ИНВИТРО в Истанбул - тема №9

• 113 850
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
Мими 26, ще бъда благодарна, ако ми изпратиш телефон на представител на Булген. Благодаря много! Hug

# 46
Момичета, ако някой знае личния мобилен номер на ембриолог  Таня Милачич от клиника "Щерев", моля да ми го изпрати на лични. Благодаря Ви!

# 47
  • Sofia
Гена, нямам представа какво са писали в документите ТНТ. Аз обясних на жената, а която говорих по тел. Какво пращам, никакъв документ не са ми искали. По същия начин после и други съфорумки пращаха.

Иванкаааа, ИЕС, ЙЕС, ЙЕС! Подписът ти направи вечерта ми страхотна!!! Поздравления!! Страшно се радвам за теб!! Кой помогна за това чудо? В Турция ли?

# 48
Не, в БГ Laughing

# 49
  • Sofia

Simple Smile Simple Smile Simple Smile Браво!

Кака, лека бременност и вълшебства на финала Simple Smile Пази се!   bouquet Hug

# 50
  • Пловдив
Здравейте!Вчера бях на преглед при Проф.д-р.Кахраман и д-р Мурат Онал.
За сега първа стъпка - лапароскопия за премахване на едната тръба понеже имам хидросалпингс, за другата не е сигурно дали ще се маха(дано не),Малко се притеснявам, но без тази операция не можем да продължим напред.Ако някоя от вас се е оперирала там да ми сподели моля ви, че страха при мен е голям.Иначе за лапароскопия ми казаха 3900ТЛ(това е цена с отстъпка, иначе било 5000 и нещо..).Взеха ми кръв за АМХ (92ТЛ) и спермограма на мъжа ми (135ТЛ).А процедура можем за започнем най-рано след 2 месеца.Дано тогава всичко е наред...
Иначе да кажа Хюсние беше с нас и останах много доволна.Професорката и д-р Онал също бяха страхотни.Обръщат страшно много внимание и отговарят на всичките ти въпроси без да бързат да те изпратят, за да влезе следващия..

# 51
Скорпи, можеш да направиш лапарото и тук в БГ, аз лично го правих при тях и останах много доволна. Опит направих два месеца след него. Успех и ни дръж в течение Peace

# 52
  • Пловдив
Мерси Надежда.Сега имам друго питане ако някое от момичетата знае ...понеже ще пътуваме с автобус.Искам да питам като слезем на централна автогара в Истанбул, знае ли някой рейс или маршрутка до болницата или в близост до нея?

# 53
Скорпи, с коя автобусна фирма ще пътуваш? Ако си с Метро, като слезеш на автогарата има безплатни маршрутки от фирмата до определени райони. Отиди на Таксим и оттам има много автобуси, които ще те закарат до болницата, а и такси да хванеш, няма да ти излезе скъпо Peace

# 54
  • София

Simple Smile Simple Smile Simple Smile Браво!

Кака, лека бременност и вълшебства на финала Simple Smile Пази се!   bouquet Hug
Благодаря ти Михо!
В БГ- Д-р Стаменов Simple Smile

# 55
Скорпи, с коя автобусна фирма ще пътуваш? Ако си с Метро, като слезеш на автогарата има безплатни маршрутки от фирмата до определени райони. Отиди на Таксим и оттам има много автобуси, които ще те закарат до болницата, а и такси да хванеш, няма да ти излезе скъпо Peace

Така е, аз пътувах с Метро, имат безплатни коли които стигат до площад Таксим и оттам с автобус до болницата. Но за да ти е по-лесно да вземеш тези сервизни коли, трябва да кажеш на шофьора са спре долу на автогарата, където са колите. Иначе с такси от атогарата до болницата са ми взимали 30 - 35 ТЛ.

# 56
  • Пловдив
И аз смятам с тази фирма да пътувам.А да питам такситата там да договорка ли са или като тук с апарат и колкото ти отчете толкова плащаш?
Днес се чух с Хюсние, операцията се отлага за 17.0
2

# 57
scorpy, има директен градски автобус от автогарата до Перпа1 (спирката до Мемориал). Ние само с него пътувахме. Номера на автобуса е 75О (буква О-от Отогар). Този автобус пътува в двете посоки от и към автогарата и ти струва 1,95 лири в посока с карта Истанбулкарт. Тръгва от самата автогара.
Аз също правех лапаро в Мемриал и съм много доволна. Искай си само да ти дадат запис на СД,че ако не настояваш,няма да ти дадат.
Успех!

# 58
Блумчен е права, аз също съм пътувала с този директен автобус. Дори и да нямаш истанбулкарт, можеш да помолиш някой в автобуса да се чекира вместо теб и да му дадеш 2 лири - много са отзивчиви турците thumbsup

# 59
  • Пловдив
Супер.А иначе от къде се купува тази истанбулкарт?

Общи условия

Активация на акаунт