СЕПТЕМВРИЙКИ със усмивки на лица тръпнем, за да чуем сърчица

• 34 338
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
  • ул. "Мечтание"
macoranka, добре дошла! Тестовете са си съвсеееем положителни. Честито!
Единствено за термина е съмнително да е средата на септември, ако датата на забременяването ти е точна, термина ти по-скоро е 8 октомври.  Peace
Лека бременност ти желая!  Hug

# 271
  • have faith and be patient ..
Някоя от вас имала ли е подобен като моя проблем и как се е справила с него, че това на мен  много ми тежи .

Здравей , и аз имах ужасно главоболие предната си бременност ,с дни не ставах от леглото .. а то се оказа ,,че е от липсата на кафе - кръвното ми е ниско и оше повече падаше. Реших си проблема като отново почнах с кафето  Peace

# 272
Здравейте, миличкии!
Да бе, термина ми излиза да е около средата на октомври:)))))
Съвсем съм се объркала.
Ще се запиша в октомврийки.
Благодаря ви, мили момичета!
Лека бременност и целувки
от една наистина МНОГО щастлива жена!!!
  bouquet

# 273
Добро утро, момичета пожелавам Ви един хубав и усмихнат ден.
Да ви попитам нещо, малко ми е неудобно но все пак.
 Правите ли секс ? Притеснявам се да не навредя нещо на това маниче. newsm78 newsm78 newsm78

# 274
  • София
До сега нито една докторка не ми е казвала да не правя секс. Зависи от състоянието ти. Ако нямаш кървене или други притеснения, няма причина да не правите секс. Поне това е мое мнение. Най-добре да попитам своето доки, защото тя ще ти каже най-добре. Все пак тя вижда какво е положението. С първата бременност не съм се въздържала, сега също не се въздържам. Но пак казвам, това е когато всичко е наред и няма кървене, болки, зцапвания и т.н.

# 275
До сега нито една докторка не ми е казвала да не правя секс. Зависи от състоянието ти. Ако нямаш кървене или други притеснения, няма причина да не правите секс. Поне това е мое мнение. Най-добре да попитам своето доки, защото тя ще ти каже най-добре. Все пак тя вижда какво е положението. С първата бременност не съм се въздържала, сега също не се въздържам. Но пак казвам, това е когато всичко е наред и няма кървене, болки, зцапвания и т.н.

Благодаря ти, matsutka . В четвъртък като отида на преглед ще попитам доки.
Имам още един въпрос. Използваш ли някаква специална козметика за бременни, за тялото?

# 276
  • София
Не използвам! Първо - нямам време  Mr. Green
Второ - с предната бременност също не използвах нищо и поражения по кожата нямам. Ама всеки си знае кожата най-добре и ако по принцип имаш склонност към образуване на стрии, по-добре се замисли да използваш нещо.  Hug

# 277
Не използвам! Първо - нямам време  Mr. Green
Второ - с предната бременност също не използвах нищо и поражения по кожата нямам. Ама всеки си знае кожата най-добре и ако по принцип имаш склонност към образуване на стрии, по-добре се замисли да използваш нещо.  Hug

Благодаря, ще поразпитам Grinning

# 278
  • Paris, France
didiro, ако нямаш изрична забрана от лекар (моят съвет е да не питаш, защото обикновено за да се застраховат казват "не правете, пазете се"), значи може спокойно да се налягате с тм и да сладостраствате!  luvbed  Ние я карахме по-кротко миналата бременност, но по-натам става доста неудобно с големия шкембак и бяхме разредили съвсем, та затова сега наваксваме в аванс. Моят съвет е: правете докато може и докато все още всички пози са безопасни Simple Smile

# 279
  • София
Никога няма да забравя първата докторка, при която отидох с първата ми бременност. Тя каза така: "Абе хората световни шампиони стават в ранна бременност, та вие за един секс сте се притеснили".
Следващите ми доктори не са ми забранявали също. 

# 280
Здравейте!
Може ли да се запиша при вас? Термин 24.09.2014г., 2-ра бременност, от Стара Загора съм.
Бях на преглед в сряда, но както и очаквах - все още беше рано за сърдечна дейност (и с първото ми детенце беше така).
Лека бременност и пухкави бебчета на финала пожелавам на всички! Praynig

# 281
  • have faith and be patient ..
Е да , ама световните шампиони не изпитват оргазми докато спортуват  Laughing  а всички знаем ,че оргазма предизвиква маточни контракции . Именно за това секса понякога може да е опасен ,ако имате зацапване ,отлепване на сака и т.н.  Peace

# 282
  • Paris, France
Хахаха! Тази тема ми хареса! Simple Smile Интересно, трябва да се проучи какво изпитват шампионите, може от притока на адреналин да достигат до оргазъм  Mr. Green Шегувам се, не знам, аз не съм била никога световен шампион по нищо, ама мога да се класирам за състезание по мързел напоследък Simple Smile

# 283
  • София
Вие се бъзикате за шампионите, ама сега ще ви разкажа един приятел културист какво ми е разправял за преди време, а може и още да се практикува. Жените културистки и като цяло активните спортистки са ги карали да забременяват преди световни шампионати, за да печелят. След което са абортирали по желание. Винаги ми е било странно това, но човека няма да ме лъже, я. Нещо ставало там с хормоните и всъщност влияе прекрасно на способностите им. Много задобрявали  Mr. Green

# 284
Теди, добре дошла!

Моето гадене се усили днес  Sick

Общи условия

Активация на акаунт