Новите ни козметични похождения 53

• 65 915
  • 722
  •   1
Отговори
# 45
Днес мъжа ми сбъдна най- голямата ми парфюмна мечта като ми подари Amber Oud By Kilian!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 46
  • София
Отдавна не съм показвала тук...  Simple Smile

Estee Lauder Double Wear с подарък четка за фон дьо тен. Доволна съм, че вече внасят и най-светлите цветове от гамата.
AAaaa и аз искам! Grinning
Къде това? Колко излиза ФДТна?

# 47
  • София
за да не е запис
във вторник ми дойде YSL Rouge Volupté Plasir-Éclat33 Rose Neillia

# 48
Лепи, ще чакам снимки с новото червило  Flutter
И аз си харесах него от 4-те, но в момента е изчерпано във ФЮ  Rolling Eyes Ще трябва да почакам да го заредят.
И новата пудра на НАРС е свършила в сайта, от който се поръчва.
Въобще, ще е суша за сега  Crazy

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 10:50 от veselina_s_p

# 49
Аз се чудя на няколко неща, но засега нищо.

А по въпроса - не мисля, че има такова нещо. Или поне не се сещам.

# 50
Днес мъжа ми сбъдна най- голямата ми парфюмна мечта като ми подари Amber Oud By Kilian!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да се отблагодариш подобаващо  Wink

# 51
Денси, дай инфо (ама от твоите) за парфюма!   bouquet

# 52
# 53
  • Пловдив
Очаквам Schwarzkopf Osis Shine Duster - пудра за блясък. Във фризьорския салон ми сложиха и косата ми направо засия, но не брокатено, а като естествен блясък.

# 54
Отдавна не съм показвала тук...  Simple Smile

Estee Lauder Double Wear с подарък четка за фон дьо тен. Доволна съм, че вече внасят и най-светлите цветове от гамата.
AAaaa и аз искам! Grinning
Къде това? Колко излиза ФДТна?
Копче, по принцип промоцията е в бутиците на Есте, но мисля, че фдт-ът си е на редовна цена.  Peace

# 55
Да се отблагодариш подобаващо  Wink
А трябва да си сигурна! Wink Whistling

Благодаря ви много момичета, да ви се връщат пожеланията стократно! Heart Eyes Hug  bouquet

Норе, ще пиша за парфюма  в парфюмната тема, като го разнося хубаво, да не ни се карат тук. Hug

Искам моля за още отзиви за пудрата на Ла Мер. Страшно ме интересуват продуктите им и съм я набелязала за скорошна поръчка. Иначе чакам две неща от тях, но ще пиша като ги видя хубаво.

# 56
  • Бургас
Честит Рожден Ден, densi!!!
Продължавам да си купувам продукти за френски маникюр макар че почти никога не ми се получава. Може би защото не мога да рисувам Simple Smile
От днес, искаше ми се нещо с мирис на мляко

# 57
Дами, темите за поздрави по повод празници се пускат в "Календар". Постове от този тип тук са спам особено ако са с големи цикламени букви.

# 58
Здравейте, нямам нова покупка а имам въпрос за бъдеща такава.
Искам да си купя хайдлайдър, не съм още много наясно какъв точно цвят ще ми отива и затова искам да попитам в магазините предлагат ли се тестери на тях, че трябва да си призная, че досега не съм се интересувала от този вид продукт? Интересувам се от средния клас козметика?

# 59
Здравейте, нямам нова покупка а имам въпрос за бъдеща такава.
Искам да си купя хайдлайдър, не съм още много наясно какъв точно цвят ще ми отива и затова искам да попитам в магазините предлагат ли се тестери на тях, че трябва да си призная, че досега не съм се интересувала от този вид продукт? Интересувам се от средния клас козметика?
Има тестери на хайлайтери. Погледни тези на Кaraja, имат много готини.
Есенс, Катрис и изобщо всички дрогерийни марки имат различни хайлайтери и ще можеш да ги пробваш

Общи условия

Активация на акаунт