90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 248

• 29 540
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
bobybonta, не кърмя.  Peace

# 601
  • Шоколандия

Колко си висока?От колко килограма започна и преди колко време?
Благодаря и извинявай за любопитството!

180 см съм, а започнах 83 кг.

# 602

Тоя хляб за какво си го яла?

Руминаааааааа  Heart Eyes

Ами, реших, че не искам пица, спагети, торта и др.п. , а хляб...

Аз не правя което искам, а което трябва, щом искам нещо друго
В случая да отслабна
Щом виждаш, че няма резултат вместо голяма филия хляб, опитай с друго. Голяма салата и малка филия ,вита,бонус и др без брашно

# 603
Инка- в тези неща, които изброи също има брашно. А дали ще са тиквичките и морковите на салата или супа, са си все същите продукти. Мисля, че домашният хляб е доста по-полезен от който и да е купен, аз също си го правя от пълнозърнесто брашно.   bouquet

# 604
Здравейте Simple Smile Бронхита отшумява, сега съм с подута буза от зъб Sad Квазимодо виждали ли сте?  Crossing Arms
Карам си диетата .малко остана, днес беше плодов и хапнах ябълки, банан и портокал + орехи Simple Smile
За утре ще си варя яйца Simple Smile ще видим с каква гарнинура Simple Smile
От понеделник на работа Simple Smile стискайте палци Simple Smile  Hug

# 605
Днес хапнах за първи път във ВХД торта - все гледам да е нещо по-диетично! Да видим сега как ще ми се отрази! Simple Smile))
За сега свалям всеки ден по малко грамчета... но важното е, че се движа бавно, но славно надолу!

Днес на обяд направих вкусни дюнери - препоръчвам! Simple Smile
Ползвах купени фалафели (май така се казваха) за дюнери, отговарящи на режима. Запържих моркови, лук, гъби и чушки с много малко олио и сол на едри парчета. Напълних дюнерите, като добавих свежи домати и зелена салата, за финал кетчуп - получиха се  мнооого вкусни! Simple Smile))

Приятна почивна вечер! Simple Smile

# 606
  • в окото на щастието !
bobybonta, благодаря за вниманието Simple Smile на 26 съм, нямам абсолютно никакви проблеми и не приемам медикаменти, но нещата не се получават, както очаквах...
Ще си напиша днес какво ми е менюто, може да успееш да ми доловиш издънките:
въглехидратен ден
закуска: фреш от два портокала
обяд: супа от тиквички и моркови с розмарин, малко солчица, къри - пасирана и една голяма филия хляб (от домашната хлебопекарна)
вечеря: същата супа наполовина с половин филийка
чувствам се като на писмен изпит, чакам оценката Grinning
За днес си на 6 .  Laughing Утре плодовия е ясен . Да видим следващите дни как ще са ти .
aleksia - добре си си дошла. Отново заедно ще диетуваме . Hug
Catalonia- щом не кърмиш - скачай тука смело и на пролет- секси мамче .  Heart Eyes От колко ще стартираш ?
sladkoto_agi- дано секне вече тая серия . Дръж се  Hug

# 607
  • гр.София
От домашната хлебопекарна хлябът е още по-засищащ и лепящ се по Д Stop Спри с него или си позволявай само по половин филия. Аз сега използвам хлебопекарната само з(а месене на тесто за пица или правя само за мъж ми хляб, но не ям от него.

Картофите с ориз на Нана бяха чудни. И детето ми ги нападна Shocked А то си ми е злоядо.  Laughing

# 608
Боби  Heart Eyes видях че сме заедно, ама не бях сигурна, че ще се сетиш. Това че сме пак с теб е голям стимул   bouquet

# 609
  • в окото на щастието !
Боби  Heart Eyes видях че сме заедно, ама не бях сигурна, че ще се сетиш. Това че сме пак с теб е голям стимул   bouquet
Как няма да се сетя . Laughing Аз хубавите хора ги запомням   Hug
 За хляба на Barkitka - съвсем си е резонен . Днес е на въглехидрати . И няма значение никакво как и къде  е приготвен . Позволено е брашно  до към 250 гр за тесто за обяд и половината за вечеря . Нейната филия едва ли съдържа толкова брашно . Ще видим следващите дни как ще е . Да не бързаме да скачаме .
 Аз подозирам, че като е решила да е на режим, си е намалила рязко храната и е минала в режим запасяване. Но - нека се отчита редовно и ще открием къде е проблема . Grinning

# 610
  • София
Днес не си написах менюто, че до последно беше чуденка и накрая оплесках нещата  Mr. Green Винаги така става, като не си направя плана предварително. Едно, че седнях да вечерям в 19ч, второ, че смесих белтъците  Tired Не правете като мен! Ще видим утре кантара как ще ме накаже, ама аз като видя, че тръгвам много надолу с минуси и веднага си наваксам - да не взема да заслабна прекалено  ooooh!

Благодаря за коментарите по повод кръвното! Следващия път като ми призлее ще пробвам някой от методите  Peace

# 611
  • София
Картофите с ориз на Нана бяха чудни. И детето ми ги нападна Shocked А то си ми е злоядо.  Laughing

Виждаш ли защо у дома злояди няма, ма на диета има  Joy

# 612
Фиданки Hug Добър вечер!

Днес белтъчният ден изкарах така:

Закуска - банан
Обяд - таратор и кашкавал
Вечеря - също

Утре ще пробвам картофите с ориз на Нана  Heart Eyes

Румина , изглеждаш чудесно! Ако не е тайна може ли да споделиш колко кг беше като започна режима?

# 613
Добре дошли на новите! Успех на всички! Вярвайте в него! Щом аз, бабата, свалих почти  19 кг, от които 12 кг в първата врътка, вие младите, ще свалите повече. Само спазвайте правилата!
 А моят пореден  плодов ден премина като   по ноти с ябълки, мандаринки  и малко орехови ядки.
До скоро!

# 614
bobybonta , ще стартирам от 65 кг крайна цел 50...примерно, може и повече  Laughing .

Общи условия

Активация на акаунт