Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви данни могат да бъдат добавени в нова тема?
Какви са някои от преживяванията на майките по време на бременността?
Какви са някои от препоръките и споделените опит на майките?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви данни могат да бъдат добавени в нова тема?
-
Какви са някои от преживяванията на майките по време на бременността?
-
Какви са някои от препоръките и споделените опит на майките?
-
Какво е нормалното развитие на бременността според ехографските данни?
-
Защо се използва утрогестан и аспирин протект по време на бременност?

.Кафе не мога да помириша, от което пък съм като парцал, постоянно ми се спи, абе ужас просто. И преди бях така дано отмине отново към 3 месец. Добре , че децата имаха грипна ваканция две седмици, че си полежах на воля когато ми е зле и съответно съм +2 кг
.И така, но пък ми е едно щастливо и захаросано в душата. Хубав и усмихнат ден на всички!

няколко пъти
всеки кашля, киха........... за сега издържах да не се разболея, даже в момента една колежка едвам гледа, но въпреки това не мисли да си ходи
. Док ми каза направо да ми пуска болничен и повече да не ходя, но аз мисля тактично да си използвам преди това отпуската
и без това само напрежение ми създават.
Когато отидох на лекар, за първи път , бях в 4-5 г.с. Прегледа ме с ехографа и ми изписа утрогестан и фолиева киселина. И това не се случва само на мен. Общо взето всичките ми познати бременни или майки на малки деца, са пили утрогестан, преди да бъдат изследвани. Не е ли редно първо да се назначат изследвания, с които да се определят нивата на хормоните в организма и чак след това да се изписват каквито и да било хормони? При вас как е момичета?
Още една мама с близначета....Страхотноооо!