Във Варна е снежен ад...

• 7 909
  • 104
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Блю, във Вълчи дол сме, а тук, който познава града, всяка година има страшно много сняг. Ако такъв падне във Варна, съвсем ще бедстваме...
Направо се облещих снощи, изчистен път, на места тунели от сняг и хората, отговарящи за почистването, са си свършили работата повече от отлично. В града е чистено от първия ден, и сега продължават да минават машини с гребла заради снегонавяванията на места.
Няколко часа преди това, не можех да изляза от кварталната улица във Варна  Rolling Eyes

Скрит текст:

# 91
  • Deutschland/HE
Браво на кмета на Вълчи дол. Много хубаво е почистено, но не можеш да сравняваш размерите на Варна  и Вълчи дол. Във Варна главните улици бяха почистени бързо, проблема е малките улици, където трудно влизат големите машини (а и паркираните коли пречат). Трябва да се купят малки снегорини, но явно инвестицията не е оправдана да се използва 2-3 пъти годишно. Отделно трябва и хората да започнат да почистват пред домовете си.

# 92
  • София
Не съм съгласна, че централните улици са били почистени бързо. Родителите ми живеят на централен булевард. Асфалтът се видял чак на 2-я ден привечер, ако това е бързо. Бързо е, когато завали вечерта и в 07:00ч. изкараш колата, а пътят е мокър, но без грам сняг. Това е бързо за мен. Да отидеш спокойна на работа, а не вечерта завали и сутринта е вече бедствено положение.

Имам колежка от Шумен. Беше отпуска. По нейни думи Шумен е бил изчистен до асфалт още същата вечер, когато е заваляло. Не знам дали е истина.

# 93
  • Варна
Отделно трябва и хората да започнат да почистват пред домовете си.
Права си, но когато много хора живеят на едно място, всеки се надява на другия Laughing
Като знаеш , че е само твоят двор, си го чистиш, защото няма кой да го направи... Grinning

# 94
Не знам какво разбирате под почистване на главните улици,но например аз цяла седмица пътувам с линия №13,освен че в сряда вечерта автобуса закъса на ул.Мир /имаше и др.закъсал автобус и много коли закъсали/,от четвъртък автобуса се движи по др.маршрут след спирката на ул.Мир-минава през околовръстното и стига до ул.Евлоги Георгиев-ЗАЩО?
Защото не е почистено пред у-ще Ч.Хробър не може да качи баирчето,никой не е чистил,ул.Евлоги Георгиев /II корпус на ИУ,има и детска градина в близост/ е заледена и непочистена.Направо съм бясна,поне където минава градския транспорт да минат да почистят,то е ясно че малките улички сами си ги чистим.

# 95
  • София
Danito_t, това сподели и майка ми. Тя минава по подобен маршрут и едвам са изкарали с колата  ooooh! Мир, Ген.Колев, Осми Приморски и т.н. са били в ужасно състояние  Rolling Eyes Горе към ХЕИ е била същата прекрасна картинка  Rolling Eyes

# 96
Danito_t, това сподели и майка ми. Тя минава по подобен маршрут и едвам са изкарали с колата  ooooh! Мир, Ген.Колев, Осми Приморски и т.н. са били в ужасно състояние  Rolling Eyes Горе към ХЕИ е била същата прекрасна картинка  Rolling Eyes

Да,точно!Не знам защо така избирателно е почистено,дали зависи от районните кметове newsm78

# 97
  • София

Да,точно!Не знам защо така избирателно е почистено,дали зависи от районните кметове newsm78

Е, вероятно зависи, но според мен организацията на ниво Община Варна куца  newsm78

# 98
# 99
Браво на Вълчи дол. Там имате и писта, нали. Какво и е състоянието сега?

# 100

Имам колежка от Шумен. Беше отпуска. По нейни думи Шумен е бил изчистен до асфалт още същата вечер, когато е заваляло. Не знам дали е истина.

Вярвай,вярвай Simple Smile писала съм на предната страница за същият град,направо нямам думи за организацията. Да не споменавам,че след въпросната зима ,подмениха за  1/ЕДНО/ лято цялото ВиК на града,ама не само належащи спешни ами всичко.

# 101
  • Варна
И в Търново подменяха ВиК-то из центъра, тук ще има да почакаме. Между другото контейнерите за боклук пак преливат. Това е другата екстра покрай лошото време.

# 102
  • Deutschland/HE
И в Търново подменяха ВиК-то из центъра, тук ще има да почакаме. Между другото контейнерите за боклук пак преливат. Това е другата екстра покрай лошото време.

Точно за това днес  звънях в Община Варна на дежурния, той ме прехвърли на дежурния за район Приморски. Записаха ми името и телефона и се надявам да ми върнат отговор.

# 103
  • Варна
Браво на Вълчи дол. Там имате и писта, нали. Какво и е състоянието сега?
Пистата беше на ниво. Прекарахме целия следобед там, беше пълна от народ, скиори, сноубордисти, деца с шейни, с найлони абе весела работа Mr. Green
Жалко,че в последните години за кратко време се радва пистата на хубав сняг, за сега е ок Peace

# 104
  • София

Вярвай,вярвай Simple Smile писала съм на предната страница за същият град,направо нямам думи за организацията. Да не споменавам,че след въпросната зима ,подмениха за  1/ЕДНО/ лято цялото ВиК на града,ама не само належащи спешни ами всичко.

Е, значи е истина. Браво и на Шумен!

Общи условия

Активация на акаунт