СЕПТЕМВРИЙКИ със усмивки на лица тръпнем, за да чуем сърчица

• 34 376
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, гледам пишете за повръщане, киселини...почвам да се притеснявам, че аз нямам никакви такива изразени симптоми, даже не ми се гади, а и гърдите ми се поотпуснаха. Понеделник бях на преглед и уж всичко беше ок, обаче как пък така изобщо нямам бременни симптоми. Май пак ще ходя на преглед другата седмица, че изобщо не ми е спокойно (особено след като съм преживяла един ранен спонтанен аборт, а с тази бременност в началото кървих).

Ваня, аз като цяло съм без симптоми - досега 2-3 пъти съм имала киселини (от лютеница, която подозирам, че е пържена, защото е домашна, и домашна, бая мазна пица, та явно е от мазнотии Simple Smile  ), 2-3 вечери май леко ми се гадеше (ама не съм много сигурна Simple Smile  ) и веднъж ми стана много гадно от миризма в кухнята на задушен праз, но аз бях гладна тогава, а и преди да забременея тази миризма не ме кефеше. Така че споко Simple Smile

# 496
Момичета, гледам пишете за повръщане, киселини...почвам да се притеснявам, че аз нямам никакви такива изразени симптоми, даже не ми се гади, а и гърдите ми се поотпуснаха. Понеделник бях на преглед и уж всичко беше ок, обаче как пък така изобщо нямам бременни симптоми. Май пак ще ходя на преглед другата седмица, че изобщо не ми е спокойно (особено след като съм преживяла един ранен спонтанен аборт, а с тази бременност в началото кървих).

Ваня, аз като цяло съм без симптоми - досега 2-3 пъти съм имала киселини (от лютеница, която подозирам, че е пържена, защото е домашна, и домашна, бая мазна пица, та явно е от мазнотии Simple Smile  ), 2-3 вечери май леко ми се гадеше (ама не съм много сигурна Simple Smile  ) и веднъж ми стана много гадно от миризма в кухнята на задушен праз, но аз бях гладна тогава, а и преди да забременея тази миризма не ме кефеше. Така че споко Simple Smile

Ох, благодаря...да не се вкарвам във филми, че нещо ме е наред  Simple Smile 

# 497
Здравейте момичета, аз бях на преглед, видяхме бебчето, чухме сърчице и всичко е наред засега. Термина ми е 21.09. След три седмици пак сме при док. Аз лично се чувствам доста зле- гадене  денонощно, комбинирано с постоянен глад #Crazy.Кафе не мога да помириша, от което пък съм като парцал, постоянно ми се спи, абе ужас просто. И преди бях така дано отмине отново към 3 месец. Добре , че децата имаха грипна ваканция две седмици, че си полежах на воля когато ми е зле и съответно съм +2 кг ooooh!.И така, но пък ми е едно щастливо и захаросано в душата. Хубав и усмихнат ден на всички!

# 498
  • ул. "Мечтание"
Привет, мами!  Hug

Нощни очи,само съм чувала за тази техника,но не знаех,че се практикува във Варна.Би ли разказала как ти се отразява?Къде се провеждат часовете?Каква е цената на един сеанс?
Мисля,че имам нужда от такова нещо,определено!

Има я, да. Аз ходя при Светлана Иванова, но доколкото ми е известно има и други. Цената при нея е 25 лв. на процедура, прави се най-много веднъж седмично. Лично аз съм доволна. Оправих се от една ужасна кашлица, която преди това ме мъчи цял месец. Спря ми инконтиненцията. Имах проблеми със съня, които също отминаха. Вчера ми прави процедура за бременни. Появиха ми се киселини последните дни, прави ми за тях. Ще видим кога ще се появи ефекта. След процедурата за момента все още не са ми се появявали, ама ще видим.

ani4ka_88  Hug
Надявам се всичко да е наред и да овладеете кръвното. Praynig

poloni, надявам се скоро да ти мине. Гаденето може да се появи по всяко време на денонощието.

