Литературен спамо-чат - 4-та тема

• 29 743
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
  • на североизток от Рая
 Ползва се 25% отстъпка. Ако искаш, ще ти пратя кода на лични.

# 76
  • Ямбол
А знаеш ли колко им е доставката?

# 77
  • на североизток от Рая
А знаеш ли колко им е доставката?

Май е 2.90, ако не греша.

# 78
  • София
Аз ей сега пуснах поръчката! Доставката до София е 2 лв. В сайта на Колибри стандартно има 20% отстъпка, а с тази карта се генерираха допълнителни 5%.

Нели, благодаря за бързата реакция! Елинка - и на теб специални благодарности, винаги си много отзивчива  Hug!

# 79
  • На планетата Земя
B mobilis.bg Зовът на кукувицата в електронен вариант е на цена 10,92 лв

# 80
  • Ямбол
Нели, благодаря за предложението, може да се възползвам. Но първо искам да помисля малко.

# 81
  • Пловдив
Момичета, има промоция в Сиела:
Шестнадесет заглавия на издателство СИЕЛА  ще се предлагат с 50% отстъпка в Ciela.com  и всички добри книжарници през целият месец февруари!

* Островът на изкушението   
* Холивудски грешници     
* Затворена котка     
* Игрален дом     
* Момичето на френския лейтенант     
* 50 нощи в сиво     
* Ожени се за мен     
* Еротични спомени     
* Момичето от Златния рог     
* Любов и препятствия     
* Танци за влюбени
* Крадци на лебеди     
* Любов в земята на Мидас     
* Вила Пасифика     
* Намек за обяснение     
* Хрониките на Пембърли   

Промоцията важи от 01.02.2014 до 28.02.2014 и е до изчерпване на количествата.

На мен не ми говорят нищо тези заглавия, но ще се радвам да чуя вашите мнения.

# 82
  • Ямбол
Да си ги четат. Аз съм против това издателство, заради позицията им относно Читанка.
Те за мен съществуват само като копие свалено на четеца ми. Един лев от мен няма да видят.

# 83
Аз си взех "Момичето на френския лейтенант", по препоръка от форума Simple Smile. Надявам се да се окаже добра, но от друга страна я взех за 5 лв, така че не е голяма загуба Simple Smile. Другото, което се надявам е преводът и редакцията да са добри, защото си скъсах нервите с "Крадци на лебеди".

# 84
  • София
_dexter_, честита книжка!  Hug Сподели после ти как я намираш. Забелязала съм, че в много случаи мненията ни се припокриват, а и аз не съм я чела тази.  Grinning

Аз си взех "Зовът на кукувицата". От Хеликон си я взех, понеже имам чип от тях за 10% отстъпка и така ми излезна 18 лева (от Колибри щеше да е същото - 16 лв + 2 лв доставка, обаче след 3 дни)  Grinning

Венка, мерси много, че ме светна!  Hug Hug Hug

Лили, аз съм неориентирана откъм издателства...  Embarassed  Не им обръщах особено внимание някак си (докато вие не заговорихте за тях)... За мен важното е било все коя книга да си харесам, а не съм гледала от кое издателство... Но май трябва да започна да обръщам внимание.  Peace

# 85
  • София
Новите ми он-лайн любимци - Буктрафик - също предлагат "Зовът на кукувицата" за 18лв с безплатна доставка за София  Peace

http://www.booktraffic.bg/book/%D0%B7%D0%BE%D0%B2%D1%8A%D1%82-%D … D0%B0%D1%82%D0%B0

Аз пък няма да си поръчам "Кукувицата"  Flutter  Някоя от дамите с Кукувици любезно ще ми я предостави за прочит, надявам се  Mr. Green

# 86
  • Ямбол
....
Аз пък няма да си поръчам "Кукувицата"  Flutter  Някоя от дамите с Кукувици любезно ще ми я предостави за прочит, надявам се  Mr. Green
Аз ако си я взема, ще я пусна в Предай нататък, ако не ме изпреварят и не се запиша, вместо да я купувам.

# 87
Аз си взех "Момичето на френския лейтенант", по препоръка от форума Simple Smile. Надявам се да се окаже добра, но от друга страна я взех за 5 лв, така че не е голяма загуба Simple Smile. Другото, което се надявам е преводът и редакцията да са добри, защото си скъсах нервите с "Крадци на лебеди".

Доколкото си спомням, преводачът е един и същ, даже новото издание е пълното, защото старото  е било цензурирано.

# 88
  • Варна
Аз ако си я взема, ще я пусна в Предай нататък, ако не ме изпреварят и не се запиша, вместо да я купувам.
А какво е Предай нататък?  Rolling Eyes

# 89

Общи условия

Активация на акаунт