ИНВИТРО в Истанбул - тема №9

• 113 853
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
На въпрос дали все още прегледите за БГ двойки в Мемориал са безплатни- да. Това е много великодушен жест за всички нас! Желая на всички момичета, запътили се натам много кураж, воля и смели сърца! newsm10

# 76
Здравейте.Вчера ми писа д-р Башар(андролога в МЕМОРИАЛ).Написал ми е съпругът ми де взима Arimidex по 1 на ден.За сега не го намирам,но да е изписвано на някой.Листовката е стряскаща.

# 77
  • София
аримидекс не се намира напоследък тук, питайте за заместител.
в листовката е обяснено приложението му за лечение на рак на гърдата, но го ползват и за стимулации, моето дете е от стимулация с аримидекс, но го пих аз.
при мъже не бях чувала все още, но явно има някакъв ефект  Rolling Eyes

# 78
То има конкретни медицински показания, при които и мъжете пият (бият) от нашите лекарства - Клостил и Прегнил  Mr. Green

# 79
Здравейте момичета!

Пиша с една огромна молба към тези, които в момента са на процедура в Истанбул. Трябват ми едни лекарства, които в България са много скъпи и ме насочиха към Турция, защото вероятно там ще са по-евтини. Може ли някой да провери и да ми пише. Става въпрос за MACUGEN и LUCENTIS. Това са някакви инжекции, които се слагат в окото веднъж месечно, но в България едната струва около 900-1500 лева. Ще ви бъда много благодарна, ако някой може да провери дали ги има и колко струват, и да ми пише.

УСПЕХ на всички, които разчитате на турските лекари. Попаднали сте на точното място.  newsm10

# 80
Darulaceze Cad. İdil Sok. İdil Sitesi 11.Blok No:3 Okmeydanı  Şişli / İstanbul    
Telefon 1    : 02122201580 www.idilecz@ttnet.net.tr
Това е адреса на аптека идил до Мемориал.Онзи ден взехме лекарства и го преписвам от торбичката.Пусни им запитване.Аз в близките дни няма да пътувам,но все някой ще се обади.Успех!

АРИМИДЕКСА го намерих в Санита.Не може да се ползва заместител.Попитах.

# 81
  • София
Здравейте,  малко късно се включвам за аримидекса. Така мъжа ми ги пи, и имаше много добър ефект. Също много е важно, че и тесе- то му го прави доктор Башар, на когото дължим намирането на сперматозоиди, след две биопсии в Бг, без нито един намерен. Мога да те посъветвам да го купиш от Одрин, разликата в цената беще огромна и отстъпка ни направиха.

# 82
Благодаря ви момичета!

# 83
здравейте момичета,
от Мемориал ми пратиха този е-маил, за тези които се интересуват:

Kubra Burnaz is not working in Istanbul Memorial Hospital anymore. kubra.burnaz@memorial.com.tr email address is also not valid.

For appointment requests, further questions and information please contact with email: memorial@tupbebek-genetik.com

Sincerely,

Memorial Hospital ART & Reproductive Genetics Center

аз съм на финалната права и около първа пролет очакваме бебка да се появи жива и здрава.
Имам 2 опаковки Прогестан инжекции от Турция - ако някое момиче има нужда нека ми пише.
На всички пожелавам успех, а на бременните вече - лека и спокойна бременност (като моята  Grinning).
Успех момичета и много кураж на тези, които сега тръгват по тоя път!!! Peace

# 84
И аз получих същият e-mail  Simple Smile

# 85
  • София
Само да ви споделя, че от 1 до 5, Хюсние няма да е на работа. Вчера каза, че се връща на работа на 6 март.

# 86
Mili priqteli,dnes moqt sin navir6va edna godinka,vsi4ki bolki,koito prejivqh,za da prejiveq may4inskite 4uvstva,zabravih predi edna godina,kogato vidah nevinnite o4i na moq sin.

# 87
  • Italia
Здравейте на всички Hug
 Извинявам се, че така нахлувам в темата, но искам дапопитам всички момичета, които са правили инвитро в Истанбул, колко пари излизаедин опит там. Със всички прегледи...Благодаря Ви! Simple Smile

# 88
Здравейте на всички момичета от този форум.
Досега не сам писала тук, но искам да споделя, че аз съм бременна от 1- ви опит в Мемориал. Ние сме с тежък мъжки фактор- Азооспермия. При нас се наложи Micro TESE и опита ни излезе около 10 000 лв. Замразихме сперматозоиди , а също и ембриони.

# 89
относно разходите - и при нас излезе около 10 хил. лв. - път, хотели, лекарства и болница. От тях 5 хил. лв. платихме в болницата за цялата процедура и замразяване на материал от мъжа ми  и около 1000 ми струваха лекарствата.

Общи условия

Активация на акаунт