90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 248

• 29 542
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
  • София
3-ти ден въглехидратен и след вчерашния зловещ +1 кг., днес съм -2 кг. Откачена работа! Менюто днес: З-фреш от портокал, О-4 филийки пълнозърнест хляб, лютеница и салата от моркови, В-ще бъде парче торта. Аз започнах да тренирам по 4-6 пъти седмично, надявам се 15 кг да паднат поне, че май съвсем не мога да овладея Спаска покрай това спиране на цигарите!

# 406
Момичета, как ядете зелена салата или зелева салата без никакви подправки? Листа...

# 407
Monn4e, само в плодовия ден са забранени подправките, в останали дни си ядем с всичко, с което се овкусява салата Simple Smile

# 408
Момичета, как ядете зелена салата или зелева салата без никакви подправки? Листа...

Защо да е без подправки? Неовкусените зеленчуци са само за плодовия ден,ако не може да изържиш само на плодове. В другите дни може да си ги подправяш,естествено без да прекаляваш с количеството на олиото и солта  Peace

# 409
изведнъж салатката ми се осмисли  Joy

# 410
Здравейте, дами!

Днес - първи воден. Засега издържам. Боли ме глава, но се търпи.

Утре мисля да съм на млечни - таратор, сирене...нещо такова.

Успех на всички и много минуси!

# 411
Здравейте!
Днес съм на въглехидрати.
З - пропуснах я, че бях на лекар и закъснях за нея.
О - голяма порция лазаня
В - за вечеря си мисля или за парче сладкиш или за чаша крем нишесте, че снощи правих у дома и ми се хапва.
Сутринта не успях да се премеря, че бързахме, утре ще видим какви съм ги надробила...

# 412
Вчера задавах въпроси, но така и не се сетих за няколко, а те са...

Като правите пържоли...
- Предимно пилешки ли гледате да са(гърди и бут)?

Сирене и кашкавала...
- Домашни ли са или си ги купувате от магазина? Както и г/д от скъпите ли взимате или от евтините?

Питам, защото пържоли мисля да са само пилешки и то гърди и бут, а сиренето и кашкавала да са домашни, защото тези купешките са....

Довечера като се прибера ще Ви прочета, че и днес сте пописали, а и ще видя отговорите на въпросите ми Wink

# 413
Здравейте и от мен, pvasileva, благодаря за отговора... не се бях сетила да го карам моя мъж да яде зеленчуци... Simple Smile
djona, ти решаваш... ако искаш да свалиш повече избирай по- не мазни меса.  Аз лично ям и свинско и пържолки от бут пилешки, защото от месо свалям без проблем. не ми действа зле. ако ти смяташ, че качваш от месо избирай колкото може по не мазни. Аз ям и купешки кашкавал - ементал обичам много, той е по-нискомаслен. Домашните кашкавали и сирена сигурно са по-мазни! Така, че пак ти си решаваш. Но пък сигурно са по-качествени. Аз си купувам и домашни и купешки... редувам ги... все пак не ги ядем толкова често, пред вид, че редуваме с месо, млечни и яйца...
Аз след вчерашния плодов затвърдих - 1 кг след втората четворка - общо 6 кг за 8 дена. доволна! Simple Smile
Толкова го похвалиха всички тези картофи с ориз - отивам да го готвя и аз за утре!

# 414
Моята вечеря в крайна сметка се превърна в смесена с основа пица. Сложих си кашкавал върху пицата, еми не ми хареса хич, явно съм свикнала много с постната, повече няма да правя тази грешка, защото хем не ми беше вкусно, хем смесих. Сигурно ще имам огромен плюс утре  Crossing Arms Дано с плодовия го оправя. Гледам да не си позволявам смесени хранения, досега май ми е второто за почти месец почивка, но определено не се чувствам добре след него, психически.  Thinking
djona, аз ям предимно пилешки пържолки от бут и свинско бонфиле, просто не ми се е прияждало друго. А сирена и кашкавали много обичам. Сирене си купуваме от една млекарница "Добрев", с надеждата да е истинско или почти (заради децата най-вече), а кашкавали предимно гауда, ементал и подобни.

# 415
 Tiredмного сте изписали
отивам да чета
най-вече предложението на нана за сметаната

# 416
  • Пловдив
Аз искам да попитам какво правите ако огладнеете между храненията  Embarassed
Знам че не са позволени междинни хранения,но ако все пак се случи?

# 417
Фиданки и фиданчовци, какво е мнението Ви за мюслито? Изобщо присъства ли в някой от дните?  ooooh!

# 418
Аз искам да попитам какво правите ако огладнеете между храненията  Embarassed
Знам че не са позволени междинни хранения,но ако все пак се случи?

Пийвай повечко вода,ако огладнееш или ако имаш възможност за обяд хапвай по-големи салати с основното ядене и няма да усетиш глад  Peace

# 419
Вчера задавах въпроси, но така и не се сетих за няколко, а те са...

- Домашни ли са или си ги купувате от магазина? Както и г/д от скъпите ли взимате или от евтините?

не ми пречи, ама от няколко дена само въпроси.
от странни по-странни  Grinning
сега пък  домашни ли - да не мислиш че всеки има по една крава в хола и кокошка на балкона
от най-скъпите или евтините - всеки в темата е с различно социално положение и финансови възможности ...
почна ли режима или ще питаш още месец  Flutter
и защо пишеш в мъжки род  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт