"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-219.35

• 20 536
  • 728
  •   1
Отговори
# 375
# 376
Как си я гледка само newsm03 newsm03 newsm03 Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Клипчето е ммммм  bouquet  bouquet

# 377
Venetat ,тук на пейката беше много сладак  Peace  Heart Eyes

Влюбено  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Simple Smile

# 378
Тук Мира ми е много смешна с тази качулка hahaha hahaha

# 379
Здравейте и от мен !  Hug Hug Hug
Благодаря за новата тема Тинче !   bouquet Hug  bouquet
Епизода снощи и на мен би беше малко скучен, само някъде към края стана интересното.
Оркун голямо самочувствие изкара, много нагъл стана. Хасан е отвратителен и продажен предател, където има пари, той там ще се навре, малко ще пострелям по него  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
 И сега пък от къде я изкопаха тази русата любовница на бащата на Оркун, тя съпругата му като разбра много тежко и стана. Ейлюл и Мерт бяха много сладки  Heart Eyes Айдее и Яманчи ще ходи на на фитнес сигурно ще ни показва тяло  Mr. Green Мира беше много смешна с тази мокра коса където излезе от фитнеса, все една нямат сешоари там и после отиде с мократа коса да пие чай на вън ooooh! Ейй тази Суде е голяма мръсница и Берен е ужасна.
Накрая на епизода Яманчи стана спасител на Мира  Wink, аз се чудя на Мира как въобще влезе в колата на Хале, но нали трябва да стане сериала.

# 380
Тук Мира ми е много смешна с тази качулка hahaha hahaha

Като извънземно,ама и отива  Heart Eyes Mr. Green

# 381
Лили, благодаря ти много за преводите !    newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 382
Момичета,един тъп въпрос,значи Яман е купил на мира звезда и я е кръстил на името и,а Мерт каза на Ейлюл,а тя каза ли на Мира  Thinking  newsm78  Mr. Green,кажете ми моля  Praynig

# 383
Момичета,един тъп въпрос,значи Яман е купил на мира звезда и я е кръстил на името и,а Мерт каза на Ейлюл,а тя каза ли на Мира  Thinking  newsm78  Mr. Green,кажете ми моля  Praynig
Май не и каза, но не съм мн сигурна, другата серия ще бъде много интересна, ще има много, много либов Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Даже ми се струва, че и Крачолио ще успокои топката Flutter Flutter

# 384
Май не и каза, но не съм мн сигурна, другата серия ще бъде много интересна, ще има много, много либов Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Даже ми се струва, че и Крачолио ще успокои топката Flutter Flutter
Ей значи,ще е от любимите ми   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
как я гушна на финала и я цунка по бузата мммммм...доста се изплаши за нея  Heart Eyes

# 385
Каза й. Веднага издрънка  Mr. Green  Mr. Green Все пак това е Ейлюл hahaha hahaha hahaha
Всъщност започна да й казва, когато говореха по телефона, но сцената прекъсна и не стана ясно дали довърши. Обаче когато си говореха на излизане от университета стана ясно, че е успяла.  Wink

# 386
Иве,това е за тебе!
Скрит текст:
Съобщението не може да бъде изпратено. 'ivva' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения.

Ваййййй бе,  #Crazy колко фенове имам от как споменах за наследника....  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Я да видим това дали ще ви хареса  Thinking

Скрит текст:
Laughing
Скрит текст:
Скрит текст:
Crazy Crazy Crazy
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 387

newsm08 newsm08  Crazy

Клипчето е ммммм  bouquet  bouquet

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 388

Ваййййй бе,  #Crazy колко фенове имам от как споменах за наследника....  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:
Laughing
Скрит текст:
Скрит текст:
Crazy Crazy Crazy
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

smile3521 smile3521 smile3521
Ама защо така дълбоко си го скрила  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 389

Скрит текст:
Laughing
Скрит текст:
Скрит текст:
Crazy Crazy Crazy
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

smile3521 smile3521 smile3521
Ама защо така дълбоко си го скрила  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Да ги залъжа  Wink Wink

Общи условия

Активация на акаунт