СЕПТЕМВРИЙКИ със усмивки на лица тръпнем, за да чуем сърчица

• 34 328
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Цветенце, да ти е жив и здрав рожденика!  newsm59

# 541
Цветенце, Честит Рожденик!  newsm59
fashionmama  Hug

# 542
  • Plovdiv, Bulgaria
 *Цветенце* да ти е жив и здрав баткото! Щастливи мигове на цялото семейство Simple Smile  newsm67

Fashionmama искренно се надявам всичко да е наред!   Praynig

# 543
Здравейте, септемврийски мамчета!
Най-сетне и аз се престрашавам да се запиша в темичката, която следя от самото й начало.
Бременна съм в 10 г.с., имам си една прекрасна калпазанка на 4г и 10м., от Варна, на 26г. съм.
Видях  EFP на 03.01., а на 15.01. ми беше първия преглед. Видя се сакчето, точицата (3мм) и сърдечната й дейност.
По принцип всичко беше планирано и очаквано, нооооо.... още не мога да повярвам, тъй като края на август се разделих с единия си яйчник и не вярвах, че толкова бързо ще се случат нещата.
Нямам определен термин, но по мои изчисление трябва да е някъде към 09.09.
Заради пустата грипна епидемия ще се запиша на ЖК на 11.02.Много дълго време ми се струваше до следващия преглед, а то ето че не остана.
Надявам се, че ще приемете още една мама сред вас  Blush

# 544
Добре дошла, Шушулкова! Желая ти лека и безпроблемна бременност и септември да гушкаш едно пухкаво бебче!   ylinfant

Последна редакция: сб, 08 фев 2014, 16:36 от megi_zdr

# 545
Fashionmama, дано всичко да бъде наред!  Hug

*Цветенце*, да ти е жив и здрав ражденика.  nbirthday

Шушулкова, добре дошла и леко бременеене.  Grinning

# 546
Здравейте бъдещи септемврийски майки ! И аз да се запиша в темата. Вече съм в края на 7 г.с. Вчера бяхме на втори преглед и се видя сърчицето на бебчо Heart Eyes Нямам търпение за следващият преглед, който ще е в началото на март. Термина ми е на 22. 09., на 22 г. съм,  първа бременност.  Успех на всички бъдещи мами  Simple Smile Hug

# 547
  • София
Цветенце, да ви е жив и здрав баткото!  Heart Eyes

Шушулкова, добре дошла! В ноемврийската отчетна си имаме Шушулче.  Mr. Green

fashionmama, пращаме ти много положителна енергия!  Praynig

Аз започнах да гледам Зимната олимпиада и още днес Оле Ейнар Бьорндален ме зарадва със седмо олимпийско злато- великан!  bowuu

# 548
Добре дошли на новичките!   bouquet

След дълго отлагане излизаме с приятели, днес вече няма как, а на мен ми се гади. Как ще издържа, незнам. Все още не искаме да казваме.

Лека вечер!

# 549
Здравейте мили момичета,

За мен днес беше последният ден на тази бременност. Както си бях в магазина, изведнъж ми прилоша и присви, адски болки, спазми, ... щях да припадна от болка, едва дишах и почти не дишах. Извикаха линейка в магазина, заведоха ме в спешното и там ме оставиха да чакам 5 часа и половина докато ме види лекар. Имали били много случаи. Междувременно нямах и сили да рева от болка, ни да викам, нищо, само ми капеха сълзи и простенвах като дете. На третия час ми сложиха система с парацетамол, не ми даваха да пия ни вода, ни да ям. И като отидох да пишкам, кръв. После пак така, след един час. Всичко изтече. Накрая като ме прегледаха, всичко беше се изпразнило. Сега отново съм празна. Какво да се прави, така било писано. Не знаех, че е толкова тежко, а пък за чувството не ми се говори....
Пожелавам ви на всички лека бременност, прекрасно раждане и още по-прекрасни здрави бебчета.
Целувки
  bouquet

# 550
# 551
  • София
Здравейте на всички,
fashionmama пожелавам ти успех, дано всичко да е наред.
shamenet много съжалявам, имам два неуспешни опита и знам как се чувстваш, но мисли, че скоро всичко ще се оправи и следващата бременност ще е успешна  Hug
Цветенце  newsm59 да е жив и здрав рожденика и много да ви радва.
 Добре дошли и на новите бъдещи септемврийки - лека и безпроблемна бременност

# 552
  • гр.Варна
Здравейте,
shamenet,много съжалявам за случилото се.И аз съм преживяла 2 пъти това чувство.Желая ти по-бързо да се отърсиш от негативните мисли и да гледаш само напред! Hug Hug
Reflekt,  welcome .Лека и безпроблемна бременност:)Ти от кой град си?Simple Smile
shushulkova welcome. Безпроблемна бременност и на теб:)Хубаво е,че броят на варненки расте:)Може лятото и есента дружно да обикаляме из Морската:)
Хубава вечер Hug  bouquet

# 553
Благодаря ви момичета  Hug
Шушулкова добре дошла.
shamenet  Confused много съжалявам, бъди силна и съвсем скоро ти пожелавам пак да изпиташ чудото.
VV и ние още не сме казали на никой и някак си ми става много тъпо само при мисълта за коментарите, които ще последват  Tired Близките ще се зарадват сигурна съм, но какво ме чака от "познатите"....... Така или иначе малко остана, защото за 19.02. трябва да се взема направление за ЖК, а в наше село това няма как да мине незабелязано  Mr. Green

# 554
  • Пазарджик
shamenet, съжалявам, наистина болката е голяма, дано бързо се възстановиш и скоро пак да си бременна.
Fashionmama, стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт