, не съм сигурна дали по принцип е рядко или сега не се среща сред децата. За сметка на него пък Карина стана много популярно, покрай тази тенденция за съкращаване на имената. Жалко за хубавото принцеско име.
А днес си мислех, че много се говори за възраждане на старите имена Дана, Рада, Неда, ама май не важи за всички. Не съм чувала за малки дечица Гана, Пена, Цона, Цена  Laughing
Преди години в детството ми, когато излъчваха Туин Пийкс, познавах на село една много много възрастна баба Дона. Много й се радвах каква е стара баба, а какво ултрамодерно американско име носи.  Laughing
Офф,
Скрит текст:
откакто форумът е на половин страница, всеки пост ми прилича на чаршаф. Отвратително.

# 159
  • София и там където не се пуши

Скрит текст:
откакто форумът е на половин страница, всеки пост ми прилича на чаршаф. Отвратително.

На тази страница горе има опция за старата версия. Има и опция да се скрие дясното поле на новото.

# 160
  • UK
Благодаря от сърце!

# 161
  • Варна
Според мен, незаслужено си отива Севдалина.

# 162
  • Майничка
Според мен, незаслужено си отива Севдалина.
Но пък се появява пак Севда. Преди няколко дни една съседка черпи за внучка - тя е Севдалина, на баба си Севда, бебето - Севда, на баба си Севдалина. Laughing

# 163
  • София
Simple Smile Това ме подсеща за мои познати - бебето е Калоян, на дядо си Красимир. А дядото е кръстен на своя дядо - Калоян Simple Smile

# 164
  • Пловдив
 Дъщеря ми е Савина ,кръстена на баба си  Савка. А тя пък на своята баба - Елисавета.Трансформации Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт