Някой ден, ако имам финансовата възможност,не бих се и замислила дали да имам трето, направо бих действала.

твоят човек, не е ясно с какво настроение ще се събудиш и дали все още ще искаш деца 
), и около годинката не знам какво ми щукна да имаме второ. По-принцип си бяхме говорили, че искаме още едно дете, но не сме коментирали кога, а и беше малко на шега. Въобще не съм мислила за финансови и битови причини за/против. Еми стана много бързо; викам си "е ся се вкарах в един филм...."

/ нямах работа и т.н. и децата ми са с голяма разлика - 13 години, и много се радвам, че все пак се реших за второ дете, дори сега съжалявам малко, че ако бях родила второто по -рано щеше да има време и за трето,
Разликата им е 1 г. и 8 м. 
Много ми беше хубаво да съм бременна, особено втория път, тъй като качих много малко, за разлика от първия. Сега мисълта, че вече няма да съм бременна, ме натъжава.
В мига, когато почивствах, че съм готова за дете, го обсъдихме и то стана. Второто исках да е след определено време, не исках малка разлика, детето стана на 5 г. и решихме да пробваме, пък когато стане. И то стана... веднага. Не сме кой знае колко добре материално, първият път бяхме под наем,с ега сме с ипотека. Ама ако трябва да чакаме да станем заможни, ще останем без деца
Според мен, няма иделани моменти, но човек се справя. Препоръчани теми