ИНВИТРО в Истанбул - тема №9

• 113 843
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
Има будки за зареждане и продаване на картите. На площад Таксим със сигурност има, но на автогарата не знам. Купуваш си картата за 6-7 ТЛ (не помня с точност, а и може да има промяна), зареждаш в нея депозит, колкото ти искаш и като се качваш в автобуса се чекираш, като устройството ти показва колко лири ти взема и колко ти остава в картата. За истанбулкарт знам, че важи и за метрото.

# 61
Здравейте Wink
Аз си купих Истанбулкарт от бакалията " SOK " за 6 ТЛ. Мисля, че може да се дозарежда на същото място. На Таксим не намерих будка за такива карти, но на спирка Перепа има такава будка. Дозареждах картата няколко пъти в Метро станция на една машина, като постоях 10 мин да видя другите какво правят. Картата се поставя на определено място в машината и се подава банкнота от 5, 10 или 20 ТЛ. Ако подадеш банкнотата неправилно, машината я "изплюва".

# 62
На Таксим будката е точно на обръщача на автобусите, вижда се и пред нея винаги има опашка от хора за зареждане на карти Peace

# 63
  • София
Момичета, ако някоя от вас има имейла на доктор Фунда Айбар, моля да ми го прати.

# 64
# 65
  • София
Благодаря.   bouquet sisiTR

# 66
Здравейте,
искам и аз да помоля за мейл, но на д-р Ханде от Мемориал, не помня фамилята й. Случи ми се неприятен инцидент - обир у дома, като ми взеха чантата, а в нея визитката й, както и много други неща...трябва да й изпратя изследвания на мейл преди да стартирам опит там.

# 67
Здравейте момичета, записвам се и аз официално при вас, макар че ви следя от доста време. Бяхме преди две седмици на първичен преглед в Мемориал и трябва да стартираме процедура в началото на март. Ако има и други момичета тогава (не само в Мемориал, а в итанбулските клиники въобще), ще се радвам да ми пишат и да се запознаем.
За съжаление не мога да помогна на tiqlozanova с мейла на д-р Ханде, но за протокола да ви кажа, че Елена Калкан вече не работи в Мемориал. Самата тя ми го каза преди няколко дни, когато й звънях да ми изпрати едни резултати от прегледа ни там.

# 68
Момичета, пак съм аз с въпрос. На някой изписвали ли са му Глифор 1000 мг преди опита. Докторът ме изненада с това лекарство, написа ми да го започна, но не съм сигурна кой му е българският еквивалент. Прочетох нещо за Метфогама 1000 мг. Притесних се обаче, защото на листовката на Метфогамата пише да не се приема при планиране на бременност newsm78
Някой може ли да ме просветли?

# 69
  • Пловдив
Да, аз съм пила Глифор 1000.Беше ми назначен 2 пъти на ден по половин таблетка.Пила съм го в продължение на повече от половин година.След положителния тест ми казаха да го приемам до 12г.с.Назначава се при поликистозен тип яйчници.Не се притеснявай!Метфогама е един от вариантите, които се предлагат тук...

# 70
Благодаря ти zok   bouquet

# 71
  • Пловдив
Здравейте!
Предстои ми лапароскопия при др. Карликая.
Впредвид високата цена искам да попитам, има ли момичета, които са предпочели да направят операцията в България?

Последна редакция: сб, 15 фев 2014, 17:31 от plodche

# 72
Аз съм в Истанбул.И на мен вчера ми изписаха същото лекарство за подобряване на качеството на яйцеклетките,аналог е на метфогамата. Утре се прибирам и живот и здраве след 18 дни трябва да се върна.Ако някой пътува може да ми пише на лични.Друго,което трябва да организирам е престоя.Най-удачно е близо до клиниката.Някакви насоки,освен апартаментите на 1 страница.Ще съм ви много благодарна Hug

# 73
Здравейте!
Предстои ми лапароскопия при др. Карликая.
Впредвид високата цена искам да попитам, има ли момичета, които са предпочели да направят операцията в България?
Ако имаш доверие на някой лекар в БГ, може и така. Аз обаче нямах.

# 74
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Здраейте дами,заврьщам се пак вьв вашата тема.Направихме операцията на щитовидната цлеза и сега трябва да изчакам няколко месеца за следващата операция в Мемориал (премахване на трьбите заради хидросалпинкс ) .Това препорьча проф.Кахраман +оглед на матката.Надяваме се до тогава TSH да се нормализира.
Пожелавам на всички успешно лечение, а на бременните леко бременеене.

Общи условия

Активация на акаунт