90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 248

• 29 541
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
D., като те гледам как си набрала скорост –0.300; -0.500, супер си. Стискам ти палци да се пребориш и с водата днес .И утре на отчет! С огромен минус, да ни стимулираш!

Аз днес почивам и го раздавам готвачка. Ходих на пазар, голямо приключение!Хората покрай мен летят с количките, грабват нещо и продължават. Аз съм се надупила и хващам нещо, чета-чета, има захар – оставям; после пак чета. Един час утрепах в супера.Имам чувството, че се връщам от библиотеката, а не от пазар – толкова етикети не съм изчела в живота си.
Та днес ще готвя за домочадието „Свинска плешка в гювеч на Нана”, а за мен за утре „Постен тюрлю гювеч на Нана”!

nana77, пишеш за свинската плешка „Внимателно се налива в гювеча малко вода и олио”, аз ще сложа и 200 мл бира, колко малко вода да наливам след бирата – само на дъното ли, или до средата на месото, или да го покрия. Извинявай за въпроса, ама нали предупредих, че съм пишман – кулинар!Да не объркам нещо!

Тъй като никой не ми отговори, ще се самоцитирам:
Да попитам , че ми е за сефте, на едно хранен – един плод, а като са две закуски – еднакви ли трябва да са плодовете и на двете закуски.Ако в 9ч. Пия фреш грейпфрут, в 11 ч. пак ли трябва да е грейпфрут или може да речем 2 бр. киви?
И ако пак никой не ми отговори, ще изпия още един фреш грейпфурт.Кивито ще се спаси!

# 481
Привет на всички! Днес ми е плодов ден и планирам:
10.00ч. - 2 портокала;
13.00ч. - 1 портокал, 1 банан + сурови ядки (вероятно кашу);
18.00ч. - мандарини.
От 10.02. съм на тридневно обучение, в хотел, където ще се провеждат и лекциите. Колежките казаха, че има почивка само за обяд, който е в хотела и си плътно ангажиран до 18.30ч. С преспиване е, вечерята също е осигурена от хотела. Как ще ми протече тогава диетата, не знам.

# 482
И аз съм с плюс днес да не остана назаде,общо взето минуса от плодовия го няма,но и имам проблем с ходенето до онова място,та може и от това да е.  Rolling Eyes И ми е много подуто. Както и да е,както писах днес менюто :
з-банан
о-боб
в-сладко

Мацко и аз съм така с ходенето до онова място (не знам на какво се дължи) ... и можеби затова не мърдам .. и съм с +

# 483
И аз съм с плюс днес да не остана назаде,общо взето минуса от плодовия го няма,но и имам проблем с ходенето до онова място,та може и от това да е.  Rolling Eyes И ми е много подуто. Както и да е,както писах днес менюто :
з-банан
о-боб
в-сладко

Мацко и аз съм така с ходенето до онова място (не знам на какво се дължи) ... и можеби затова не мърдам .. и съм с +

и аз като Вас  Embarassed

# 484
  • Русе
Аз накрая сдадох багажа - от понеделник се опитвам да се задържа и да не се разболея, но днес не мога да дишам, едва говоря и определено не ставам за работа...
Така че съм в къщи и се чудя какво да сготвя, като нищо не ми се яде.
Иначе почивката ми си отива към края и след малко повече от 2 седмици започвам втората врътка. Не смъкнах нищо (досега), но и не качих, което ми беше по-важната цел.
Така че за мен днешния ден е неясен.
з - банан, кафе
о - може би салата и мляко
в - нещо леко

Лек ден и се пазете да не се разболеете, че е отврат  Sick

# 485
Аз накрая сдадох багажа - от понеделник се опитвам да се задържа и да не се разболея, но днес не мога да дишам, едва говоря и определено не ставам за работа...
Така че съм в къщи и се чудя какво да сготвя, като нищо не ми се яде.
Иначе почивката ми си отива към края и след малко повече от 2 седмици започвам втората врътка. Не смъкнах нищо (досега), но и не качих, което ми беше по-важната цел.
Така че за мен днешния ден е неясен.
з - банан, кафе
о - може би салата и мляко
в - нещо леко

Лек ден и се пазете да не се разболеете, че е отврат  Sick

Оздравявайте,много е гадно и аз така една седмица бях ужасно  Hug

# 486
  • гр.София
Ей, колко много сте изписали! Направих опит сутринта да ви изчета и попиша, но малкото нападна лаптопа да натиска копченца. Сега заспа и хоп и аз тук Grinning

cveteses, грозните круши са ти се отплатили с хубав минус Hug Браво за старанието.