Пожелавам на всички с неразположения да се оправят бързо!  Hug

# 499
За раждането - Аз мисля да раждам там където ще се и следя - Св. Лазар, много приятна обстановка и всички са много мили. Не мисля, че е по-скъпо от останалите частни болници.

За гаденето- на мен ми става лошо само през нощта, онзи ден  Sick няколко пъти  Wink Wink

За косата- моята май се сгъсти и лицето ми се изчисти  Rolling Eyes

Иначе си лягам към 8-9, всяка вечер се чувствам много изморена.

На работа също всички са болни  #2gunfire всеки кашля, киха........... за сега издържах да не се разболея, даже в момента една колежка едвам гледа, но въпреки това не мисли да си ходи Rage. Док ми каза направо да ми пуска болничен и повече да не ходя, но аз мисля тактично да си използвам преди това отпуската  smile3508 и без това само напрежение ми създават.

Последна редакция: пт, 07 фев 2014, 11:43 от Qncheto89

# 500
poloni за гаденето, защо не пробваш с Натриев цитрат. На мен ми помага. Препоръча ми го моя фармацевт и наистина е супер. Безвредно е и можеш да си го пиеш когато имаш нужда.  Peace

При ме нещара са ОК. Хормоните ми са в норма и доки каза, че за сега няма да бързаме с лекарства.

# 501
При ме нещара са ОК. Хормоните ми са в норма и доки каза, че за сега няма да бързаме с лекарства.

Това е много хубаво Simple Smile. Аз забелязвам една стряскаща тенденция или мода, не знам как да го нарека  Thinking Когато отидох на лекар, за първи път , бях в 4-5 г.с. Прегледа ме с ехографа и ми изписа утрогестан и фолиева киселина. И това не се случва само на мен. Общо взето всичките ми познати бременни или майки на малки деца, са пили утрогестан, преди да бъдат изследвани. Не е ли редно първо да се назначат изследвания, с които да се определят нивата на хормоните в организма и чак след това да се изписват каквито и да било хормони? При вас как е момичета?

# 502
Здравейте  Simple Smile Записвам се в темичката ... термина ми е за 29.09.2014 г. и живот и здраве ще имаме близнаци.  Simple Smile

# 503
  • ул. "Мечтание"
Здравейте  Simple Smile Записвам се в темичката ... термина ми е за 29.09.2014 г. и живот и здраве ще имаме близнаци.  Simple Smile

Добре дошла и честито!  Hug

# 504
Благодаря  Grinning

# 505
  • София
Lilsito, добре дошла!!!!! Честито за близначетата! Толкова е хубаво! Кога разбрахте, че ще са двечки?

# 506
Вчера ходихме да чуем сърциче и тогава разбрахме, че ще са двечки. Миналата седмица се виждаше само 1 плодно сакче и изненадата беше наистина голяма вчера. Само, че едното е малко по-мъничко, но доки ме успокоява, че това било нормално. Сега се молим да се задържат и двете бебчета. Много сме щастливи с мъжът ми, а синът ни само говори, че в корема на мама има 2 бебета.  Grinning

# 507
  • гр.Варна
Lilsito ,Честити  Two Hearts  Още една мама с близначета....Страхотноооо!
Предполагамче баткото много се вълнува.Още повече щом бебетата ще са 2:)
Дай малко повече информация за първата ни страничка:От къде си,години?Simple Smile)), за да те впишат и теб сред нас:)

# 508
Лили от Ямбол, 26 г., термин 29.09.2014 г., второ дете.  Grinning

# 509
  • София
А в коя г.с. беше на първия преглед и сега на втория като видяхте двете сакчета? Ох и аз много се надявам да са двечки. Предния път бя на преглед в 5г.с. и дори и сърчице нямаше, та се надявам сега в 10г.с и аз на някоя изненада.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт