СЕПТЕМВРИЙКИ със усмивки на лица тръпнем, за да чуем сърчица

• 34 351
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
А в коя г.с. беше на първия преглед и сега на втория като видяхте двете сакчета? Ох и аз много се надявам да са двечки. Предния път бя на преглед в 5г.с. и дори и сърчице нямаше, та се надявам сега в 10г.с и аз на някоя изненада.  Mr. Green

Първи преглед съвсем раничко беше.... 4 г.с. и 5 дни - видя се 1 плодно сакче
Втори преглед 5 г.с. и 1 ден - видя се 1 плодно сакче
Трети преглед 6 г.с. 4 дни - 2 плодни сакчета  Grinning

# 511
Вчера ходихме да чуем сърциче и тогава разбрахме, че ще са двечки. Миналата седмица се виждаше само 1 плодно сакче и изненадата беше наистина голяма вчера. Само, че едното е малко по-мъничко, но доки ме успокоява, че това било нормално. Сега се молим да се задържат и двете бебчета. Много сме щастливи с мъжът ми, а синът ни само говори, че в корема на мама има 2 бебета.  Grinning

Добре дошла Simple Smile Мамите с близнаци ставаме повече Simple Smile Аз също съм с двечки и на 13.02 ще ходим да си чуем сърчицата Simple Smile И при мен едничкото е по мъничко от другото, но при близнаците винаги е така, едното е по едричко от другото Simple Smile Надявам се всичко да е наред и на 13.02 да си чуя сърчицата на миличките ми шушончета  Heart Eyes Стискам палци и при теб всичко да е ок Simple Smile  Praynig

# 512
Дай Боже на финала всички мами да родим едни прекрасни дечица!  Grinning

# 513
Дай Боже на финала всички мами да родим едни прекрасни дечица!  Grinning

Дано  Praynig

# 514
На мен ужасно много ми се спи момичета, а сутрин ставам ужасно рано, чувствам се отпаднала и когато съм гладна започва да ми се гади от глад.  Shocked Не знам от другата седмица как ще карам на работа.  Sad

# 515
Zdraveite! na 31 godini sam, rodom ot Plovdiv, jiveia v New Jersey. 8ma g.s. termina mi e na 18ti septemvri, a po ultrazvuk mashinata me izkara-20ti septemvri. Purvia mi pregled beshe na 7ma g.s. i polovina. Chuhme i vidiahme surchize. 1 broi Wink Purva bremennost. Vtoriat pregled predstoi na 18ti fevruari. Nikakvo gadene do momenta, po-skoro useshtane na svit, pritesnen stomah. I pri glad kakto i drugi momicheta spomenaha-useshtaneto se zasilva. Zatova durja plikche s iadki i biskviti pod ruka kadeto i da sum. hapvaite po-chestichko po neshto malko dori da ne useshtate glad. usetite li glad znachi ste zakusneli s hapvaneto. neshto s vkus na ginger sashto shte vi uspokoi stomahcheto. probvaite razlichni neshta dokato otkriete kakvo raboti za vas. nadiavam se vsichki se chuvstvate dobre i se radvate na tezi purvi stupki v bremennostta Simple Smile Pojelavam hubav final na vsichki vi! Simple Smile

# 516
Добър ден, и аз искам да се запиша да ви следя Simple Smile Казвам се Надя, от София, според калкулатора 16.09 ми е термина. Това ще е втората ми бременност. Моля да не ме хокате много, но още почти никакви мерки не съм взела за преглед Embarassed , освен че звъннах на Личната за направление. Много ми е натоварено последните две седмици в работата, и покрай семейството(рождени дни, и всякакви хубави поводи). Другата седмица ще се задействам и ще имам повече информация. Иначе като цяло се чувствам добре. Спи ми се малко повече от нормалното, но това било в реда на нещата, като попрочетох темата Laughing Пожелавам ви много хубави моменти покрай бременеенето, и здрави бебенца на финала Hug

