Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 268
  • 940
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Бек-бутонът не действа и при мен.
Наистина не работи, сега ми направи впечатление. Отидеш ли в Нови отговори, край, няма мърдане оттам Mr. Green

# 481
Въпросът е дали ще се коригира или инатът ще надделее.

Смятам, разбира се, да се коригира, както писах нееднократно - ще се отстранят проблемите, да се подравни, уеднакви, подреди и т.н..

като кликна на малката картинка, да мога да си отворя темата

Пробвайте сега. Малката картинка отваря голямата картинка. Линкът - темата.
Страхотно! Благодаря   bouquet

# 482
тази нова визия ме побърквааааааааааа  smile3511

# 483
Бек-бутонът не действа и при мен.
Наистина не работи, сега ми направи впечатление. Отидеш ли в Нови отговори, край, няма мърдане оттам Mr. Green

Вече има.

# 484

Да, работи, благодаря!  bouquet

# 485
  • София
нещо отговори и известия не работят коректно.
като натисна известия отивам на отговори  newsm78

# 486
нещо отговори и известия не работят коректно.
като натисна известия отивам на отговори  newsm78

Да, и при мен е така, но е от скоро. Преди няколко часа си работеха коректно.

# 487
При мен са си наред...

# 488
Надявам се, че ужасно бавното зареждане не е част от новата визия, защото продължава вече втори ден. Нямам проблеми с други сайтове.

# 489
Надявам се, че ужасно бавното зареждане не е част от новата визия, защото продължава вече втори ден. Нямам проблеми с други сайтове.

Поста на Mamma

# 490
  • В една слънчева къща...
Продължавам да ползвам старата версия. Началната страница ми допада, но всичко останало в новата е ужасно. Темите напомнят някакъв чат или месинджър, сбутан в единия край, та да не пречат на по-важното /сигурно там ще се появят рекламите/. Освен това влизам през лаптоп, който е без мишка и с тъчпад-а представяте ли си какво скролване ще пада, ако съм на новата версия???
Но така е, като се прави нещо без основна първоначална концепция - всичко е кръпки и несвързани елементи. С две думи - грозно и непрофесионално. Разочаровате Sad

# 491
  • Варна
С нова версия на бгмамма съм, така и ще си остана, щом е временна старата. Докато скъсам пъпната връв.  Tired

Не разбирам защо на мен като на потребител на добра воля тук, ми се налага да разучавам разни хакерски тактики, за да ползвам спокойно форума! Crazy От магазинерския ми бизнес отдавна ми е ясно, че клиентът трябва да е спокоен, да не се затруднява, да се усмихва, като плаща.
Вместо да вляза и да се разхождам спокойно, аз се тревожа, че не успявам да се справя с разни компютърни тънкости! ooooh!

# 492
Когато съм в стандартния прозорец 'Публикувай отговор' пишейки нещо, ако реша паралелно да отворя прозореца с нови отговори по навик го правя със скрол бутона. Но вместо да го отвори на нов прозорец, започва да зарежда същия.

Моля, опитайте сега.

Аз не успявам със скрол бутона да отворя нов подпрозорец, успявам само с десен бутон.
С Хром съм.

Когато съм в стандартния прозорец 'Публикувай отговор' пишейки нещо, ако реша паралелно да отворя прозореца с нови отговори по навик го правя със скрол бутона.
Как точно го правиш, за първи път чувам, че такова нещо е възможно. Какво правиш със скрол бутона?

Когато натиснеш върху  линк със скрол бутона, то трябва този линк да ти се отвори в нов подпрозорец.

На мен ми се отваря.
С Мозила съм. Peace

# 493
  • Варна
Няма да редактирам, че писах скоро, но да си кажа, докато все още имам сантимент към бг мамма. Повече няма да видите мое мнение по въпроса.

Според моите знания, какво се случва тук: клиентите тук са принудени да стигнат да лавиците с шоколад, хладилниците с бира и т. н., само ако прескочат нахвърляните по коридора празни каси и кашони. Други потребители ще го асоциират по друг начин. Simple Smile

1.Кой има интерес от загубата на позиции на бг мамма
2.Защо допускате отлив на потребители?
3,спирам да питам, че ще засегна нечии бизнес интереси (вкл. и загубата от някъде, за да потръгне другаде. Но ...сигурно има смисъл за вас, някога, неизвестен за нас.

# 494
Така, че не мога да разбера защо вместо да си оправяме нещата сами сме се научили само да ридаем и да се оплакваме.
Ти си успял, но не всеки би се справил без чужда помощ!
Не може да се очаква от потребителите да си центрират сами форума  Crazy

Успял чушки, като гледам от картинката, и при него визията си е отвратителна. Тя просто е отвратителна и никакви центрирания и каквото и да било не могат да я оправят.

Общи условия

Активация на акаунт