И аз имам - 1 кг. след вчерашния плодов. Много съм доволна. Вчера извадих старите дънки от преди бременността. Още - 2 кг. по мое мнение и отново ще се разхождам с тях Heart Eyes

Трябва и на пазар да ходя, не ми се иска да извеждам и детето на този студ, но няма начин ooooh!

Менюто за днес:

З. 1 банан
О. Сирена във фолио /ако се добера до магазина/
В. кисело мляко

# 487
 cold добър ден

кантара ме сюрпризира сутринта  Rolling Eyes

взела съм си за обяд "въглехидрати" за зареждане  Blush

хубав ден  Hug

# 488
  • София
Здравейте и от мен, мацки  Hug
Бързам да се похваля с -400г след въглехидрати! Верно, че ядох много малко, но ми беше много вкусна таз баница с халва! Ама толкова сладка, чеее после 1 литър вода на екс изпих  Mr. Green
Вече съм 64кг, толкова бях когато забременях  newsm44
Днес плодов 24 ден - фреш грейпфрут, сушени сини сливи и банани
Хубав ден   bouquet

Цвете ама много се смях снощи докато те четох и мъжа ти и той от къде ги измисля  Joy
много ми е приятно да те чета  Hug

# 489
Добро утро!

cveteses сега видях, че си писала преди два дена  Grinning минус 300 грама бях след въглехидрати. Както ти каза Василева, радвай се че си на 0 - аз ако хапна солена вечеря, със сигурност ще имам плюс след това   bouquet

Вчера бях на плодове - 500 и днес първи воден. Успех ми  Laughing

Карамел поздравления за резултата. Сподели, ако искаш каква ти е целта Simple Smile
А какъв ти е резултатът до сега?

# 490
  • София
nana77, пишеш за свинската плешка „Внимателно се налива в гювеча малко вода и олио”, аз ще сложа и 200 мл бира, колко малко вода да наливам след бирата – само на дъното ли, или до средата на месото, или да го покрия. Извинявай за въпроса, ама нали предупредих, че съм пишман – кулинар!Да не объркам нещо!

Една водна чаша с вода и едно водна чаша бира - общо 400 мл.

# 491

Една водна чаша с вода и едно водна чаша бира - общо 400 мл.
nana77, благодаря. HugТъкмо навреме се включи.Сега я опердаших плешката с подправките и я метнах в хладилника да си почине малко, докато аз си хапна 2-та закуска и после ще залагам гърнето в печката.

# 492
Monn4e до тук съм минус 3,600 кг. Аз съм писала, че искам да сваля 5 килограма. Миналата година пак спазвах режима и още първия месец си постигнах целта. Задържах си килограмите няколко месеца и накрая се отпуснах и ето ме пак..Този път съм решила и стриктна почивка да спазвам.

cveteses   bouquet

# 493
  • София
Ами ще ти се пукне гювечът после, ако си го шибнала в хладилника. А и рецептата не предвижда киснене.

# 494
Здравейте Simple Smile
Още не мога да се съвзема след вчерашните картофи ...много ядох ...за хубаво или за лошо не мога да преценя точно колко съм качила, но със сигурност имам +, просто не мога да ида до WC, пълна съм с хапчета и сиропи и ..имам чувството, че ще се пръсна ...не ми се яде ...Остава ми една седмица до края на диетата, няма да правя воден, защото организма ми след тоя бронхит няма да го понесе ... Tired
Чудя се какво да ям днес ...Вече хапнах два портокала, мисля да си сваря макарони за обяд, а за вечеря филийки с мед ..или пак с нещо солено, но със сигурност ще са филийки Wink

Общи условия

Активация на акаунт