# 517
Здравейте ,записах  час  за другата  седмица за ФМ при  д-р Даскалов  в Пловдив ,тогава ще  съм  в 11 седм.и 2 дни  .На  регистратурата казаха  че е  ддобре  но  сега  мисля  да  не  е  рано?Ако някоя от вас е  ходила при него   нека да каже как  протича прегледа,с  какъв  ехограф  и колко трае  прегледа.Благодаря  предварително  и лека  вечер!                                                                         

# 518
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте мами  bouquet
Да се отчета и тук - днес бях на лекар, имаме си сърчице, големи см 1,24см и сме в 7с4д. Доки каза, че за сега всичко е както трябва. Продължавам да си пия утрогестана и но-шпа-то и след 10 дена пак да ме види Simple Smile

Лека и спокойна вечер на всички!

# 519
Здравейте мами  bouquet
Да се отчета и тук - днес бях на лекар, имаме си сърчице, големи см 1,24см и сме в 7с4д. Доки каза, че за сега всичко е както трябва. Продължавам да си пия утрогестана и но-шпа-то и след 10 дена пак да ме види Simple Smile

Лека и спокойна вечер на всички!

Утрогестана пиеш ли го? На мен доки ми каза да го слагам вагинално 2х2

# 520
  • Plovdiv, Bulgaria

Утрогестана пиеш ли го? На мен доки ми каза да го слагам вагинално 2х2

Да пия го, 3х1. До колкото разбрах може и вагинално, но зависи лекаря какво ти е казал. На мен ми казаха да го пия, за това даже не съм и питала за вагинално..

# 521
Момичета,
Благодаря за помощта! Започвам да пробвам съветите един по един. Днес едва изкарах деня на работа, единствено с мисълта, че следват два дни лежане у дома Sad
Vanichka с първата бременност, нещата не стояха така, въобще не разбрах че съм бременна,ходих на работа до последния ден на термина си и нито веднъж не ми е станало зле.
Не знам дали е от ЕГН-то, но сега положението е трагично. Имам ужасно много работа, а едва стоя на бюрото си. На всичкото отгоре не искам никой от колегите да знае, защото това ще ми създаде много неприятности с ръководството, а е много трудно да се правя, че нищо не се е променило. За сега минава номера, че ме  е хванал някой вирус, но това не може да продължава дълго...
Вече сериозно обмислям варианта да кажа на шефството какво се случва, че поне за това да не се тормозя и да си ходя с  Sick изражение на спокойствие

# 522
здравейте, мацки!
все се чудех кога да се запиша при вас и се шубелисвах, но се цопвам - мечка страх-мен не страх.

на 33 г. съм, от софия и чакам второ детенце, с термин 21 септември.

имам една прекрасна девойка на 3 г. и един спонтанен аборт в ранна седмица. сега съм толкова притеснена, колкото не съм си представяла, че ще бъда. то и отначало малко стресово тръгна. аз съм с хашимото и тъкмо бях започнала да пия хапове след високо тсх и сме свършили работата без да искаме с един-единствен опит. та, голямо притеснение падна за тсх-то. после правих едни кръвни тестове, които се оказаха с грешни резултати (никога повече няма да си пускам изследвания в "рамус"). но така видях още в 5 г.с. сакче, после в 6 г.с. се видя и сърчице. а тази седмица лежах в токуда, за да ми дадат по-дълъг болничен, защото съм преподавател и този семестър имам мноооого групи, което е сигурна предпоставка за зараза с грип Simple Smile

първият път се следих и родих в токуда при д-р герганова и съм много много доволна от избора си. сега пак съм си при нея и се надявам отново всичко да е наред!

извън работата си се занимавам любителски с астрология, а като си остана в къщи ми се ще да си развия и шиваческото хоби, ама да видим Simple Smile

# 523
  • ул. "Мечтание"
Привет на всички новодошли!  Hug Леко и безпроблемно бременеене! Simple Smile
Елч, много се радвам, че те виждам тук.  Heart Eyes

# 524
Привет, Елч,
аз съм с хашимото също, гледам да държим нещата под контрол  Blush
Пожелавам ти спокойно бременеене и много почивка   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт