Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 264
  • 940
  •   1
Отговори
# 495
Надявам се, че ужасно бавното зареждане не е част от новата визия, защото продължава вече втори ден. Нямам проблеми с други сайтове.

Поста на Mamma

Благодаря!

# 496
  • София
Така, че не мога да разбера защо вместо да си оправяме нещата сами сме се научили само да ридаем и да се оплакваме.
Ти си успял, но не всеки би се справил без чужда помощ!
Не може да се очаква от потребителите да си центрират сами форума  Crazy

Успял чушки, като гледам от картинката, и при него визията си е отвратителна. Тя просто е отвратителна и никакви центрирания и каквото и да било не могат да я оправят.

Много ми е хубава визията и нямам проблеми. Нито ми е крив светът, нито пък някой друг.

# 497
  • София
Дядо Хаджия, за теб това е решение, но то не е валидно за всички. Едно, че ми се вижда безумно потребителите сами да си правят настройки, за да центрират полето, второ, не във всички случаи е възможно и удобно. Аз например чета на малък екран и когато направя това, което ти си направил, скролването вече е ужасно. И без това е много, а като увелича картинката става ...

# 498
  • София
добре, много ми е интересно - не се заяждам, но като ровите в други сайтове, не си ли правите настройки според сайта? така че да ви е по-удобно за четене? принципен е въпроса. Защото всички са против натискането на два бутона контрол и +, както и еднократно натискане на онзи бутон, който скрива щуротиите, които насложиха.

# 499
  • София
Дядо Хаджия, за теб това е решение, но то не е валидно за всички. Едно, че ми се вижда безумно потребителите сами да си правят настройки, за да центрират полето, второ, не във всички случаи е възможно и удобно. Аз например чета на малък екран и когато направя това, което ти си направил, скролването вече е ужасно. И без това е много, а като увелича картинката става ...

Затова съм предложил разработчиците да дадат възможност на потребителите сами да си настройват визията. Предполагам, че тепърва ще се разработва визии и за мобилни приложения, за малки екрани и т.н. Но нека като имаме претенции да бъдем конкретни.

Например:

Аз съм с еди си какво устройство, такава операционна система, такъв браузер, такъв монитор, такава резолюция и т.н. и имам следните проблеми. Тогава ще се натрупа информацията и програмистите ще знаят къде и какво да оправят.

# 500
добре, много ми е интересно - не се заяждам, но като ровите в други сайтове, не си ли правите настройки според сайта? така че да ви е по-удобно за четене?
Не, не си настройвам нищо. За протокола, със старата визия съм и ще съм с нея докато я има. За новата...може би ще остана да чета 1-2 теми...рядко.
10 години съм във форумите, честно, много съм разочарована от случващото се.

# 501

Затова съм предложил разработчиците да дадат възможност на потребителите сами да си настройват визията. Предполагам, че тепърва ще се разработва визии и за мобилни приложения, за малки екрани и т.н. Но нека като имаме претенции да бъдем конкретни.

Бе аз като казвам , че който хвали новата визия му плащат никой не ме слуша  Laughing

# 502
# 503
  • София
добре, много ми е интересно - не се заяждам, но като ровите в други сайтове, не си ли правите настройки според сайта? така че да ви е по-удобно за четене?
Не, не си настройвам нищо. За протокола, със старата визия съм и ще съм с нея докато я има. За новата...може би ще остана да чета 1-2 теми...рядко.

И аз не настройвам. И тук не съм настройвала никога нищо в изгледа.

# 504
  • София
Аз съм с еди си какво устройство, такава операционна система, такъв браузер, такъв монитор, такава резолюция и т.н. и имам следните проблеми. Тогава ще се натрупа информацията и програмистите ще знаят къде и какво да оправят.

Написала съм това няколко страници по- напред, надявайки се, че ще ги прочетат и ще има ефект.  Peace

добре, много ми е интересно - не се заяждам, но като ровите в други сайтове, не си ли правите настройки според сайта? така че да ви е по-удобно за четене? принципен е въпроса. Защото всички са против натискането на два бутона контрол и +, както и еднократно натискане на онзи бутон, който скрива щуротиите, които насложиха.

Времето, което прекарвам в други сайтове е достатъчно малко, за да не си правя настройки. Не съм против натискането на няколко бутона, но тези действия при мен не водят до комфорт. 2 дни четох само на новата версия, опитвайки се да свикна. Ми по- добре ми е със старата.

# 505

И аз не настройвам. И тук не съм настройвала никога нищо в изгледа.
И на мен не ми се налага да правя настройки във форумите, в които пиша.
Направени са така, че да не се налага. Логично!

# 506
  • Ямбол
Аз също с последните промени, нищо не настройвам. На мен ми е центрирано и донякъде удобно за навигация. Единствено четенето на темите ме влудява и затова към момента чета със стария изглед.
Обяснила съм защо, при стария изглед с един скрол превъртам онова, което съм прочела вече, и виждам следващите две мнения, с новия - първо превъртам малоумната реклама, широкото поле на заглавието на темата и чак тогава се показва първото мнение, следват широки мнения, които превъртам повече, зада се добера до следващите.

Не заплашвам и не знам как и дали ще продължа да чета. Опитах да свикна, два дни се мъчих, не можах.
Просто споделям какво не ми е удобно и защо съм със стария изглед.

# 507
Никога не променям настройките според сайта! Никога!
Един сайт трябва да бъде направен така, че да може да се чете, а не да се очаква от потребителите да си променят настройките, за да могат да четат!
Аз не чета само в бг мамма и не мога да променям непрекъснато настройките  Crazy
Доста често са ми отворени няколко прозореца и ги сменям непрекъснато и ако тръгна да сменям настройките при всеки прозорец.... Crazy ooooh!
И на мен ми е интересно, как така ви хрумват такива гениални решения, като натискането на 2 бутона и +/-  Laughing

bg mamma продължава да ми се зарежда ужасно бавно  Crazy
Интересното е, че проблемът е само при този сайт, а при другите бг сайтове нямам такъв проблем

# 508
Аз също нямам намерение сама да настройвам изгледа. Позвам различни компютри, лаптопи и айпади и не мога да си играя всеки път, нямам и желание. Новият дизайн изобщо не ми допада, докато има опция да ползвам стария изглед на темите ще чета и пиша, но ако е само временно, драстично ще си намаля престоя тук. Жалко, защото  имам сантимент към bg-mamma.  Sad

# 509

Честно, никога, ама никога не ми се е налагало да променям настройки на форум или сайт, който чета. Отварям си по 10 таба и прехвърлям между тях, ако на всеки трябва да настройвам ще полудея.

Общи условия

Активация на акаунт