Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви данни могат да бъдат добавени в нова тема?
Какви са някои от преживяванията на майките по време на бременността?
Какви са някои от препоръките и споделените опит на майките?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви данни могат да бъдат добавени в нова тема?
-
Какви са някои от преживяванията на майките по време на бременността?
-
Какви са някои от препоръките и споделените опит на майките?
-
Какво е нормалното развитие на бременността според ехографските данни?
-
Защо се използва утрогестан и аспирин протект по време на бременност?

Няма ли да наминаваш към Варна?
Не съм съгласна, че е нелечимо, но алопатичната медицина не се справя особено добре с подобен тип проблеми.
Аз също ще ти кажа, че това е нещо лечимо, но не и от медицината. С храна професионално мнение, хр. добавки и благоприятен хранителен режим, можеш да се излекуваш. За съжаление бременността винаги отключва съществуващи или скрити проблеми в тялото ни. За това, каквото ни се появи по време на бременност като симптом, то след години всъщност това ще е нещо, което доста ще ни тормози.
Още по вълнуващо е , че след две седмици пак иска доки да отида , защото й се раздвоявало нещо и има съмнения да не са две
Единственото което не съм пробвала е кисело мляко с овесени ядки. Сега като се замисля, преди да забременея само с това закусвах, но след като забременях , изгубих апетит за овесени ядки и дори ми се повдигаше само като ми се мерне пликът в шкафа... нооооооо, още довечера смятам да хапна една порцийка, защото работата наистина е сериозна
Стана ми интересно това, което пишете за прясното мляко. Аз много го обичам, но сега се позамислих малко и ще го спра, така и така и неговата миризма сега не ми понася много много.....
37.3 е . Някъде прочетох, че било нормално по време на бременност. . . Вие какво мислите? Знам,че мога да пия парацетамол, но по принцип не съм фен на лекарствата и за сега ще стискам, но ако се качи още малко, няма да си правя експерименти и може би ще изпия един...
Стискам палци за всички тупкащи сърчица тук във форума и пожелавам по-малко поводи за притеснение и повече радостни мигове на всички нас.
аз пия по една чаша на ден
А каквото си публикувала всичко съм отворила, но нищо де
, но както доки днес каза : Нас ни радва когато на вас ви е зле, значи всичко върви добре. Много се пазете от грипа, лекарката ми го повтаря всеки път, защото в момента в болницата има по 3-4 майки със загубен ембрион
в по-ранните седмици бил опасен грипа за ембриона. Но ние ще се пазим