ИНВИТРО в Истанбул - тема №9

• 113 953
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
foundi, забравих да ти пиша, че и аз в деня на първия тест имах такова леко зацапване. Беше еднократно и не се наложи да бия прогестан, продължих с кринон гела. Резултата е вече налице  Heart Eyes

# 631
Здравейте,включвам се и аз:)
След 2 неуспешни опита в БГ и ние се насочихме към Мемориал.Вчера ни беше първичния птеглед от който останах много впечатлена.Хората са толкова любезни,внимателни и отзичиви.
Назначиха ми някои изследвания,между който кариотип и цветна снимка.Севда ми каза,че мога да ги направ в БГ,тъй като ще ми излезве доста по-евтино.Някой правил ли е изследвания тук и къде?
За София - клиника "Малинов"
За Пловдив - клиника "Торакс" (работят и по Здравна каса)
Без загуба на излишно време, финанси и обяснения.
Работят доказано добре в диагностиката - ХСГ(цветна снимка), Хистероскопия, както и Лапароскопия. Проверени от пациенти на Мемориал.
За кариотип, най-евтино излиза в клиниките по генетика към университетските болници в големите градове, за София - Национална генетична лаборатория. newsm10

# 632
  • София, Бургас
Момичета, има ли успели в Бахчети? Тук предимно се пише за Мемориал, но днес решихме и в Бахчети да направим преглед. Има ли някой, който да има повече инфо за там? Притеснява ме дали имат толсова добри ембриолози там като в Мемориал..

# 633
Kateto-85, аз съм в Бахчеджи. Досега съм с 2 биохимични. Септември ни предстои следващ трансфер. Мисля, че ембриолозите в клиниката са добри. При нас голяма част от ембрионите достигнаха стадий бластоцист, което знаеш е много важно. Ние не сме с мъжки фактор, но с ендометриоза. Зная вече за две момичета в Бахчеджи, които са бременни. Едната вече е с бебчо. Предполагам има и други, които просто не пишат тук. Успех  Hug

# 634
Благодаря ви момичета за информацията!
Оказа се,че не е лесно да уредя тези неща тук Rolling Eyes
От "Надежда"категорично ми отказаха цветна снимка,тъй като не съм техен пациен.В друга клиника пък,ми обясниха,че по принцип можело,но ще е сложно щом не съм им пациент.Мисля да звънна в Торакс Пловдив,че и без това ми е по-наблизо.Ако и там срешна спънки,май ще прежаля парите и ще си я направя в Мемориал.

# 635
Здравейте, момичета! Предстои ми ЗЕТ в Мемориал. Някои, които е правил скоро може ли да сподели как точно се процедира. Благодаря!

# 636
Здравей ada_83. За цветна снимка в Пловдив можеш да провериш и в Медлайн клиника. Аз лично съм правила там.

# 637
  • София, Бургас
Момичета, ние решихме да сме в Бахчеджи. Предстоят ни 2 пътувания тази седмица пак до там. Не ми се коментира какво беше отношението в Мемориал, но на другия ден в Бахчеджи усетих, че намерих и доктора и клиниката. Притеснявах се, че никой не пише за там, но се оказа, тя е първа по успеваемост, а мемориал е втора. Това ме успокои, лекаря беше супер и се надявам да свършим работа Simple Smile

# 638
 kateto_85, напиши моля те, повече подробности от срещата ти с лекарите   bouquet

# 639
Кате, откъде взе тази информация за успеваемостта? Аз отдавна търся и не съм виждала официална статистика на нито една от двете цитирани клиники, макар че усилено търсих Peace Дай повече инфо, например успеваемост в проценти, щом си запозната и също така линк към тази официална статистика. Добре е като се изнася такава информация, да бъде подкрепена с факти, защото иначе е просто...бошлаф работа, както казват братята турци.

Последна редакция: нд, 29 юни 2014, 20:43 от Надежда :)

# 640
  • София, Бургас
Добре, няма смисъл да спорим коя клиника е по-добра. Всеки си избира на кой да се довери. Честно казано ме е малко страх да опиша впечатленията си от мемориал, но от бахчеджи ще опиша след малко всичко, за което се сещам, за да бъде полезно за момичета, които мислят да отидат на преглед и там...

# 641
Кате, бих те посъветвала да опишеш впечатленията си и от двете клиники, четат много момичета и всяка лична история само би била от полза Peace

И все пак значи, както и очаквах, няма официална статистика за първата и втора клиника по успеваемост в Турция. Добре е да се уточни, за да няма подведени.

# 642
Здравейте момичета,
да се включа и аз.  Simple Smile Да, наистина няма официална статистика за успеваемост на клиниките. Докато се рових из форумите намерих една анкета в един турски форум относно успеваемостта. Март месец, когато аз трябваше да решавам коя клиника да избера Бахчеджи беше водеща. Днес я отворих пак и видях, че Мемориал е изпреварил Бахчеджи. Ето ви и линк
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=658129&page=4
Не мога да кажа доколко може да помогне информацията, но просто споделям и с вас.

# 643
Според мен, форумната анкета за успеваемост не е реалната успеваемост на клиниката в проценти, защото вероятно само една малка част от пациентите на тези клиники пишат в конкретния форум и е съвсем естествено, резултатите да бъдат изкривени и неверни Peace

Последна редакция: нд, 29 юни 2014, 21:00 от Надежда :)

# 644
  • София, Бургас
На мен по време на разговора доктора ми каза, че мемориал са много добри, но са втори. И това стана накрая, когато беше ясно, че сме решили да действаме при него и му споменах, че сме били в Мемориал предния ден. Както и да е, съжалявам въобще, че го споменах това. Явно и двете са добри. Това е, което имах в предвид, защото преди това се чудих дали бахчиджи имат толкова добри специалисти. Исках да кажа, че въпреки, че няма толкова отзиви, болницата е на с ъщото ниво..

Общи условия

Активация на акаунт