СЕПТЕМВРИЙКИ със усмивки на лица тръпнем, за да чуем сърчица

• 34 414
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
  • ул. "Мечтание"
matsutka, заинтригува ме!  Flutter Няма ли да наминаваш към Варна?  Mr. Green

Цвети, с класическа хомеопатия можеш да лекуваш и през бременността. С Боуен терапия също може да се оправят такива проблеми. Peace Не съм съгласна, че е нелечимо, но алопатичната медицина не се справя особено добре с подобен тип проблеми.

# 361
matsutka, сутрин го пия като заместител на кафе. Какво друго мога да пия сутрин?

# 362
  • София
Нощни очи  Mr. Green никакъв път нямам към Варна за съжаление.
Цвети, честити ти две точици, пропуснах те преди малко, извинявай.  Embarassed Hug Аз също ще ти кажа, че това е нещо лечимо, но не и от медицината. С храна професионално мнение, хр. добавки и благоприятен хранителен режим, можеш да се излекуваш. За съжаление бременността винаги отключва съществуващи или скрити проблеми в тялото ни. За това, каквото ни се появи по време на бременност като симптом, то след години всъщност това ще е нещо, което доста ще ни тормози.
matsutka, сутрин го пия като заместител на кафе. Какво друго мога да пия сутрин?
Ами просто пий кафе. Защо си спряла кафето. 1 на ден е напълно нормално.

# 363
  • София
Много сте активни, много е хубаво това  Hug Аз днес бях на преглед, видяхме тупкащото сърчице- докторката де и съм много щастлива  Joy  Още по вълнуващо е , че след две седмици пак иска доки да отида , защото й се раздвоявало нещо и има съмнения да не са две  Crazy
За киселините ми каза две лекарства едното е Талцид, пък ще видим. За д-р Марков и аз съм доволна от него от първата ми бременност, тази ще видим при кой ще е .

Честити сърчица и търпение за предстоящите  Hug

# 364
  • София
dgudge, стискам палци да са двечки. Много хубаво ще е  Hug

# 365
Защото ми се гади от кафето.

# 366
  • ул. "Мечтание"

Инка например. Simple Smile Има вкус на нес кафе. Сок, прясноизцеден, чай (зелен или билков, подходящ за бременни)... Ошав, компот... Айрян.
И принципно... нужно ли е да пиеш нещо сутрин?

dgudge, честито! Да стискаме ли палци за близнаци?  Mr. Green

# 367
Момичета, благодаря за съветите относно моя проблем  Toilet Единственото което не съм пробвала е кисело мляко с овесени ядки. Сега като се замисля, преди да забременея само с това закусвах, но след като забременях , изгубих апетит за овесени ядки и дори ми се повдигаше само като ми се мерне пликът в шкафа... нооооооо, още довечера смятам да хапна една порцийка, защото работата наистина е сериозна  Tired Face Стана ми интересно това, което пишете за прясното мляко. Аз много го обичам, но сега се позамислих малко и ще го спра, така и така и неговата миризма сега не ми понася много много.....

Аз днес и температура вдигнах  doh 37.3  е . Някъде прочетох, че било нормално по време на бременност. . . Вие какво мислите? Знам,че мога да пия парацетамол, но по принцип не съм фен на лекарствата и за сега ще стискам, но ако се качи още малко, няма да си правя експерименти и може би ще изпия един...

Цвети, стискам палци за двете тупкащи сърчица  Two Hearts Стискам палци за всички тупкащи сърчица тук във форума и пожелавам по-малко поводи за притеснение и повече радостни мигове на всички нас.

Лека вечер на всички   bouquet

# 368
  • София
А защо пиеш мляко? То по принцип няма вкус на кафе  Mr. Green Извинявай, че така питам, ама не виждам как бих могла да си заместя кафето с мляко.
Не искам да звуча заядливо, не ми е това целта.  Hug Дано скоро премине периода и да можеш да си пийваш кафенце.  Praynig

# 369
  • ул. "Мечтание"
Wickedly, за температура под 38 градуса не е удачно да се пият лекарства. Rolling Eyes При липса на други симптоми е напълно възможно да е нормалната ти повишена бременна температура.

# 370
Цвети, моите и трите бременности ги започвам с наднормено тегло и всеки следващ път повече от предишния. Най-вероятно ще качиш по-малко от средното. Първата бременност я стартирах на 96 кг, втората на 102 кг, тази я стартирам на 110 кг. Предните два пъти качих 6-8 кг.

Ако имаш време, потърси назад, бях пускала калкулатор, който изчислява минимално-максимално тегло по време на бременност. Има и опция, когато става дума за близнаци.
Не се тревожи толкова за теглото. Има си някои неприятни моменти, но като цяло, ако принципно нямаш здравословни проблеми, не е кой знае колко по-"страшно", отколкото, ако си с нормално тегло.

matsutka, сега се притесних  ooooh! аз пия по една чаша на ден

Без паника!  Hug Ако можеш избягвай консумирането на прясно мляко като цяло и толкова.  Peace

Може би аз не съм вред нещо, ама нищо такова не открих newsm78 А каквото си публикувала всичко съм отворила, но нищо де Simple Smile Благодаря все пак за подкрепата Simple Smile Тия кила после ще ги пребора, като търча като луда не по едно, а по две гъзета  Laughing

# 371
  • ул. "Мечтание"
Може да е бил линка в предишната тема.

Ето го пак: http://www.baby2see.com/pregnancy_weight_calculator.html

# 372
А защо пиеш мляко? То по принцип няма вкус на кафе  Mr. Green Извинявай, че така питам, ама не виждам как бих могла да си заместя кафето с мляко.
Не искам да звуча заядливо, не ми е това целта.  Hug Дано скоро премине периода и да можеш да си пийваш кафенце.  Praynig

Защото трябва да пия нещо топло сутрин, не мога ей така. Кой чай е подходящ за бременни, защото нямам време сутрин да си правя фреш, на работа съм.

# 373
  • София
Аз кафето го обичам на мляко с нес само, но от две седмици никакво не обичам. Не е вредно кафето ако е едно за деня. аз от всички по-силни миризми: кафе, подправки дори от соленото си имам веднага проблем със стомаха  #Crazy , но както доки днес каза : Нас ни радва когато на вас ви е зле, значи всичко върви добре. Много се пазете от грипа, лекарката ми го повтаря всеки път, защото в момента в болницата има по 3-4 майки със загубен ембрион  #Crazy Cry в по-ранните седмици бил опасен грипа за ембриона. Но ние ще се пазим  Peace

Много ще се радвам да са две и на моят мъж каква усмивка му блесна като му казах  Heart Eyes

# 374
  • София
Моят съвет е да пиеш топла вода и след това да закусиш. Доколкото разбирам пиеш мляко и излизаш, а закуска има ли? Ох, сори, ама това ми е професионално изкривяване, понякога хората не ми искат съвети, а аз ги давам.  Embarassed Фрешът сутрин на гладно ще ти остърже стомаха много жестоко, така се получават гастрити и т.н. проблеми със стомаха.
Сори, станах досадна, а го мразя това.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт