90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 248

• 29 543
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
Привет и от мен  Hug.
Аз съм -2, ден 22-ри. Кантара не мърда особено, но всички панталони са ми дълги, а в тази част на тялото са ми излишните килограми.

Вчера: белтъчини.
З. 1/2 порция киви
О. 2 бр. пържени кюфтета + салата от моркови, зеле и маслини+ свинска супа. + 1 филия пълнозърнест хляб
В. стек сьомга на тиган с няколко капки зехтин и розова хималайска сол + салата от рукола и бейби спанак с 1/2 лимон и зехтин.

1 час преди вечеря пих кафе и хапнах един банан, че едва удържах ламята  Joy
Това с ламята ми стана много любимо. Давам Нобелова награда на човека, измислил този лаф  Hands Clap

За днес:
З: 1 порция киви,
О: като четох менюто в стола припознах супа от леща и фасул + задушени картофи с копър. Ако не ми стигне ще взема салата от зеле и моркови.
В: ще ви чета, ще мисля  newsm78 ,  имам крем-супа със зеленчуци - праз, чушка, морков, тиква и картоф  newsm78 Не я пробвах, като я готвих, че бях на друго  Crazy

# 166
Здравейте ..това да си седиш в къщи не е работа ...имаш време за неща, за които е по-добре да нямаш ...като например да си измериш мерките на тялото и да видиш, че имаш намален само 1 см. от корема Cry Е, това беше поредния пирон, който си забих ....Ако се отслабваше от сълзи ..щях да съм 10 кг. аз ви казвам ..депресията ме е налегнала здраво ..и днес още повече се подтиснах Cry
Не знам след вчера колко съм качила ама съм си на обичайните кг., с които започвам всички 4-ки ..няма мърдане Cry
Днес плодове ...и нз какви ядки ..с това гърло ...снощи не съм спала от болки в гърдите ..днес трябва да изляза за ОЩЕ лекарства Sad
Хубав ден момичета и се пазете  Hug

# 167
Здравейте ..това да си седиш в къщи не е работа ...имаш време за неща, за които е по-добре да нямаш ...като например да си измериш мерките на тялото и да видиш, че имаш намален само 1 см. от корема Cry Е, това беше поредния пирон, който си забих ....Ако се отслабваше от сълзи ..щях да съм 10 кг. аз ви казвам ..депресията ме е налегнала здраво ..и днес още повече се подтиснах Cry
Не знам след вчера колко съм качила ама съм си на обичайните кг., с които започвам всички 4-ки ..няма мърдане Cry
Днес плодове ...и нз какви ядки ..с това гърло ...снощи не съм спала от болки в гърдите ..днес трябва да изляза за ОЩЕ лекарства Sad
Хубав ден момичета и се пазете  Hug

Не се предавай :* :* :*

# 168
Здравейте момичета!Записвам се при вас,на режима съм от 11 януари до момента съм свалила 3 кг. и половина,искам да сваля още 4 кг.Следя ви с интерес и много се радвам на всички,който са постигнали желаните килограми.Желая ви хубав ден:)

# 169
Добро утроо  Hug
С тази ламя ме подсетихте за лаф от друга подобна тема: "да върнеш свинята в кочината"  Mr. Green Мноого ме кефи Simple Smile
inka2001 Hug
Бях мноого приятно изненадана онзи ден като тръгнах да си търся някоя дрешка за рд, не, че си купих де, но - влизам в магазин, в който няяяякога носех 46 размер  Sick, после минах за дълго време на 44 и този път, пробвайки едни поли, успях да се навра в 40-ти!!! (Вярно, че бяха леко еластични, ама все пак  newsm44)
sladkoto_agi , само заради неотслабването ли си толкова тъжна или има и друго? Sad Ти колко кг си и колко искаше да свалиш?
Днес менюто май ще бъде:
з. 2 безумно кисели кивита
о. постни чушки, картофена салата+червено цвекло+моркови салатка
в. торта+ред ч. шоколад

Не ми се ядеше това за обяд, но не мога да измисля друго, гледах вашите менюта за идеи, но нищо не ми се прияде толкова  Mr. Green

# 170
След вчерашния белтъчен на яйца(5 бр),  съм (+0.300)  Embarassed. Явно на белтъчен ще съм си с (+), останаха за проба само млечните. Пилешко, свинско, риба, яйца – все съм на +.
Днес съм 14 ден – скорбялен. Дотук изследването е, че качвам с леща, свалям с ориз. Исками се да вкарам и картоф, но някак си да го съчетая с ориза.Някой да ми даде подходяща рецепта за ориз с картофи?И някакви ориентировъчни количества, че домочадието не иска да ми дояжда манджите! Simple Smile
Оплаках се! Отивам да ви чета.

# 171
cveteses, оризът с картофи на фурна на Нана, няма да съжаляваш  Hug За мен преди беше безумна комбинацията от картофи и ориз, сега е чууудна!
Картофи с ориз на фурна
Продукти
картофи - количество няма да ви пиша, защото всеки готви в различна тава
ориз - 1 шепа
червен пипер, сол, джоджен, олио, лук
Обелвате и нарязвате картофите на шайби в тавата. В тиган запържвате глава лук, нарязана на ситно, след това слагате червен пипер,
 сол, джоджен и доливате топла вода. Като клокне, заливате картофите и разбърквате. Измивате изчистеният ориз и с ръка го
разпръсквате върху картофите. След това заливате с вряла вода, така че да п окрие картофите. Печете на умерена фурна - 180 градуса
 - горен и долен реотан, докато картофите не изпият водата.
И не слагайте домати. Тази манджа се прави само с червен пипер.

# 172
Здравейте фиданки   bouquet

Минавам само да се похваля , че днес кантарът ме зарадва с - 6 кг. общо откакто диетувам
Остават още 15 кг. .... и знам , че ще успея!  Hug

# 173
Здравейте и от мен   bouquet
Черпя по едно парче торта тези от вас,които могат да си го позволят днес,по случай рождения ден на моята майка, да ми е жива и здрава  Heart Eyes

Иначе кантара си е там,където го оставих,няма мърдане. За днес менюто:
з-пропусната  Embarassed
о-от останалото ми пипер с мляко манджичка
в-мама каза,че ще прави гювечета,та й поръчах да има за мен само с месо,гъбки,маслинки,лук и печен пипер и като има и прясна салата,може и да не ми е смесена вечерята,но ще видим  Peace

# 174
И аз съм я загледала тази рецепта, но вчера за пръв път откак съм на тази диета ядох пържено - кюфтетата  Crazy и то че нямаше друго... То и сьомгата беше мазна вечерта и ядох и страдах...  Blush
Замислих се да добавя към лука и праз и тогава с малко вода да задуша, за да избегна пърженето... дали според вас ще го докарам по-марко калорично  Thinking

Приятен ден, от мен, красавици  Hug
И аз, като гледам, че навсякъде има намаления и аз не ходя да си купувам дрешки с надежда за по-малък номер... Ще заложа на козметика  hahaha То не можем от всичко да се лишим  Crossing Arms

# 175
krokodilkata , златна си! Heart Eyes Много ти благодаря за рецептата.Много екзотично звучи с този джоджен, а с хвърлянето на шепа ориз - ще съм  като магьосница.Отивам да готвя, че няма време. Пожелавам ти до седмица 40-ти номер да ти е голям вече. Аз още изпълвам 44-ти!
Šunšhine, страхотен резултат.И аз гоня -22 кг, ама засега съм свалила само 3.200. За колко дни си ги свалила тези 6 кг?
sladkoto_agi ,  Hug,  Hug,  Hug .Стискай зъби, мило! И това ще мине! С теб сме и те мислим!
annnJ, да ти е жива и здрава мама!  bouquet
bobybonta , успешна нова врътка!

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 11:37 от cveteses

# 176
  • София
Здравейте и от мен  Hug
Малко късно влизам за отчет, ама малкия не ме оставя  Crazy
След вчерашния огромен +, който имах благодарение на МЦ днес нещата си влизат в релси и съм -900г.
Днес 21ви ден - белтъчен
Закусих портокал и в момента си допивам кафето
За обяд яйца и паниран карфиол
За вечеря рибка - хек и някаква салата, но още не съм решила каква ще е
Хубав ден и много минуси на всички   bouquet

# 177
  • София
krokodilkata , златна си! Heart Eyes Много ти благодаря за рецептата.Много екзотично звучи с този джоджен, а с хвърлянето на шепа ориз - ще съм  като магьосница.Отивам да готвя, че няма време.

Нищо екзотично няма  Mr. Green Учудена съм даже, че досега не сте готвили картофи с джоджен. Но така или иначе тази рецепта е стара семейна и когато човек не е на режим може да си я сготви в оригинал с масло. Тогава вече е тотално неповторима.

# 178
krokodilkata , златна си! Heart Eyes Много ти благодаря за рецептата.Много екзотично звучи с този джоджен, а с хвърлянето на шепа ориз - ще съм  като магьосница.Отивам да готвя, че няма време.

Нищо екзотично няма  Mr. Green Учудена съм даже, че досега не сте готвили картофи с джоджен. Но така или иначе тази рецепта е стара семейна и когато човек не е на режим може да си я сготви в оригинал с масло. Тогава вече е тотално неповторима.
nana77 , тавичката, в която се слагат картофите маже ли се с олио или директно се редят картофите?
Досега съм слагала джоджен само на боб, ама човек се учи докато е жив.. Simple Smile

# 179
Здравейте, прекрасници!  Hug Отдавна не съм писала, но пък ви изчетох! Mr. Green
Да почерпя и аз днес, че моите две принцеси стават на 14 години! Heart Eyes
Иначе почивката си върви, след празничното освинване  Embarassed нещата вече влизат в норми!
Желая прекрасен и усмихнат ден на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт