ИНВИТРО в Истанбул - тема №9

• 113 949
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
  • София, Бургас
Taka аз пак да досаждам Simple Smile За ислаедванията да питам понеже всички сте ги правили. Интересуваме на кой ден от цикъла се правят..
FSH, Free t4, , TSH - тези са предполагам на 3ти ден от цикъла?
АМХ и инхибин - имам ги, но ако реша пак да ги изследвам трябва да е на 3ти ден нали?
Пролактин - за него чета различни неща и ако може някой да ми помогне кога се изследва?
Rubella IgG - това какво е? За първи път го чувам?

# 541
Taka аз пак да досаждам Simple Smile За ислаедванията да питам понеже всички сте ги правили. Интересуваме на кой ден от цикъла се правят..
FSH, Free t4, , TSH - тези са предполагам на 3ти ден от цикъла?
АМХ и инхибин - имам ги, но ако реша пак да ги изследвам трябва да е на 3ти ден нали?
Пролактин - за него чета различни неща и ако може някой да ми помогне кога се изследва?
Rubella IgG - това какво е? За първи път го чувам?

# 542
Извинявай за накъсания отговор.
Значи Free t4,TSH,AMX няма значение цикъла деня.Това ми казаха от Мемориал.Аз ги правих вече.Инхибина не са ми го искали.
А Rubella e Рубеола,сигурно си имунизирана от нея .

# 543
Пропуснала съм пролактина.И за него ми казаха,че няма значение деня на цикъла,само да е рано преди 9,30 без да съм яла и пила нищо.
От тези,които си изредила само FSH е от 3 до 5 ден на цикъла.На мен него от Мемориал не ми го искаха,но на теб ,ако са той е на 3-5 ден от цикъла само от тези хормони.

# 544
  • София, Бургас
Big_hope, много благодаря  bouquet Последно питане имам, ако знаете. Изследванията за Хив важат 6 месеца доколкото знам и си ги имам от последната пункция края на април, но кръвна картина трябва ли да пускаме пак според вас. Гледам да изследвам колкото може по-малко от тези редовните изследвания, че вече се повтарят много. През 2 месеца все кръвни картини пускам за нещо...

# 545
На мен ми казаха,че серологичните и хормоните ми важат за 6 месеца,но за кръвната картина,доколкото разбрах трябва да е от последдната 1 седмица,но не съм много сигурна за нея.Аз нея реших да я направя за всеки случай точно преди да заминем за процедура,за да ми е прясна:)

# 546
На мен кръвна картина в Турция не са ми искали. Аз им носех една на първичния преглед от преди 2 месеца. /прегледа беше юли, ПКК-то беше от май/ Взеха копие и повече не са ме занимавали с ПКК. В месеца преди процедура ми поискаха ТСХ, Т3, Т4, пролактин. Пролактина ми беше висок, доктора каза след 1 седмица да пусна пак. Следващият беше към 240 /референтни граници до 500/ и каза да тръгваме като ми дойде цикъл.
Като пристигнахме ми взеха кръв и казаха, че според ФСХ ще преценят дали да започнем. /Моят ФСХ е бил винаги в норма/. Следобяда ми звъннаха да кажат, че всички хормони, които изследвали /аз незнам какво друго са изследвали/ били ок и ме пратиха да си купя лекарствата, за да си сложа 1вата доза вечерта.

# 547
Здравейте момичета! Не съм писала в темата от септември миналата година, когато започнах процедура в Мемориал. Искам да дам кураж на всички, които още не са се решили да се доверят на докторите там. На 4 юни, благодарение на проф. Кахраман и д-р Мурат, се роди нашия син 3650 гр и 50 см.Точно на тази дата миналата година бяхме на първичен преглед в Мемориал. И година по-късно резултата е на лице от първия път. Трансфера ми беше направен от професорката на един ембрион бластоцист. Имам още 10 ембриона замразени, при пунктирани 17 и 15 от тях оплодени. Изключително благодарна съм на всички в тази клиника и не съжалявам, че избрахме тях. Професионализма и отношението са на най-високо ниво.Не се отказвайте и започвайте с вяра без капка съмнение, че това е правилния избор  Praynig

# 548
musleto, да ви е живо и здраво момчето и много да ви радва Hug Hug

# 549
  • София
Честито, мамче! Да расте много здрав и щастлив, а скоро и сестричка да му донесете от Истанбул!

# 550
Честито, musleto! Бъдете много много щастливи! Simple Smile

# 551
Благодаря, момичета и наистина се надявам повече такива постове да има  Hug
А м/у другото, съм сигурна, че доста от двойките не споделят успехите си, както и такива с неуспехи. Защото по времето на нашия престой имаше още две двойки с успешни процедури, като едната ми писа седмица преди аз да родя, че вече е родено и тяхното бебче.

# 552
записвам се в темата след два неуспешни опита в БГ
имам записан час за първичен преглед в мемориал за началото на юли

честито на мама musleto Hug

# 553
Здравейте момичета, постоянен читател съм във форума, но много рядко пиша. Честито на всички мами и бъдещи мами.
Аз съм пациентка на др. Карлъкая в Бахчеджи. След две биохимични при хубави бластоцисти и оптимална подготовка на лигавицата док предлага пид на останалите замразени бластоцисти, които имаме. Ако има момичета във форума, които са минали по този път, ще се радвам да споделите. Независимо в коя клиника. Моето притеснение е, че ембрионите няма да успеят при две замразявания/размразявания и теста. Ако бяха пресни, не бихме имали притеснения, но на този стадий ... Благодаря предварително. Хубав ден на всички Sunglasses

# 554
Честито на мама musleto   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Най-хубавото предстои, бъдете много здрави и щастливи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт