От Франция до България - превоз на покупките ни (20)

• 54 881
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Здравейте,
За първи път правя поръчка от френският сайт La Redoute и ще използвам услугите на francedelivery, но в заявката, която попълвам ми искат номер/а colissimo моля да ме ориентирате кой е този номер и къде да го търся? И другото, което искам да попитам е правилно ли съм си попълнила адреса за доставка:
 3 RUE D AUBURE
67100 STRASBOURG
FRANCE METROPOLITAINE

Благодаря предварително!
Това е номера на проследяване на пратката, която ще получиш по-късно от Ларедут. Няколко поста по-назад точно това е обсъждано.

# 571
  • Sofia
И другото, което искам да попитам е правилно ли съм си попълнила адреса за доставка:
 3 RUE D AUBURE
67100 STRASBOURG
FRANCE METROPOLITAINE

Благодаря предварително!

Изпуснала си втория ред на адреса:
3 RUE D AUBURE
pour FD
67100 STRASBOURG
FRANCE METROPOLITAINE

# 572
   Дата на тръгване   Дата на пристигане   Статус
КУРС №33

05.07.2014 г.   13.07.2014 г.*   Пътува

Е тръгна.

ееееееее да Гръмним бе........... Hands Clap

# 573
  • на терасата
КУРС №33

Е тръгна.

Да видим какво са натоварили  Laughing камион, микробус, кола или моторетка  Shocked
Направих 4 поръчки отпреди официалното намаление, дано не се точат до Коледа. Като имам предвид как дойдоха пролетните с детските кърпи.... ще стискам палци много силно да са натоварили всичките ми поръчки в този курс  hahaha

# 574
КУРС №33

Е тръгна.

Да видим какво са натоварили  Laughing камион, микробус, кола или моторетка  Shocked
Направих 4 поръчки отпреди официалното намаление, дано не се точат до Коледа. Като имам предвид как дойдоха пролетните с детските кърпи.... ще стискам палци много силно да са натоварили всичките ми поръчки в този курс  hahaha
Малее,сега вече се разочаровах  Cry Аз имам 5 поръчки и последната пристигна на адреса им на 4.07 и си мисля .че ще са натоварили всичките.За пръв път ги ползвам ФД дано съм доволна  Simple Smile

# 575
  • София
Имам малка пратка, която пристигна на адреса им точно на 5-ти /има тракинг/. Има ли шанс да е в този курс? Мога ли някак да разбера дали е натоварена? Чакам я в офис на Еконт. пращат ли мейл като пускат пратките в България?
Мерси предварително и късмет с доставките на всички чакащи Simple Smile

# 576
  • в страната на абсурдите
Имам малка пратка, която пристигна на адреса им точно на 5-ти /има тракинг/. Има ли шанс да е в този курс? Мога ли някак да разбера дали е натоварена? Чакам я в офис на Еконт. пращат ли мейл като пускат пратките в България?
Мерси предварително и късмет с доставките на всички чакащи Simple Smile

Божа работа дали ще е в този курс. И аз имам две пристигнали на 5-ти, но не се надявам да са ги качили. А дали пращат имейли ФД - последните пъти получих имейли от Еконт, но не и от ФД и така разбрах, че са ми пристигнали нещата.

# 577
Два пъти пращам заявка на ФД, нещата ми се пристигнали при тях, а така и не получих отговор, че заявката ми е приета. Съвсем се отпуснаха, преди веднага отговаряха на заявките, пращаха е-майл-и като дойдат нещата в Бг. newsm78 Може и мен просто да ме пропускат

# 578
Ето това ми отговориха ФД на въпроса дали е натоварена пратка от 4.07 -Здравейте,
Пратките преди всеки курс се групират и палетизират от два до три дни преди отпътуването на всеки курс. Много е вероятно последната част от Вашата поръчка да пътува с курс № 34.
Ако имате и други въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.
Поздрави,
Екипът на ФРАНС ДЕЛИВЪРИ
Имам и пратка от 2.07 ,след този отговор не се надявам да получа последните две пратки с 33 курс  Crossing Arms

# 579
Ето това ми отговориха ФД на въпроса дали е натоварена пратка от 4.07 -Здравейте,
Пратките преди всеки курс се групират и палетизират от два до три дни преди отпътуването на всеки курс. Много е вероятно последната част от Вашата поръчка да пътува с курс № 34.
Ако имате и други въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.
Поздрави,
Екипът на ФРАНС ДЕЛИВЪРИ
Имам и пратка от 2.07 ,след този отговор не се надявам да получа последните две пратки с 33 курс  Crossing Arms
Аз пък ги питах преди два дни за следващия курс -34 кога можем да го очакваме да тръгне. Поне орентировачно-до 20 юли или след това. Все още не са ми отговорили...

# 580
Момичета, ползвали ли сте ФД за доставка от sportsdirect.com?Пуснах поръчка до френския им адрес , днес трябваше да я приемат от куриер , но статуса в dhl e  този:

Forwarded for delivery    STRASBOURG - FRANCE   16:31   
Delivery attempted; recipient not home    STRASBOURG - FRANCE   15:00   

На някого да се е случвало така и да си е получил пратката успешно?

# 581
мойта е в Белгия още, да видим като стигне на адреса в Страсбург, и без това брада ми пониква с поръчките от Френско, та и аз се наредих и с една от ЮК до Франция, ама пусто до БГ след това се появи кода за БД, а до ЮК вече я бях пуснала  Mr. Green

# 582
мойта е в Белгия още, да видим като стигне на адреса в Страсбург, и без това брада ми пониква с поръчките от Френско, та и аз се наредих и с една от ЮК до Франция, ама пусто до БГ след това се появи кода за БД, а до ЮК вече я бях пуснала  Mr. Green
Питах ги днес дали трябва да напиша в сайта на DHL техния телефон за известяване за доставка, казаха че е желателно. Само дето не зная кое от техния номер 0633205918 е код и кое останалото, за да го въведа правилно в DHL.

# 583
добра идея, мисля че за Фр е 0033 кода, явно 0633 е кода в случая, но дали да не напишем цялото с кода

# 584
добра идея, мисля че за Фр е 0033 кода, явно 0633 е кода в случая, но дали да не напишем цялото с кода

Направих го така: 0633 в полето за код , а останалото в полето за телефон. В крайна сметка излезе целия номер , както си трябва , пък ще видим дали ще има доставени пратки или ще има да си пишем  писма с ФД...

Общи условия

Активация на акаунт