90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 248

• 29 540
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
Добър вечер на всички! Simple Smile Преди 4 дни с една колежка започнахме диетата.Друго момиче от работата също е спазва,но тя вече е на 20-21 ден, та и ние двечките решихме да се захванем.Понеже рабтата не ни позволява да спазваме стриктно часовете между храненията обядваме в 12 и вечеряме към 6-7(когато се приберем).Та днес ми е плодовия ден но понеже съм в МЦ и нямам никакъв апетит съм изпила 1 фреш портокал и съм изяла 1 ябълка за целия ден.Старая се да пия мин 1,5 л. вода.И понеже гледам че си пишете менютата и се съветвате , бих искала да ви попитам може ли утре да си направя яйца с фоматен сок бъркани?Надявамсе да изкарам и 90 дни,да не се отказвам Simple Smile . Много напълнях в последно време и сега искам да се стегна.Ще започвам да си правя и чай с джинджифил,много го хвалят и него.Таа така Simple Smile Ще следя темата и резултатите ви с интерес и ще споделям и моите.Лека и приятна вечер на всички !   bouquet

# 616
Предполагам, че става въпрос за Доматен сок към яйцата. Ако е така, може.

# 617
  • гр.София
nana77, виждам, виждам Mr. Green Големи вкусотии споделяш. Ако дадеш и някаква идея какво да направя с едни броколи, където съм взела  newsm78 Grinning

Catalonia, недей под 50 кг. да искаш. Колко си висока? Аз стартирах от 62.5 кг. и съм висока 165 см, гоня 52, максимум 50.

мария_89, добре дошла! Можеш да ядеш бъркани яйца с доматен сок.

# 618
Правилно,предположение  Simple Smile . Мерси за отговора.

# 619
Момичета, има ли някъде или ако не - ако искате да си направим таблица, в която всеки да си пише стартиращите килограми и после всеки да си пише промяната след месец, след 2... и така... За да виждаме как се движат килограмите на отслабващите. Всеки като пише за себе - толкова много са потребителите, че е объркващо кой какво е споделил... Simple Smile

# 620
  • София
nana77, виждам, виждам Mr. Green Големи вкусотии споделяш. Ако дадеш и някаква идея какво да направя с едни броколи, където съм взела  newsm78 Grinning

Е, как, веднага казвам. Даже Инка може да си я копира таз рецепта, че нали има една кофа заквасена сметана  Joy

Бланшираш броколите в подсолена вода. Разбиваш хубаво заквасената сметана - и я изсипваш в тиган с малко олио, сол и черен пипер. Като клокне, слагаш броколите в тавичка, заливаш ги със сметаната, настъргваш кашкавал и запичаш във фурната.

# 621
Нана  Hug

Днес съм плодова:
З-банан
О-плодова салата+ядки
Сз-Ябълки
В-банан

Утре да видим кантара Crazy
Мариновала съм едни крилца и нямам търпение утре да ги изпека  Mr. Green

# 622
  • Шоколандия
nana77, виждам, виждам Mr. Green Големи вкусотии споделяш. Ако дадеш и някаква идея какво да направя с едни броколи, където съм взела  newsm78 Grinning

Не съм Нана, но на белтъчен правих тези: http://didi-mybook.blogspot.com/2011/02/blog-post_04.html Много сполучливи според мен, но един съвет - използвай обезсолено сирене и не добавяй никаква сол, става си соленичко от кашкавала и топеното сирене. С единствената разлика, че аз не сварих броколите, ами ги изсипах както са замразени в тавата. Полях ги с горещия сос (който разредих с максимум 100 мл вода, колкото да стане гъст сос) настъргах кашкавал и запекох. Като стана златист кашкавала, броколите бяха добре приготвени - нито сурови, нито разварени.

# 623
Мацки, утре ще ви чета.Надявам се всички да сте в цветущо здраве, добро настроние и на 100 % режимни, аз поне съм такава. Peace На грешниците им се пише на Д.
Купонът беше жесток.То като си трезвен като репичка било още по-весело. Simple Smile
Отчитам менюто.
Ден 18  Варива:
З –  банан – негърче (ама отвътре си беше ОК)
О – Тюрлю гювеча на Нана, зелена салата с краставица
В – същото + салата: червени чушки, царевица(без захар), чесън, копър + бебешка шопска без сирене.
nana77 , тюрлюто – вРЪхът.Няма го вече.Дано не са ти почервенели ушите, че по едно време беше център на разговора.Мъжът ми те прекръсти на мама Ам-Ам . Цяла седмица се храним по твоите рецепти.Даже ме питаха за утре мама Ам-Ам какво е подготвила.....
Chocolate Lover,дано не си се е удавила днес във водния!Утре ще чакаме резултати!
Хубава вечер на всички!

# 624
Здравейте мацки,
има ли някакви промени във форума,че не виждам нито една линийка?
Аз искам да си сложа линийка за отслабване, но виждам ,че никой не отговори на запитването ми по-рано как може да стане.
Благодаря ви!

# 625
  • Калифорния, САЩ

Lacrima87, ако не виждаш подписите на потребителите, влизаш в Профил- Настройки Изглед и Подредба - Не показвай подписите на другите потребители. Има едно тикче, махаш го и готово. 
  А за линийката - не мога да ти помогна.

# 626
Момичета, има ли някъде или ако не - ако искате да си направим таблица, в която всеки да си пише стартиращите килограми и после всеки да си пише промяната след месец, след 2... и така... За да виждаме как се движат килограмите на отслабващите. Всеки като пише за себе - толкова много са потребителите, че е объркващо кой какво е споделил... Simple Smile

Имаше на 1ва страница, но не се поддържа вече, защото момичето (janeta) вече не е във форума. Ак о има желаещи аз нямам против. Изпращайте ми данни тук или на ЛС и ще я направя. Ще я разделя по месеци и седмици на започване. Стига да искате.
Добро утро на останалите. Сервирам кафето и се опитвам да не мисля за +са от 1 кг Crossing Arms Мразя МЦ и всичко свързано с него.

# 627
Добро утро,днес плодове Simple Smile Хубав ден на всички!

# 628
  • София
Добро утро.

cveteses радвам се, че ви е харесало.

Днес съм на въглехидрати. Метнах едно хлебче в пекарната да се прави и се върнах в праисторическите време с едни супер мамути в хладилника  Joy Та това ще е обядът. За вечеря - бисквитена торта.

# 629
Добро утро   bouquet

За първи път след плодов съм в +  #2gunfire Бясна съм  #Cussing out Уж почвах да свалям 4-ят килограм,а сега след този плодов съм свалила има няма 2-3  #Crazy Знам,че не може всеки ден да се слабее,това ми е 3-тата врътка,но все пак след плодов +  #2gunfire Дано нещата се нормализират  Praynig След 18 дни заминаваме на гости и искам да съм в добра форма  Peace

Та,за днес мисля да опека едни крилца,а за вечеря млечни или пак месо

Общи условия

Активация на акаунт