СЕПТЕМВРИЙКИ със усмивки на лица тръпнем, за да чуем сърчица

• 34 341
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте!на мен терминът ми е 15.09 Simple Smileискам да попитам нещо,понеже не съм мн сигурна-имам детенце на 3 години.с нея съм вземала първата година 400 лв,а втората 240след като изтече майчинството (януари 2013)си взех 2 месеца отпуска и от март 2013 до декември 2013 бях на платена борса.сега за изчисляване на майчинството като върнат 18 месеца назад борсата ще се смята ли или ще се вземат месеците от старата ми работа?мисля да почна фиктивно някъде работа да се осигурявам до края на бремеността.така си мисля,че ще се вземат месеци от старата работа и останалите месеци от новата работа,права ли съм?проблем ли е че имам прекъсване от борсата до новото ми започване да се осигурявам?а ако изобщо не се осигурявам какво майчинство се взема-1 година 100 лева ли?Благодаря ви предварително,надявам се да не е станало мн объркано Simple Smile

# 286
  • В царството на мечтите
ЗДРАВЕЙТЕ днес видях двете чертички и съм много щастлива или по точно всички сме много в къщи.

# 287
Мирела, има специална тема, където ще ти отговорят :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=754252.480

# 288
благодаря!

# 289
Eli_t благодаря ти много мила  Hug
Прекрасен ден, момичета и леко бременеене!

# 290
  • ул. "Мечтание"
Добре дошла, *Teddy*!

Относно секса - ако няма някакви проблеми и имате мераци - действайте! Важно си е!  Mr. Green Мен малко ми е смешно това със забраната за секс на общо основание. Предвид, че окситоцин се отделя не само при оргазъм. А въобще не трябва да си доволен и щастлив.  Joy Да вземат и комедиите да забранят.  Crazy А самата матка е нечувствителна към окситоцина до по някое време след 20-та седмица. Мисля до 26-та беше.

V V, надявам се бързо да отшуми гаденето и да не те мъчи много.

mariela miteva, добре дошла!

boonboon, честито!  Hug

# 291
За главоболие какво да пия??? Sad Sad Sad

# 292
Здравейте и от мен  Grinning. Чета ви отдавна и мисля, че е време да се представя и аз. На 31 години съм от Варна-трета бременност. Според калкулатора термин-21.09. В сряда съм на док-надявам се да чуем сърчице. Имаме си две каки, сега очакваме и третото слънце. Лека бременност на всички! Hug

# 293
Добре дошли на Теди, Мариела и Бебика!

Виви, дано по-бързо ти минава  Hug

didiro, доколкото аз съм запозната, сега не е добре да пием никакви лекарства освен парацетамол, който обаче не е много ефективен за лавоболие. В други теми виждам, че на някои момичета са им позволили да пият аналгин, но моят док абсолютно го забрани. Една мацка от августовките пък сподили, че я боляло главата след като спряла да пие кафе и затова пак започнала. Май не помогнах много Simple Smile

# 294
Здравейте, рядко пиша но пък чета редовно. Относно секса моята докторка го забрани, но да припомня че имах розово течение и пия Дуфастон.От всички симптоми на бременността имам само един за който никой не споменава-мнооооооооого мазна коса.Някой да се е сблъсквал с това и как го бори? Леко бременеене от мен и помързелувайте  bouquet

# 295
Здравейте и от мен!!! Включвам се за пръв път  Blush
На 29г., първа бременност, 06.09 - термин!!!
Имаме сърчице и сега ще чакаме 17.02 за БХС и досие  Turn-l
Лека и щастлива бременност на всички   bouquet

# 296
Добре дошла и на теб, quqkli4ka Simple Smile

albenny, и при мен се появи този проблем - не го боря, просто си мия по-често косата. Понеже я суша непрекъснато със сешоар, а и е боядисана,  още не съм решила дали да си взема шампоан за мазна коса - не знам дали няма да я увредя много.

# 297
  • ул. "Мечтание"
albenny, моята по принцип си е мазна, просто няма на къде повече.  Joy По-често миене евентуално, ако не ти харесва как стои.
Аз използвам сапун за миене на косата и не мога да съм ти полезна с препоръка какъв шампоан...

# 298
Имах прекрасна, гъста, плътна и блестяща коса \въпреки боядисването\ преди да забременея, а сега е една мазна, тънка перушина и на всичко отгоре расте и по-бавно.... Sad

# 299
Здрасти,
ако искаш пробвай шампоан Неовал, аз съм доволна, но не знам дали на теб ще ти хареса.
Аз вчера направих контактен дерматит и имам две петна на гърба. Веднага се вдигнахме на кожен и ми изписаха лек  за мазане с две тубички цинк, за да намали ефекта. Четох, че не се препоръчват кортикостероиди по време на бременност, но ако не го лекувам казаха, че ще стане по-зле...
Надявам се да се оправи бързо, че много ме тревожи.
Честито на всички чули сърчице, аз още не съм, но сигурно към 10.02 или 14.02 ще отидем пак на лекар, че преди това аз ще съм София, а ММ в Пловдив и не ми се ходи сама...

Общи условия

Активация на акаунт