СЕПТЕМВРИЙКИ със усмивки на лица тръпнем, за да чуем сърчица

• 34 324
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
  • ул. "Мечтание"
Вие имате ли такъв силен нюх ?

И без да съм бременна имам и съм силно чувствителна към миризми. Та сега е още по-драматично!  Crazy

Ние още сме без вода. Уж до 19 часа... то да не стане до утре до 19 часа.  smile3515 smile3516

Еспа, може и да го усещаш, ако си чувствителна "вътрешно".  Thinking Предния път го усетих 10-11 седмица, а баткото в 14та. Може и по-рано да съм го усещала, но не знаех за какво да слухтя тогава.  Mr. Green
Имам познати, които твърдят, че усещат даже имплантацията примерно. Всичко е възможно! Simple Smile

# 226
  • ГО
Добро утро на всички!

Не пиша най-редовно, но пък редовно ви чета. Simple Smile
И при мен гаденето и останалите неразположения отминаха внезапно снощи. Останаха само болезнените гърди, ама предвид, че другото мина - търпят се.  Mr. Green
В 8 г.с. съм и се надявам да не се връща туй гадене, че не смея да мърдам много, много от дома.
Ходя на лекции (на дърти години и с 2 деца станах студентка  Crazy) и напоследък не съм много редовна, веднъж гаденето, второ и пътната обстановка, а не съм чак толкова смел шофьор.

Не знам за вас, ама аз имам много емоционални сънища. Раждам, болници, бебета, деца - всяка нощ.  Crazy Crazy Crazy

За казването - казахме на роднини, а аз на 2-3 приятелки, приятелите ни като цяло още не знаят. Знае само цял форум, както и няколко групи във Фейсбук - нищо работа  ooooh! Joy Предните пъти не сме крили, не, че сега крием, просто не сме се виждали.

Хубав ден на всички! При нас е мнооого студено -13 градуса показвал термометърът на колата.

п.п. Казвам се Камелия на 29г.  - трето бебче Simple Smile

# 227

Еспа, може и да го усещаш, ако си чувствителна "вътрешно".  Thinking Предния път го усетих 10-11 седмица, а баткото в 14та. Може и по-рано да съм го усещала, но не знаех за какво да слухтя тогава.  Mr. Green
Имам познати, които твърдят, че усещат даже имплантацията примерно. Всичко е възможно! Simple Smile

Здравейте мамита Simple Smile, ах че хубаво звучи  Hug
Аз съм на 34 г., първа бременност(мнооогоо дълго чакана и мноооогооо желана).
Последният МЦ беше на 28 декември (с продължителност 26 дни) и калкулатора ми изчислява 2 октомври, записах се и октомврийската тема, но искам да се запиша и при вас, защото ми се струва че съм повече за септември, отколкото за октомври.
Първо искам да честита на всички бъдещи мами и да им кажа да не се притесняват, в крайна сметка, каквото ни е писано момичета. С притеснението си само натоварваме организма и бебоците. Така, че само позитивни мисли и всичко ще е ок   bouquet
А относно усещанията, аз усетих имплантацията си и бях сигурна, че съм забременяла, наистина не знам как да го обясня, но е едно наистина "вътрешно" усещане.
Вчера бях и на първия си преглед, имаме си една прекрасна малка точица  newsm44
Ехографа ми изчисли, че съм 4с. + 6 д. Във вторник(4.02) съм на преглед и тогава доктора каза. че ще може да чуем и сърчицето.
Стискам палци на всички, нещата да вървят добре и ви  Hug

# 228
Espa, казваш че още малко и отминава, а? Не мога да се сетя, но като бях бременна с дъщеря ми, ми беше много зле почти до края на третия месец. Чак ревях по едно време и сега незнам дали просто това е началото и ме чака нещо още по страшно  Joy

Колкото до усещането, аз първия път усетих пърхане в корема. Все едно пърха пеперудка. Страхотно усещане. Сега ще ми е много интересно кога ще го усетя.

Сега чакам едни ревизьори  #Cussing out само да не ме разкарват нон стоп, дай тва, дай онова, че сигурно няма да се сдържа и ще го отнесат.

Кой беше на преглед днес? Тиата и Йоана, нали? Чакаме ги на отчет.

Добре дошли на новите мами!   bouquet

# 229
И аз все имам странното чувство, че нещо усещам в коремчето (което макар и в 6 г.с. седи леко "изхвръкнало", но то и принципно не ми е много стегнато), вероятно просто защото мислите ми са насочени натам.
За сънищата, които споменахте - и моите са ненормални направо, по-тежки от друг път, но много цветни и много си ги помня. А освен тях ме налягат ужааасно черни мисли - направо съм се видяла в чудо. Опитвам се да си мисля прекрасни неща, но ми е едно тъжно, тъпо...дано минава по-бързо, че аз принципно съм такъв усмихнат човек, а сега не мога да се позная.
Иначе - не смея още на никой да кажа за бебока. Толкова е чакан и толкова ми е ново всичко и все не смея да "си призная", чакам да чуя сърчицето, но тогава сигурно ще почна за друго да се притеснявам. Май е време да споделя поне с най-близките, за да помогнат със съвети и радостни реакции.
Хм, явно са нормални тези неща, особено при първа бременност. Вчера даже стана повод за майтам с ММ, тюхках се и му се оплаквах "Кааак ще го преживея това още 2 пъти?!" Simple Smile
Стискам палци за повече хубави мисли и никакви притеснения и проблеми на всички  Two Hearts

# 230
  • София
Еспа, извинявай, че така закъснях с инфото, ама с малко дете, знаеш как е  Mr. Green
Пускам ти направо снимка на етикета.

Скрит текст:

# 231
Към UniverseLoveMe - Наистина ли си сигурна в това за болничните, мен ме мъчи точно този въпрос от една седмица и си блъскам главата наляво и надясно да разбера отговора?!
Към fasionmama - И аз мисля, че доктора е сбъркал, защо не потърсиш второ мнение, а как си със симптомите?!
Аз съм в 8 г.с, а съм на преглед в 11-тата и до тогава се мъча да не откача, въпреки че се успокоявам, че не съм само аз така, на дали има някоя от вас, която да не я мъчат същите тревоги! Не ми се гади, което е много хубаво, хапвам си и много ми се спи и това е! Понякога си мисля защо не ми се гади, после си казвам аз съм полудяла бременните, които повръщат се молят да не повръщат, а аз питам за гадене. хахахаха  Joy

# 232
  • София
Селина, въобще не се коси за гаденето. Не е задължително да го имаш. С предната бременност нямах ама абсолютно никакво гадене, само зверски глад до 3 месец. Ама като казвам зверски, наистина беше така и няма никаква доза преувеличение. Ям и след 1 час ми къркореше коремът. Беше брутално. Сега не съм така. Сега имам повечко киселини и само сутрин се будя като вълк гладна. Иначе имах леко гадене съвсем в началото, но то отмина. Гърди въобще не ме болят, само имам чувствителни зърна.
На преглед съм чааааааааааааааак на 13-ти февруари. Трябва да ида на гладно за изследвания и регистрация.

# 233
Селина, въобще не се коси за гаденето. Не е задължително да го имаш. С предната бременност нямах ама абсолютно никакво гадене, само зверски глад до 3 месец. Ама като казвам зверски, наистина беше така и няма никаква доза преувеличение. Ям и след 1 час ми къркореше коремът. Беше брутално. Сега не съм така. Сега имам повечко киселини и само сутрин се будя като вълк гладна. Иначе имах леко гадене съвсем в началото, но то отмина. Гърди въобще не ме болят, само имам чувствителни зърна.
На преглед съм чааааааааааааааак на 13-ти февруари. Трябва да ида на гладно за изследвания и регистрация.
Благодаря ти за успокоението, само дето на мен ми е първа бременност, но съм положително настроена, че всичко ще е наред и че ако нещо не е наред трябва да разбера, до момента всичко е 6, така че продължавам да се радвам и да не допускам черни мисли! А относно гърдите, отначало нищо им нямаше, сега дори сутиена ми пречи!

# 234
fashionmama, Благодаря за новата тема, сега се записвам и по-късно ще ви изчета, че нещо я бях пропуснала тази тема Simple Smile

Да допълня инфото за първа страница - на 31 г. съм, от София, чакам първо бебче..малко по-късно ще ви разкажа и положителните ми емоции от вчера Simple Smile

# 235
matsutka Ти си успокоение за всички неопитни майчета, които се притесняваме защо така нямаме силни симптоми Simple Smile

# 236
  • София
matsutka Ти си успокоение за всички неопитни майчета, които се притесняваме защо така нямаме силни симптоми Simple Smile
Hug Hug Hug Живи и здрави бебчета да имаме! Симптомите колкото по-малко, толкова по-добре. Хич не обичам да повръщам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Благодаря ти за успокоението, само дето на мен ми е първа бременност, но съм положително настроена, че всичко ще е наред и че ако нещо не е наред трябва да разбера, до момента всичко е 6, така че продължавам да се радвам и да не допускам черни мисли! А относно гърдите, отначало нищо им нямаше, сега дори сутиена ми пречи!
О и аз бях така с гърдите първия път. Сега даже ми е странно, че не ме болят. Тогава болката беше на прага на нетърпимото.

# 237
  • София
Espa, казваш че още малко и отминава, а? Не мога да се сетя, но като бях бременна с дъщеря ми, ми беше много зле почти до края на третия месец. Чак ревях по едно време и сега незнам дали просто това е началото и ме чака нещо още по страшно  Joy

Колкото до усещането, аз първия път усетих пърхане в корема. Все едно пърха пеперудка. Страхотно усещане. Сега ще ми е много интересно кога ще го усетя.

Сега чакам едни ревизьори  #Cussing out само да не ме разкарват нон стоп, дай тва, дай онова, че сигурно няма да се сдържа и ще го отнесат.

Кой беше на преглед днес? Тиата и Йоана, нали? Чакаме ги на отчет.

Добре дошли на новите мами!   bouquet

Аз съм в понеделник на 3 февруари на преглед!Нямам търпение! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 238
Момичета,  това,  че не ви се гади е голямо предимство,  радвайте му се.  При мен като се започна от 6 г.с до ден днешен ми се гади непрестанно и денонощно.  Вече забравих какво е да изпиташ удоволстеие от храненето,  все е насила.  Нощем се събуждам постоянно с позиви за повдигане. Не А днес получих и бонус: първото повръщане.

# 239
Момичета,  това,  че не ви се гади е голямо предимство,  радвайте му се.  При мен като се започна от 6 г.с до ден днешен ми се гади непрестанно и денонощно.  Вече забравих какво е да изпиташ удоволстеие от храненето,  все е насила.  Нощем се събуждам постоянно с позиви за повдигане. Не А днес получих и бонус: първото повръщане.
Да ти кажа вече започвам да се радвам, че не ми се гади и не повръщам, като чета на теб как ти е, не благодаря!
Но все пак спокойно и при теб ще отмине, поне е за добра кауза  Wink

Общи условия

Активация на акаунт