Азиатска козметика и грим 2

• 142 570
  • 757
  •   1
Отговори
# 210
Момичета от няколко дни чета темата и вече ми изтекоха очите да отварям линкове да чета да търся мнения и т.н. Никога не съм пазарувала от Ebay и никога не съм ползвала корейска козметика освен маските purederm от DM. За сега съм се спряла на ягодата на миша, TONYMOLY Intense Care Dual Effect Sleeping Pack, SKIN79 HOT PINK Super Plus Triple Function Beblesh Balm SPF30 PA++ , SKIN79 O2 Bubble BB Cleanser 100ml (за който обаче ми излзиат само някакви стресиращи цени). Много се чудя и за лимоновата маска в началото на темата много хора я хвалят и изведнъж в един момент много хора казват че не действа. Може ли някой да ми сподели мнения за тези продукти. Моята кожа е светла с омазняване около Тзоната имам пигментни петна и зачервявания, а на някои места ми се получават изсушени петна. Много ще съм благодарна, ако някой по на ти с азиатската козметика ми помогне. Иска ми се да минимализирам порите и да изравня ама наистина добре тена на лицето. Мнооого ми е трудно и с избора на BB крем. Като цяло пълна каша!?!?!?!?!

А забравих да кажа, че преди няколко дни си купих ибуки серията на Шисейдо, но о ще не съм я ползвала, а и много искам да комбинирам с някои от хвалените от вас корейски продукти.

# 211
  • Щастлива мама на 3 слънца
Момичета препоръчате ми спирала Благодаря.

# 212
.... рядко се пише вече в темата, а аз имам нужда някой да даде мнение за пяна. Вече сума време търся пяна за измиване. Пак си поръчах тази на SKIN79, но е скъпа http://www.ebay.com/itm/SKIN79-O2-Bubble-BB-Face-Cleanser-100ml- … 4391437&rt=nc , направо, много е добра, но това ще е последната поръчка.
Предложете подобна  newsm17

# 213
  • София
.... рядко се пише вече в темата, а аз имам нужда някой да даде мнение за пяна. Вече сума време търся пяна за измиване. Пак си поръчах тази на SKIN79, но е скъпа http://www.ebay.com/itm/SKIN79-O2-Bubble-BB-Face-Cleanser-100ml- … 4391437&rt=nc , направо, много е добра, но това ще е последната поръчка.
Предложете подобна  newsm17

Тази пяна защо поскъпна толкова не ми е ясно. За тези пари спокойно можеш да си купиш измиващия гел на Шисейдо Ибуки. Има вариант за суха и за комбинирана кожа и лично на мен ми стига за повече от година. Половин грахово зърно ползвам за измиване.

# 214
Baking Powder на Etude House е ужасна, pH-то ѝ е 11-12 е придизвиква зверско изсушаване. Изобщо не я препоръчвам, може да докара сериозни проблеми.

В момента ползвам Moisture Foam Cleanser на Tony Moly и Grapefruit Foam Cleanser на Mizon. И двете препоръчвам, нежни са, не изсушават и измиват прекрасно.

# 215
  • Berlin
Аз пък скраба от Ибуки да не казвам откога го ползвам. Laughing Вече се по-рядко, защото започна да ми изсушава много кожата и само почиствам грим с него, но после купувам другият измиващ без да се замислям, много икономични продукти.

# 216
Baking Powder на Etude House е ужасна, pH-то ѝ е 11-12 е придизвиква зверско изсушаване. Изобщо не я препоръчвам, може да докара сериозни проблеми.

В момента ползвам Moisture Foam Cleanser на Tony Moly и Grapefruit Foam Cleanser на Mizon. И двете препоръчвам, нежни са, не изсушават и измиват прекрасно.

Може би зависи от кожата, моята е много мазна и не ми изсушава Baking Powder. Ползвам го вече половин година.

Последна редакция: нд, 19 апр 2015, 09:15 от missgreatest

# 217
Много интересна тема сте заформили Simple Smile Изчетох всичко и сега ще видим какво да поръчам. Иска ми се нещо за проблемна кожа, за измиване, някоя маска. Към момента имам само ББ-то на Миша, 21, трябваше да взема 23, но и този ми се слива перфектно с кожата. Малко ми е странна миризмата само, но иначе ми харесва покритието.

# 218
  • София
Момичета,  моля за мнения относно кремовете с екстракт от охлюви на MIZON.
И откъде поръчвате MIZON?

# 219
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

И откъде поръчвате MIZON?

От Ибей.  Peace

# 220
Mizon от Rose Rose Shop излизат най-изгодно, а и пращат доста мостри винаги.

# 221
За момичетата, които питаха за измиващо средство; това което предлагам е коментирано и преди. Аз точно заради тези коментари си купих:

http://www.ebay.com/itm/140912373074?_trksid=p2057872.m2749.l264 … TRK%3AMEBIDX%3AIT

За мен е много добра крем/пяна. Измива много добре грим. Понякога ми остава молив или спирала, но като цяло ми харесва как почиства. Не изсушава. Или поне на моята кожа няма такъв ефект, а освен това оставя много приятно усещане на добре измита кожа. Има приятно ягодово ухание.

Чела съм, че има още два варианта, но не съм ги ползвала.

# 222
Здравейте , благодарение на споделения опит тук, си поръчах с голямо удоволствие от Ензо.бг крема на Мизон (черната опаковка) с екстракт от охлюви и вече 3-ти ден се мажа с него, но от вчера започнаха да ми излизат пъпки по лицето, а досега не съм имала(имам пигментни петна)...Въпросът ми е случвало ли се е и при вас, когато сте го ползвали?

# 223
# 224
  • USA, Steak State
Да изтупам темата от прахта и да споделя, че си взех това измивно средство. Когато добия впечатления ще споделя.

http://www.ebay.com/itm/371170383008?_trksid=p2057872.m2749.l264 … TRK%3AMEBIDX%3AIT

Сдобих се и с konjac гъба... Ами нещо не съм впечатлена сякаш. Използвах я самостоятелно, както и с измиващ продукт... Нищо особено.
Да попитам дали някоя от вас е използвала някакви соли за крака, които се слагат във ваничка за педикюр? Както и някакви изпилващи кремове за пети?

Общи условия

Активация на акаунт