Новите ни козметични похождения 53

• 65 930
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Това е най-светлият цвят в гамата им.
Аз също си мислех, че ще ми е тъмно, то и така изглеждаше, когато го тествах на ръка... Но, когато се слага по малко (както аз слагам обикновено  Laughing) и се разнася добре, е ОК.

# 76
Аз имам цвят fresco,а ползвам 150 на ревлона като теб и не ми е много тъмен,някак се нагажда цвета newsm78

# 77
Не, толкова че е тъмен, а ми е адски жълт и не се харесвам с такива цветове. Пробвала съм го, има голяма разлика с Buff. Поне на моята кожа.

# 78
фреското ли?сега гледам,че моя е по друга скала 2N2 fresco,а има и 2C3fresco,малко по-тъмно е,но не много,не личи да имам нещо,но аз го нося лятото newsm78

# 79
Не, 1n1. По принцип аз дори на Buff му слагам 1 тон по-светъл фдт и чак тогава съм истински доволна Grinning Колкото по-бяло и вампирско, толкова по-добре

# 80
  • Бургас / София
Трябва да е с розов под тон, това жълтото седи като маска, така съм и аз .

# 81
Той buff не е никак розов, но един до друг с Естее се вижда как 1n1 е яко жълто
Скрит текст:

# 82
  • Бургас / София
Да, благодаря Жаки за сравнението аз просто казах, че има такива кожи на които им трябва нещо розово или бежаво, да не е много жълто   bouquet

# 83
Да, благодаря Жаки за сравнението аз просто казах, че има такива кожи на които им трябва нещо розово или бежаво, да не е много жълто   bouquet
thumbsup Точно така е, жълтото прави някой кожи да изглеждат болнави. Поне при мен беше точно така.

Oт онзи ден едно шампоанче, което си взимам за втори път. Много се оказа добро

# 84
# 85
  • София
  3 Beige Naturel
Guerlain Rouge G Le Brillant in B01

n 2    nw25

# 86
  • в 1001-та нощ
Случайно видях новата тема  Crazy

Имам известие за пратка утре и предполагам, че е това:

Heart Eyes

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 22:54 от a.l.e.n.a

# 87
Снимката е от Интернет

# 88
Би ли споделила впечатления? Пигментираност, трайност и как точно седи - дали не е прекалено лилав? Иначе изглежда много красив!

# 89
Мерси за темата Simple Smile

Поръчах си това (четвъртата), чакам го до седмица: http://us.memebox.com/Product/Category/list/cid/80

И имам питанка - в Бюти Шоп има ли вече новите Метеорити? Явно за да се навия (или раз-навия) трябва да ги пробвам на живо, че много негативни ревюта прочетох вече, в сравнение със старите.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт