ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 46 тема

• 35 851
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
Яка цепеница сте си намерили и моите много обичат да ръбат клечки, но често повръщат след това.

В двора има цял куп, избира си една и докато не я разбие на малки трески не мирясва Simple Smile Но пък никога не е повръщал  Thinking

Точно успея да приспя няколко и другите се събудят ... и така цяла нощ  Joy

То това кошмар е било направо   hahaha

# 721
Анче - с тези твои сладки снимки на бебета , снощи цяла нощ не съм спала  Blush
Сънувам, че къщата ми е пълна с малки кокери и всичките искат да спят при мен в леглото.
Точно успея да приспя няколко и другите се събудят ... и така цяла нощ  Joy
Joy Joy Внимавай да не е пророчески сън  Wink

Сега рових да си търся едно старо клипче и като видях това  Joy Joy Joy  това е руската тойка, която издебна да я няма Илвета и се опитва да и крадва бебоците ( братчета са на Рижко и Дундя )
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 17:09 от Ancheto

# 722
Ехоооооооооо бандааааааааа  Hug!
Еми, Ани, .. к'во да ти кажа то бива бива сладурести чушчици ама..направо се разтапям!!! Heart Eyes Hug Жалко, че закъснях за името, трябваше Зоро да го кръстиш  Joy, шегувам се страхотно име има пишльо!
Purple Peanut, научи го да носи дървата до камината, аз Чара така и не можах да я науча.
Неро е срахотен смешко  rotfImbo
марта, искрено се забавлявах с вас Joy!
Графинче, аз също не съм експерт, но смятам, че тези медикаменти против разгонване водят до много здравословни усложнения  Thinking.
Аша Hug, нещо да имаш да ми разказваш Crazy.. чувам имате обожател, казаха ми че много е харесал шоколадка и видимо бил заинтригуван от нея, макар че от доста време не му се е случвало Party!

# 723
Извинявам се, че се натрапвам във вашата компания, но след като налетях на една тема, извадена от нафталина и заключена своевременно, прецених, че е по-добре да се допитам до хората с кучета.
Накратко. За Коледа моята девойка си пожела куче. Тогава просто не беше добър момента заради разни лоши семейни случки и заместихме животното с плюшени играчки-кучовци и много обяснения. Сега предстои рождения ден и сякаш е добре да изпълним желанието. Обаче. Имаме едно голямо обаче. Детето харесва дребосъците или поне дребните бебета кученца, но от големите животни изпитва ужасен страх. Ако вземем животинче, то ще си търси и привлича четирикрака компания, а искащата куче не е особено подходяща за подобно нещо.
Очаквам съвети и препоръки, моля.
  bouquet 

# 724
  • виртуално
Ние в парка сме се разделили - на едно място са едрите породи, а в другия край сме с дребните  Peace
Мен също някой път ме е страх от определени породи кучета и гледам да ги заобикалям
Каква порода куче сте избрали?

# 725
Ние с бащаткото предпочитаме едър добитък. На нея обаче би й подхождал някакъв дребосък, защото само дребосъците й хващат око. А и с оглед на това, че сме в апартамент, по-хуманно ми се струва да бъде дребно животното - минипинчер или Йоркширче го виждам. Все пак е добре да ни приемат понякога/някъде на почивка с четвърти член на семейството или поне да не утежняваме живота на този, който ще го гледа в наше отсъствие.
(във входа имаме 5 кучета. 3 са малки породи, един черен лабрадор и едно бяло магаренце, което разхощда стопанката си като пръскачка из лозе, но пък е много красив).   

# 726
  • виртуално
Йорки-добре, но бих препоръчала стандартен пинчер, а не мини.
Много са крехки, а детската игра понякога е груба, вариант е също кавалерче, дакел

# 727
Наистина има градинки, в които са заградени и разделени големи и малки породи. Повечето кучета при разходки са на повод, а когато пускам моето и аз лично избягвам някои големи породи, освен ако не познавам кучето и стопанина. Някой път го вдигам на ръце, когато към нас се приближи някое голямо куче пуснато без синджир. Най - много ме  е страх от питбули.
Иначе си е играл с голдъни, хъскита, лабрадори и с едно друго много голямо куче, което беше много добро (имам пинчер).
 И все пак детенцето щом се плаши, просто ще ги избягвате. Те също вас, защото аз когато имах немска овчарка, не съм я пускала, да ходи при малки пинчери например или при деца, въпреки че тя беше много добричка.

# 728
Де всички кучешки стопани да бяха и отговорни.
Дъщеря ми е доста нежна в игрите. Няма да бъде заплаха за крехко куче, но благодаря за ценния съвет, Рапунцел!
Едно от най-страхуващите ме неща е да гушкам куче, когато доближава непознато куче. Голям сакатлък може де се получи.
Бигълите що за животинки са? 

# 729
  • виртуално
Бигълите що за животинки са?  

диви, трябва им тичане  Laughing и доста силни

ако търсиш подобна дивотия в по-малък размер - джак ръсел

всъщност аз говоря за мъжките кучета, чувала съм че женските са доста по-спокойни и послушни

всъщност до колко кг/размер куче търсите, защото бигъла е поне 15кг мускули

# 730
Ами сега, ако не мислиш да сменяш мебели вземи си спокойно куче или такова което е израсло периода си на гризане на каквото дойде и винаги все неща който не трябва.Успех в търсенето, дано се намерите с вашия кучо Praynig

# 731
Или ще отложим мебелирането. (гризането е едно от нещата, които възпират таткото-родител да приветства идеята. Другото е, че той ще го разхожда.  Grinning)

# 732
Ами сега, аз също исках дребно куче..исках бийгъл..но като прочетох колко са диви се отказах.Пинчери не са за мен, някак не ми допадат понеже са много малки. Много се чудих и накрая купих малък лабрадор Joy детето първият месец доста страхливо играеше с него. Сега са първи приятели. Взех женски заради по-спокойния нрав. Много любвеобилно и гальовно куче е и не на последно място ужасно умно. Сега и кучето расте, но детето много се привърза и играе без страх с него. Йоркширските териери са сладурски, друг вариант е мопса, кокерите са много кротки и дружелюбни , но не са от най-малките.
  Аз освен по характер исках и визуално да ме грабне и лабрадора се оказа моята порода. Просто любов от пръв поглед Heart Eyes

# 733
  • София
Ами сега, ако ще е малко и аз гласувам за йорки.  Wink

# 734
Благодаря на всички за отзивите, дами! Сега остава да убедя ММ да прежали новият си паркет,  диван и най-вече спокойствието си, за да бъде веселбата ни пълна.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт